Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben karnabahar, havuç, brokoli haşlıyorum.
Soğan sarımsak kavuruyorum. Üzerine domates katıyorum. Sonra haşlanmış sebzeleri katıyorum. Şöyle 5 dakik çevirip soğutuyorum. Üzerine haşlanmış kinoa veya yeşil mercimek katıp soğuk yiyorum.
Tamam öyle yapayım o zaman. İnşallah acikmam. Et yemek istemiyorum. Et yiyince zor kilo veriyorum ben

Yaa adet günüm geçti Anka. Korunmuyoruz ya biz şimdi. 2 gündür fena kasik ağrım var. Şu an spor yapmaya korkuyorum. Varsada bişey olur diye
Evin içinde yürü o zaman canım. Hadi hayırlısı bakalım 😍😍 bi test yapsana nasıl duruyorsun 😂😂

Tamam öyle yapayım o zaman. İnşallah acikmam. Et yemek istemiyorum. Et yiyince zor kilo veriyorum ben
Hımmm olabilir canım. Dene bakalım bu hafta.

Evin içinde yürü o zaman canım. Hadi hayırlısı bakalım 😍😍 bi test yapsana nasıl duruyorsun 😂😂

Hımmm olabilir canım. Dene bakalım bu hafta.
3 gün dur geçiyor. Kasik bel ağrım var. Eşim izinsiz çalışıyor bu hafta kuzuya kiyamiyorum sabah çok soğuk oluyor. 3 gündür geçiyor. Nasıl yapacam şu testi bilmiyorum.idrarda çıkmaz daha

3 gün dur geçiyor. Kasik bel ağrım var. Eşim izinsiz çalışıyor bu hafta kuzuya kiyamiyorum sabah çok soğuk oluyor. 3 gündür geçiyor. Nasıl yapacam şu testi bilmiyorum.idrarda çıkmaz daha
Benim reglime 1 hafta vardı kasıklarım ağrıyordu öylesine test yapayım dedim çıkmıştı :D eşin almaz mı gelirken ben de heyecanlandım şimdi 😍😍

Benim reglime 1 hafta vardı kasıklarım ağrıyordu öylesine test yapayım dedim çıkmıştı :KK70: eşin almaz mı gelirken ben de heyecanlandım şimdi 😍😍
Saat 8 de çıkacak işten. Yarın olsun bakım bir. Sarıp sarmalayim olmazsa kuzuyu. Yoksa spor yapamıyorum tedirgin oluyorum. Sanmıyorum ama. Pkos varya.ondandir bence

Back
X