Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldin tabi ki :KK200:
Kaptanımız ilgilenir. Kilon nedir? Hedefin ne?
En don 63 dü 15 gündür tartılmıyorum canım ilk hedefim 58 sonra 55 ama muhtemelen 65 olmuşumdur güncel kilomu sabah vericek bide adetimin 3.gün diye tartılmsdım

Hergun tartilma canım motivasyon düşer naptin kaptanim öyle 😂😂
Ben de her gün tartılıyorum ve beni motive ediyo 😂
Sabah 10:00
1 tereyağda yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal

Öğle 12:00 2 lahana sarması

15:00 2 ceviz.

21:00 1 bardak süt

1 fincan Yeşil çay
1,5 lt su

Aşırı derecede baş ağrım vardı bugün 😣🤕ne ev işi yaptım ne yemek yaptım :110:öylesine Elimin altında hazır bişilerden Yedim bugünlük böyle oldu valla
Rakibem yeseydin ya bas agrin gecerdi hic bisi yememissin ki
Merhabalar arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim dogum kilolarımı verdim ancak tam fit olmak istiyorum dogum kiloları için sıkı diyet yaptım kendim ama şu ara tekrar başlamak istiyorum yarın tartılıp güncel kilomu yazıp başlıycam inşallah emziriyorum bu arada oğlum 15 aylık
Hosgeldinn bence cok guzek vermissin daha da verirsin :)

Sabah 06.45
1 🥚 ile füme etli 🍳
1 dl 🍞

Ara 10.00
1 🍵 yeşil çay

Öğle 13.00
1 🍗 şinitzel
2 yeşil biber
1/2 kase yoğurt

Ara 15.00
🍇

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorba
3 yk sebzeli tb makarnası

Spor 40 dk yürüyüş
Su 2 lt

Merhabalar arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim dogum kilolarımı verdim ancak tam fit olmak istiyorum dogum kiloları için sıkı diyet yaptım kendim ama şu ara tekrar başlamak istiyorum yarın tartılıp güncel kilomu yazıp başlıycam inşallah emziriyorum bu arada oğlum 15 aylık
Canım ben seni geçenlerde davet etmiştim aslında ama sanırım sen başka takıma yazmak istedin şimdi yanlışlıkla yine benim takımıma yazdın. Neyse maalesef bizim listemizde hiç yer yok 2 tane de sırada bekleyen üyem var. Sevgilerimle :36:

Sabah 10:00
1 tereyağda yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal

Öğle 12:00 2 lahana sarması

15:00 2 ceviz.

21:00 1 bardak süt

1 fincan Yeşil çay
1,5 lt su

Aşırı derecede baş ağrım vardı bugün 😣🤕ne ev işi yaptım ne yemek yaptım :110:öylesine Elimin altında hazır bişilerden Yedim bugünlük böyle oldu valla
Açlıktan ağrıyordur niye öyle yaptın :(

Bende 69 olmak istiyorum 2 aydır 72 den 69 olamadım ya valla bu 70.8 i görünce haftasonu yine biraz bozuldu gibi ama yarın tam tutcam derken yemeğe misafirim var ve eşim pide yaptircam diyo .bari çok az tadımlık yiyip yanina güzel bi çorba yapip karnımı öğlen iyi doyurup pideye tok olayim diyorum
Bence gündüz hiç karbonhidrat alma akşam ye pideni. Yarın da ekmek yemezsin dengelenir. Seviyorsan aklın kalacak.

Boş yere umutlandırmak istemem ama ben ikinciye hamile kaldığımda hergün test yaptım çıkmadı adetim geçeli 12. gün artık olmadığına emin olmak için gidip kan verdim ama varmış geç döllenme olduğu için yeni oluşmaya başlamıştı o yüzden idrarda çıkmamıştı.
Yok canim umutlanmiyorum ama şimdi gidip kan verecem. Yoksa da dr uma gidecem oğlum da tedavi gördüğüm dr a. Böyle çok zor oluyor diyete de evime duzenimede adapte olamıyorum. Yaşamayan bilmez gerçekten çok zor. Adet olamadigimdan sisiyorum da bir yandan. Hayirlisi olsun artık bir gidip kan vereyim

Back
X