Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9:Umarım bu başarıyı arttırarak; :KK70:pardon, eksilterek devam ettiririz.

Bugünkü menüm :

Sabah 09:00 1 fincan Sütlü Kahve

Kahvaltı 10:00 1 Bardak Portakal Suyu, 1 Dilim Tb Ekmeği, 2 Kaşık Lor Peyniri, üstüne Türk Kahvesi
Ara 11:30 1 Fincan Yeşil Çay

Öğlen 13:30 Salata, ayran, üstüne Türk Kahvesi
Ara 15:30 2 Mandalina
Ara 17:00 1 Fincan Yeşil Çay

Akşam 19:30 Fasulye, üstüne Türk Kahvesi

Yemekten sonra bugün tarifini paylaştığım kakaolu yulaflı toplardan yapcam. 1-2 top onlardan yerim.

Bugün çok yorgun hissediyorum. Pek yürüyüş havamda değilim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2550318

Bu da takım içi sonuçlarımız arkadaşlar.
cemrenil cemrenil 1,2 kilo vererek 1. Oldu :sampiyon:

Ben ikinci olmuşum inanmıyorum:sampiyon:

G gunesli gunler de 3. Oldu :sampiyon:

Artık birinci olanlar için resim hazırlayıp 1. sayfaya eklicem 1. Hafta boyunca orda duracak:KK5:
Teşekkür ederim haftaya daha iyi sonuçlarımız olur inşallah. Bu arada B Baharyagmuru35 diyetisyende 71.6 çıkmış üzerinde kıyafetleri varken puanı da yükseltirdi belki güncellenmiyor mu son kilosu baktıkça kendisini de motive ederdi Anka Anka

Teşekkür ederim haftaya daha iyi sonuçlarımız olur inşallah. Bu arada B Baharyagmuru35 diyetisyende 71.6 çıkmış üzerinde kıyafetleri varken puanı da yükseltirdi belki güncellenmiyor mu son kilosu baktıkça kendisini de motive ederdi Anka Anka
Tartı farklı olduğu için alamam canım. İtiraz eden olur çok da yükselmiyor zaten

20191101_163513.webp

Yag kas degerim

Çok çok geçmiş olsun. İnş bir an önce iyileşsin kuzucuklar. Bende moralim bozukken çok yerim. Seni çok ii anlıyorum. Zararın neresinden dönsen kardır
Geçmiş olsun cnm böyle sık sık tıkanıp hırıltı oluşuyorsa terledikleri için olabilir . Termal atlet satılıyor ondan alıp giydirmeni tavsiye ederim. Terledipinde teri üzerinde soğumuyor böylece hasta olmuyor.
Canim ihlamur icir limonlu balli mümkünse. Bir de burun damlasi rahatlatiyor. Ates düsürücü de ver mutlaka. Cok gecmis olsun.
Sen de yeme sikintidan. Su ic su onun yerine 👍 yapabilirsin inaniyorum.
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin :dua: yemeğe gelince cıss diyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun.
Bu arada gecmıs olsun dıyen ( gormedıgım mesaj da olabılır) arkadaslar allah razı olsun hepınızden suan hepımız ıyıyız cok sukur ınsallah bu kışı az hastalıkla gecırırız

Back
X