- 8 Eylül 2016
- 103.359
- 438.266
- 898
- 36
Yinede kotu degil canim bildirimin biri eksik belki daha bildirimde bulunurEvet ya ilk üyeleri ortalamaya almamış excel sağol canım iyice düştü ortalama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yinede kotu degil canim bildirimin biri eksik belki daha bildirimde bulunurEvet ya ilk üyeleri ortalamaya almamış excel sağol canım iyice düştü ortalama![]()
Evet ben de hesapladım şu an 0.616Canim ben ortalamayi 0.616 buldum tekrar bakayim
Hayırlısı bakalım çok sağol canım eline sağlıkYinede kotu degil canim bildirimin biri eksik belki daha bildirimde bulunur![]()
Misafiri vardı ama bilmiyorum bildirimde bulunmamak için çok önemli sebebi olması lazım inşallah öyledir.fantastikaaa Aslında bu hafta baya aktifti ama son iki gündür hiç görünmedi.
Akşama kadar bulunur inşallah bari :/Misafiri vardı ama bilmiyorum bildirimde bulunmamak için çok önemli sebebi olması lazım inşallah öyledir.![]()
Bu yüzdeyle 3. olursak öpelim başımıza koyalım.Bu hafta üçüncü filan olabilir miyiz acaba:)
Ayy niye öyle dedin kaptancımBu yüzdeyle 3. olursak öpelim başımıza koyalım.![]()
Baya kötüymüş herkes geçen hafta. Ben çok iddalıydım %1 i geçeriz diye umut ediyordumAyy niye öyle dedin kaptancımBaktım yüzdelere geçen hafta buna yakın bir yüzdeyle 3. olmuşlar
![]()
Haftaya 1. olalım yaaaBaya kötüymüş herkes geçen hafta. Ben çok iddalıydım %1 i geçeriz diye umut ediyordumfazla uçtum demek ki
![]()
Hayır kesinlikle kötü değil sonucumuz ama bu sonuçla derece gelmesi için diğer takımların çok düşük olması lazım. Derece alacak yeterlilikte değil sadece. Yoksa 1 kişi artı 1 kişi sabit sadece. Kalabalığız diğer herkes eksideValla şunu söyleyim size liste evet önemli hep birlikte çabalıyoruz ama daha çok dikkat etmemizi gerektiren sey listenin ötesinde amacımız. Kilo vermek, sağlıklı olmak, zayiflamak, alisverise çıkınca 42 beden degil 36 beden eline gelen her guzel seyi denemeden alabilmekse eger istenen herkes elini tasin altina daha cok koyacak. Ben samimi söyleyim gece aç çalışıyorum su ile cay ile bastiriyorum. Aman bugun cuma deyip cumalari abartip son 2 gün toplamaya çalışmıyorum uyurken mide sesimi duyuyorum. Bunlara ragmen ahım şahım kilo vermedim isterdim 1 kilo eksik görmek ama eldeki bu yani. Nobetten çıkıp sabah eve yuruyerek gidiyorum şunu görünce üzülmek yerine sevinmeye odakliyorum kendimi. Siz de elimden geleni yaptim diyebilmek adına daha cok caba gosterin. Bu demek degil ki takim cok kotu hayir degil ama kacamaktan uzak durun en buyuk takilma ve kilo verememe sebebi bence kacamak. Biraz uzun ve sert olmus olabilir ama silkelenip kendimize gelelim. Bu takımı çok seviyorum lütfen yanlışlarımızı birlikte düzeltelim ❤