- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Dişli rakipleri daha bi severimVallahi bu hafta 1.5 kilo hedefim. Ona göre. Söylemedi deme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dişli rakipleri daha bi severimVallahi bu hafta 1.5 kilo hedefim. Ona göre. Söylemedi deme![]()
Hayırlı olsun.Kızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
TebriklerGünaydın kızlar çok şükür 86 dan kurtuldum 3.5 senedir ilk defa tartıda 85i gördüm çok mutluyum![]()
İkisi de ve devamı da var. Daha iyiyim. Kabul etmek zorundayım. Amin canım. SağolAnnen rahatsızdı onunla mı ilgili? Ya da tüp bebek mi? Neyse sorun ne olursa olsun umarım toparlanmışsındır. Ve bir daha sıkıntı yaşamazsın.
Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun ınsallahKızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
Yarın sabah onlar hastaneden cikmadan gidip gelinimizin evini temizliycem çok güzel bir duygu
Bende onceden ınanıyodum baktım onlar aslında yemıyolarAslında normalde hiç yiyeceğim de bir şey değildir kete ama o an bir canım çekti yiyiverdim.Evet sabretmemiz lazım biraz.
Yalnız masada herkes zayıf hatun. Sohbet de şuydu: ben çok yerim, şöyle iyi yerim. En son masayı toplarken baktım herkes tabaklarından çatalı ucuyla almış resmen kimse dokunmamış bileEskiden olsa o tabağı bitirirdim ben. Bugün dedim ki demek millet böyle fit kalıyor. Sen de öküz gibi ye Aslı
Çok yerim diyen kimsenin hiç bir şey yememesi... Neden şişko olduğumu bugün daha iyi anladım.
ha ha ha görelim bakalımDişli rakipleri daha bi severim1.6 diyor ve hedefi yukseltiyorum
![]()
Kızlar yeni geldik hastaneden hala oldum şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin
Günaydın kızlar çok şükür 86 dan kurtuldum 3.5 senedir ilk defa tartıda 85i gördüm çok mutluyum![]()
Afiyet olsun. Bana fazla gelmedi gayet başarılı. Sigara böreğini 10-15 yeseydin yaSarayca
1 sigara böreği
2 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b ekmeği ( ince minik dilim)
Nasıl? Börek fazla ama eşime kızarttım, koktu.
Goruscezha ha ha görelim bakalım![]()