Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kaptanim çocukla zor telefonuelime alıyorum hemen koşup geliyor birazda bana ver diyePC açayım diye güneş doğmadan kalktım peşimden gelmiş yine çocuklar yine kaldı![]()
3 yaşındaki oğluma Telefonu günde sabah akşam yarım saat izin veriyorum. TV hiç izlemiyorlar. PC yi de kavga ediyorlar. 11 aylık oğlum bile abisinin elinden almaya çalışıyorAyy kaptanim çocukla zor telefonuelime alıyorum hemen koşup geliyor birazda bana ver diye
Neyse bu sabah anaokuluna gitti 12kadar kafam rahat
yok ben böyle seviyorum ama hep hazır yemeğin olacak yoksa yapılmıyorİlk başlarda zor geliyo gün boyu yemek yiyormuşsun gibi ama zamanla alışıyosun. Şuan listeye uymakta pek sorun yaşamıyorum. Sadece her gün hem sebze hem protein çeşit yapmak gerekiyor![]()
Geçmiş olsun canım. Kahvaltıdan sonra pek bişey yememişsin bişeyler yesen baş ağrına da iyi gelirdi belki
Ben de her gün tartılıyorum ve beni motive ediyo
Rakibem yeseydin ya bas agrin gecerdi hic bisi yememissin ki
Hosgeldinn bence cok guzek vermissin daha da verirsin :)
Dolapta hiç yemek yoktu ısıtıp yemelik yoğurtta yoktu yeni yemekte hiç yapamadım öyle yattım canım yoksa bilerek aç kalmadımAçlıktan ağrıyordur niye öyle yaptın![]()
karnabahar çiğ mi? hiç aklıma gelmemişti kahvaltıda yemek.Kahvaltım. Görsel olarak çok iyi değil ama fikir olsun diye ekliyorum![]()
Evet ben çiğ seviyorum.karnabahar çiğ mi? hiç aklıma gelmemişti kahvaltıda yemek.
bende her türlüsünü yerim, domates salatalık güzel değil artık, havuç sıkıntı yaratmıyor mu peki? ben ona da bayılırım da. tatlı ihtiyacınız da giderir hem.Evet ben çiğ seviyorum.ama şişkinlik yapıyor biraz
Diyetisyen karnabaharlar çok olmuş dedi bu kadar izin verdi. Karnabaharı bile dikkatli yemek lazım demek kitabağın dışında kalanları yarın yicem artık
![]()
Evet şişkinlik yaparsa tartıya yansır dedi3 dal karnabahara bile izin yok, süpermiş valla.
Hayır çiğ havuç serbest pişmiş az yemek lazım.bende her türlüsünü yerim, domates salatalık güzel değil artık, havuç sıkıntı yaratmıyor mu peki? ben ona da bayılırım da. tatlı ihtiyacınız da giderir hem.
Ablam a gittim ankam. Anlatacam menüde yazacam çamaşır katliyorum birazdan yazarimGünaydın canım haftasonu hiç gelmedin nerelerdeydin menüleri alayım![]()
Bana her gün perşembe kaptanımDemek ki perşembe günleri karnabahar yemiyoruz![]()
Afiyet olsun canım. Adımın da çok güzel.Bugün yediklerim
Sabah 09:00 serpme kahvaltı su böreği fln yemedim digerlerinin tadına baktim
12:00 sade soda
16:00 4 parça ızgara et salata bi dilim ekmek ayran
18:00 bi muz
21:00 4 ceviz yeşil çay Eki Görüntüle 2553192
Afiyet olsun canım. Hem tavuk hem et aynı öğünde olmasa daha iyi olurdu aslında.İyi akşamlar kızlar bugün pikniğe gittik yeni geldik eve . kafa dinlemeye gittik ama 4 cocukla yorulup geri geldik.
Sabah 9.00
1 hamur kızartması minikti
5 Zeytin
Domates
Salatalık
Tavada 1 yumurta
Ara:12.00
1 öandalina
Akşam15.30
1 tavuk but
2 avuc içi kadar kırmızı et
Salata bolca
Afiyet olsun canım.Ayy kızlar kusura bakmayın ya menümü yazayım da, hiç fırsat olmadı girmeye çok üzgünümHafta içi epey yazıyorum da haftasonu maalesef.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek üzeri bal, tereyağ
3 kaşık soğanlı peynirli omlet
Öğlen 13.00
Detoks suyu
Akşam 17.00
1 levrek ızgara
Salata
Evet ya mutfaktan çıkamıyorum ben de kendime ayrı evdekilere ayrıİlk başlarda zor geliyo gün boyu yemek yiyormuşsun gibi ama zamanla alışıyosun. Şuan listeye uymakta pek sorun yaşamıyorum. Sadece her gün hem sebze hem protein çeşit yapmak gerekiyor![]()