- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Yaa ben ne yapimAh su regli bizi nasil da bastan cikariyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben ne yapimAh su regli bizi nasil da bastan cikariyor![]()
Canım aksam hazırlayacağım detoksu . Spor yine akşam yaparım. Sen ne durumdasınSarayca @aslihancngz @mavimli kızlar detoksa devam di mi? Spor ne alemde? Ben bugün yapacağım mutlaka.
![]()
Canım ben maydanoz suyu içeceğim. Ödem için. ama kızların farkli sanırım
Benim de kahvem bitmişti eşim almayı unutmuş neskafe üçü bir arada içiyorum gitti bu gün de şekersiz![]()
Yok canım bozduğum yok.şekersiz gitti diye diyeti bozma sakın çok kızarım sana![]()
Hacamat yaptırsana asya. Çok faydasını gören var. Hatta korkmazsan sülük attır kesin çözüm ama ben çok korkuyorumYaa ben ne yapim2 ayda bir oluyorum neredeyse
inan strese sokuyor anami aglatiyor bu durum benim
Sporu yapamadım. Telefon trafiğinden. Yapacağım inşallah. Detoks süper sevdim ben.Canım ben maydanoz suyu içeceğim. Ödem için. ama kızların farkli sanırım
maydanoz suyu kulağa pek hoş gelmiyor. ama eğer işe yararsa ben de denerim.Canım ben maydanoz suyu içeceğim. Ödem için. ama kızların farkli sanırım
Nerelisin? Ben de yemek sonrası Türk kahvesiz yapamam.Kızlar,
Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim peynir, 1 Ceviz, Domates, Salatalık, 8-10 Zeytin
Üstüne 1 Türk Kahvesi
Öğle 13:00
3-4 Et Köftesi, 1 Bardak Ayran
Üstüne 1 Türk Kahvesi
Ara 16:00
3 Kuru kayısı, Yarım Avuç leblebi
Akşam 19:00
Mercimekli bulgur pilavı, yoğurt
Üstüne 1 Türk Kahvesi
Bugün 3 saatte bir beslenmeye çalıştım. Pek açlık hissetmedim.
Akşam yürüyüşe çıkarım.Hedefim 7500 adım.
Afiyet olsun cnm.Menum kızlar
Sabah 9 da
Çeyrek ekmek tost 1 has yumurta çay
Saat 14 de
3 kepçe Şehriye çorbası
2 dil ekmek domates salatalik 8 zeytin
1 avuç fındıkve badem
Saat 17 30 da yicem
1 tabak Şehriye çorbası
Bir kase yoğurt
Su 2 lt Spor yok ama adım sayım 5 binlerde
Annem Antep tarafından. Hala akrabalarımız var orda. Bence o taraftan geliyo.Nerelisin? Ben de yemek sonrası Türk kahvesiz yapamam.
Geçmiş olsun tatlımKızlar spora gelirken düştüm dizim yırtıldı gitti güzelim tayt taytın dizi yırtıldı dizimde baya aciyo kanadı . Ayakabinin içine de aralarına katı yaglar doldu . Yere katı yağ dökmusler onda baya kaydim. Şimdi salondayım baya dizim sizliyo ama yuruyorum
Alışkanlık herhalde. Boşnak sandım seni. Onlarda içer günde 3 taneAnnem Antep tarafından. Hala akrabalarımız var orda. Bence o taraftan geliyo.
Günde 3 tane yine iyi halim.Alışkanlık herhalde. Boşnak sandım seni. Onlarda içer günde 3 tane![]()
Ayyy ankaaaa yaptiramam onuuuu suluk olaniHacamat yaptırsana asya. Çok faydasını gören var. Hatta korkmazsan sülük attır kesin çözüm ama ben çok korkuyorum![]()
Evi temizledim ya dalmisim açlık hissetmedim acikinca yedim zatenAfiyet olsun cnm.
Aralar biraz uzun sanki. Acıkmıyo musun?
Sagol cnmGeçmiş olsun tatlım![]()