Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bizde hastaneden geldik tahlil yapıldı temiz çıktı şükür dr 4gunluk igne şurup verdi bide bağışıklık güçlendirici şurup verdi igneden sonra çok ağladı sütünü icirdim yatırdım

Uyuyacak azıcık bende uyuyum 7kalktim

BAşta çok zorlanıyordum alışıyorum artık. Uykusuzluk zorluyor eskiden neskafe içiyordum çikolata yiyordum daha dayanıklıydım şimdi bişey de yemeyince baya sinirli oluyorum 😂😂
Helal olsun...iraden kuvvetli.

Selam herkesee uyku düzenim iyice bozuldu bugunlerde çok gec yatıp çok geç kalkıyorum allak bullak oldum kahvaltımı saat 12:30 da yaptım öğle yemeğimi 15:30 da anca yerim bi garip oldu. İşe gideceğim bir de. Kaptanım cuma ben nöbetten geleceğim eve yani kilo bildirmem öğlen saat 14 ü bulur uyandıktan sonra eksi sabah artı çıkıyorum yoksa. @Anka

Selam herkesee uyku düzenim iyice bozuldu bugunlerde çok gec yatıp çok geç kalkıyorum allak bullak oldum kahvaltımı saat 12:30 da yaptım öğle yemeğimi 15:30 da anca yerim bi garip oldu. İşe gideceğim bir de. Kaptanım cuma ben nöbetten geleceğim eve yani kilo bildirmem öğlen saat 14 ü bulur uyandıktan sonra eksi sabah artı çıkıyorum yoksa. @Anka
Tamam canım bekleriz:5:

Gittim ara öğün luk bişeyler aldım kendime. Kahve yaptım ara öğün yapıyorum simdi. Dedim kızlar noruyor. Akşam a karnabahar haşladım nasıl tuketsemde akşam acikmasam kızlar.
Ben karnabahar, havuç, brokoli haşlıyorum.
Soğan sarımsak kavuruyorum. Üzerine domates katıyorum. Sonra haşlanmış sebzeleri katıyorum. Şöyle 5 dakik çevirip soğutuyorum. Üzerine haşlanmış kinoa veya yeşil mercimek katıp soğuk yiyorum.

Back
X