Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden korkacaksın kaptancım anlamadımKorkutmayın beniiii![]()
EvetMaydanoz kürü mü![]()
Daha başlamadımAfiyet olsun, kulağa hoş gelmiyor ama inşallah yağlara hoş gelir
Nasıl bir şey uyguluyorsun?
Aa iyi bari maydanoz haşlanmıyor, çiğdenDaha başlamadım. Sabahları 8-10 dal maydanoz 1 bardak su 5-6 damla limon suyu. Blender dan geçirip içeceğim. Ödem atıyor ayrıca vücutta enfeksiyon var ise temizliyormus☺
Canim bunu diyen pilates yoga uzmaniAy ne çok bilmişlerPostür bozuklukları için hareketler var canım yapabilirsin, Youtube'da videolar var. Kardeşim bir dönem yaptı, çok işe yarıyor. Hem de basit hareketler.
Bakacagim sagolasin.Ay ne çok bilmişlerPostür bozuklukları için hareketler var canım yapabilirsin, Youtube'da videolar var. Kardeşim bir dönem yaptı, çok işe yarıyor. Hem de basit hareketler.
Yinede çok takma bence. Gayet iyi gidiyorsun. Diyet sporla fıstık gibi olacaksın zaten. Modunu düşürmeCanim bunu diyen pilates yoga uzmanio yüzden böyle taktim.
Afiyet olsun size :) Annem börek yapacağım dedi akşama. Ben de yapma dedim yemem diye ama bakalım akşam ne olacakKızlar bende kızımı yürüyüş yaparak aldım geldim banyo yaptik onu uyuttum evi toplayıp aksamdan kalan lahanayi yerim
Aksama firin poşetinde kanat yapacağım bide yanina bol salata sizlerde ne var aksama
Ne güzel yapmışsın. Akşam a türlü yapıcam zeytinyağlıKızlar bende kızımı yürüyüş yaparak aldım geldim banyo yaptik onu uyuttum evi toplayıp aksamdan kalan lahanayi yerim
Aksama firin poşetinde kanat yapacağım bide yanina bol salata sizlerde ne var aksama
Yarın kilo veremeyeceksiniz diyeNeden korkacaksın kaptancım anlamadım
Oh ne güzel. Bende pırasa pişirdim sabahtan. Şimdi elimde telefon, slingde oğluş salonda dört dönüyorumKızlar bende kızımı yürüyüş yaparak aldım geldim banyo yaptik onu uyuttum evi toplayıp aksamdan kalan lahanayi yerim
Hee verdim ama yeterli veremedimYarın kilo veremeyeceksiniz diye![]()
Gider bu gün de daha akşam mutlaka yeşil çay için kızlar.Hee verdim ama yeterli veremedim-300 gr gitmiş sadece
Ama sen 700 gr koymuştun hedef.