- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Bilmiyorum ki bana mı soruyorsunUyku Nasıl birşey
Yeniyor mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki bana mı soruyorsunUyku Nasıl birşey
Yeniyor mu![]()
Kaptanım yaa haklısın valla ama bu hafta ben de anlamadım ne oldu hiç kaçamak yapmadım bile 64.6 kilo olmuşumBu hafta hiç bi takım havası yoktu zaten. Sıkmayalım dedikçe herkes saldı sanki illa nazi kampına mı çevirsek napsak bi fikir ver bana![]()
Vermeliyim yazacaktımGünaydın arkadaşlar. Ben tartıldım çok çok gitmese de verdim kilo. Kabağa borçluyum yoksa yine bi 100 gr ancak giderdi herhalde. Evet bu haftaki kg 62.5
63.1-62.5=0.6 gr ancak bu kadar. İnş. Haftaya en az 1 veririm. Yılbaşı hedefimin çok üzerinde ilerliyorum çünkü
Yok artık ya 2019 bitmek üzere nasıl bir hafızakız 2013de konu açmıştın evlendınmı o cocukla sen ?
Detoksun arasına baklava alman pastası sıkışmasa daha çok gidermişGünaydın arkadaşlar. Ben tartıldım çok çok gitmese de verdim kilo. Kabağa borçluyum yoksa yine bi 100 gr ancak giderdi herhalde. Evet bu haftaki kg 62.5
63.1-62.5=0.6 gr ancak bu kadar. İnş. Haftaya en az 1 veririm. Yılbaşı hedefimin çok üzerinde ilerliyorum çünkü
Bu hafta ben de çok ilgilenemedim menülerini toplu halde alıntılayıp bi bakalım canım.Kaptanım yaa haklısın valla ama bu hafta ben de anlamadım ne oldu hiç kaçamak yapmadım bile 64.6 kilo olmuşumO kadar detoks suyu içtim iğrenç iğrenç
Aşırı mutsuz bir Cuma. Günaydın.
Günaydın canım merakla bildirim bekliyorumGünaydınnnnn
Herkesin bol eksiler gördüğü güzel bir cuma olsun inşallah![]()
İnşallah bu hafta daha dikkatli geçer daha güzel sonuçlar alırsın canımGecen hafta 75.6 ıdım bu hafta 74.9 eskı kıloma dondum bakalım bu hafta gercek kılo verebılırım
Sorduğun için çok teşekkür ederim canımsuukaa nasılsın canım ayağın nasıl oldu
Doktora gittin mi çıkık falan yoktur inşallah.Sorduğun için çok teşekkür ederim canım
Daha iyi ama yürümekte hala zorlanıyorum. Bu durum moralimi bozuyor
Gitmedim. Gündelik işlerimi yapıyorum ama spor olarak bişey yapamayınca canım sıkıldı. Bu hafta hep yedim. Beni affedin bu gafta. Kendimi toparlayınca dönücemDoktora gittin mi çıkık falan yoktur inşallah.
Sabah 11.00
Türk kahvesi
Öğlen 14.00
Tonbalıklı Salata
Akşam 19.00
2 kaşık pirinç pilavı
3 minik sebze dolması
Bir kaç çatal biber kızartması
1 çatal kabak tatlısı
Biraz tadlarına baktım sadece :)
Su 2 lt
Spor yürüyüş yaptım
Yaklaşık 8000 bin adım
Sabah 9.30
1 haş. yumurta
1 tutam tel peynir
2 yeşil zeytin
Öğlen 13.00
Detoks suyu
Akşam 18.00
4 kaşık sebzeli karabuğday pilavı
1 kase etli kurufasülye
Spor yok
Su 1.5 lt
Sabah 9.30
1 dilim ekmek üzeri bal, tereyağ
3 kaşık soğanlı peynirli omlet
Öğlen 13.00
Detoks suyu
Akşam 17.00
1 levrek ızgara
Salata
Sabah 9.00
Klasik kahvaltı (yumurta, peynir zeytin, kuruyemiş)
Bir kaç tuzlu kraker
Öğlen 13.00 detoks suyu
Akşam 18.30
1 tabak pilav
1 tabak kurufasülye
5000 adım
1lt su içebildim
Sabah 9.00
Simit
Öğle 13.30
Bir avuç badem
Tarçın karanfil çayı
Akşam 18.30
Bir tabak mantar çorba
Bir tabak çortutu (kıymalı şalgam yemeği)
Spor 4500 adım
Öğlen 13.30
1 kase kıymalı şalgam
1 şişe ayran
1 MUZ
Akşam 18.30
1 tabak çorba
3 kuru dolma
7bin adım
2 lt su
2 bardaktan fazla turşu suyuDetoksun arasına baklava alman pastası sıkışmasa daha çok gidermiş
Ben zaten 2 bardak turşu suyundan sonra umudumu kesmiştim aslında dolunayda vücut normalden 2 kat fazla depoluyor. Peygamber efendimiz oruç tutarak geçirirmiş bu günleri. Sen iyi eksiye geçtin![]()
İşin sırrı turşu suyundaysa biz de içelim2 bardaktan fazla turşu suyuteşekkür ederim
ah ahBilmiyorum ki bana mı soruyorsun![]()
Günaydın arkadaşlar. Ben tartıldım çok çok gitmese de verdim kilo. Kabağa borçluyum yoksa yine bi 100 gr ancak giderdi herhalde. Evet bu haftaki kg 62.5
Gecen hafta 75.6 ıdım bu hafta 74.9 eskı kıloma dondum bakalım bu hafta gercek kılo verebılırım
0.1 gr bile değerli tebrik ederim kızlar70,0 çıktım resmen ya
İndim çıktım indim çıktım hopladım zıpladım gezdim çıktım yine 70,0
69,9 bile değil![]()
![]()