Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

:confused:Afiyet olsun, kulağa hoş gelmiyor ama inşallah yağlara hoş gelir :KK70: Nasıl bir şey uyguluyorsun?
Daha başlamadım😜. Sabahları 8-10 dal maydanoz 1 bardak su 5-6 damla limon suyu. Blender dan geçirip içeceğim. Ödem atıyor ayrıca vücutta enfeksiyon var ise temizliyormus☺️

Kızlar bende kızımı yürüyüş yaparak aldım geldim banyo yaptik onu uyuttum evi toplayıp aksamdan kalan lahanayi yerim

Aksama firin poşetinde kanat yapacağım bide yanina bol salata sizlerde ne var aksama
Afiyet olsun size :) Annem börek yapacağım dedi akşama. Ben de yapma dedim yemem diye ama bakalım akşam ne olacak :KK70: Yaparsa mecbur yiyeceğim artık ne yapalım. Yarım dilim filan yerim. Aç aç yatacağım belli ki bu gece.

Kızlar bende kızımı yürüyüş yaparak aldım geldim banyo yaptik onu uyuttum evi toplayıp aksamdan kalan lahanayi yerim

Aksama firin poşetinde kanat yapacağım bide yanina bol salata sizlerde ne var aksama
Ne güzel yapmışsın. Akşam a türlü yapıcam zeytinyağlı

Oh ne güzel. Bende pırasa pişirdim sabahtan. Şimdi elimde telefon, slingde oğluş salonda dört dönüyorum 😂🤣 bende oğluşu uyutursam yürümeye kaçıcam.

Back
X