Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok yüklendin bi anda kendine :( yemeğini yap dinlen
Kesinlikle haklısın. Kalktım kalktım. Bi çorba, bir de fırında karnabahar yaptım. bulaşıkları da attım. Oh mis oldu

8.30
1 bardak tarçınlı süt
Biraz kuruyemiş

15.00
2 tabak makarna
1 kase yoğurt

18.30
1 tabak fırında karnabahar
1 kase yoğurt çorbası
Bir takım sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım. O yüzden makarnaya yüklendim. 😔

45 dk tempolu yürüyüş
15 dk Leslie
8000 adım
3 lt su

Ankacigim allah yardımcın olsun canım ben bi taneyle uykusuz kalıyorum gece burnundan nefes alamadikca ağladı gerçekten çocuk büyütmek çok zor

Ikinciyi çok istiyorum ama kendimde o gücü sabri göremiyorum
Çocuğun kaç yaşında cnm. Benimkilerin arasında 4 yaş var. Hem iş hem çocuk tükendiğimi hissediyorum.

Afiyet olsun canım. Dün sıkıntı vardı sitede ben de giremedim baya.

kolay gelsin canım. Ben de Ramazana kadar emzirip Ramazan da bırakacağım inşallah. Sabaha kadar emiyor hiç bırakmıyor.

Maalesef canım. :KK43:
Bende ramazanda bırakacağım. Çok yordu beni emzirmek artık. Tüm enerjimi alıyor.

Mutsuzluk nedenleri:
Kocam yüz vermiyor.
Asiri is yüküm var. Evden 8de cikiyorum ve 6dan önce gelemiyorum.
Evde ev isi, cocuklar derken kendime ait bir dakikam yok.
Simdi de sag dizim de sorun var kac gündür agriyor topallayarak yürüyorum.
Mutsuzum dostlar mutsuzum 😬
Kocamın yüz vermemesi hariç hepsi bende de var. Ve emin ol kadınların hemen hemen hepsinde var cnm. Arada benimde psikolojim çöküyor sonra bir bakıyorm toparlıyorum. Bu bir süreçtir mrk etme. Sadece en az zararla atlatmaya çalış:KK200:

24 Nisanda başlayacakmış Ramazan. 15 Nisan gibi başlarım diye düşündüm. 16 Aylık olacak bakalım belki de kıyamam o zaman 😂😂
Yok kaptanım benimki bayağı büyümüş olacak 23 aylık oluyor o zamana. Mayısta nöbete başlayacağım için geceleri emmeden uyumaya alışması lazım. O dönemde mecburen bırakıcam başka şansım olmaz benim.

Yok ama iste iki gün gec yedim sonuc bu. Bu hafta bir daha hic gec yememem gerekiyor. Korkunc bir bünyem var 😟
Normalde bende öyleyim. Bi taraftan düşünüyorum hayatım boyunca diyet mi yapacağım diye. Sonra da başka bir taraftan ne kdr verirsem kardır diye uğraşmaya devam ediyorum.

Çocuğun kaç yaşında cnm. Benimkilerin arasında 4 yaş var. Hem iş hem çocuk tükendiğimi hissediyorum.
Ocakta 4 yaşına girecek çok hırçın her dedigini yaptigimiz için en baştan
Şuan istediği olmadığını aglama krizlerine giriyor
Kiyamiyorumda 10yil sonra kavuştum kizima
Rabbim herkesin evladina uzun sağlıklı ömürler versin

8.30
1 bardak tarçınlı süt
Biraz kuruyemiş

15.00
2 tabak makarna
1 kase yoğurt

18.30
1 kase yoğurt çorbası
Bir takım sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım. O yüzden makarnaya yüklendim. 😔

45 dk tempolu yürüyüş
15 dk Leslie
8000 adım
3 lt su
Kız 2tabak makarnami 🧐🧐
Cuma kazanan belli 😆😆

24 Nisanda başlayacakmış Ramazan. 15 Nisan gibi başlarım diye düşündüm. 16 Aylık olacak bakalım belki de kıyamam o zaman 😂😂
18 aylikken kestim memeden çünkü 5dk bir meme meme diye ağlıyordu
Yanlız sonradan çok pişman oldum

@Cordelia_1605
sende durumlar nasıl canım

@MorVampirella
fantastikaaa fantastikaaa
@cemrenil

Takımımızın irade kraliçeleri sizler nasılsınız 😍😍
Ahh kaptanım anlatsam nasılsın diye sorduğuna pişman olacaksın. Bileklerim acıyor ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah 7.30 dan bu saate kdr istinasız ayaktaydım. Bir öğle yemeğinde oturdum onda da yemek mi beni yedi ben mi onu yedim bilmiyorm yani😀

8.30
1 bardak tarçınlı süt
Biraz kuruyemiş

15.00
2 tabak makarna
1 kase yoğurt

18.30
1 kase yoğurt çorbası

45 dk tempolu yürüyüş
15 dk Leslie
8000 adım
3 lt su
2 tabak makarna neden yedin😱😱😱
1 tabak bile fazla kilo vermek istiyorsan bazı şeylerden ödün vermelisin cnm.

Back
X