• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu hafta hiç bi takım havası yoktu zaten. Sıkmayalım dedikçe herkes saldı sanki illa nazi kampına mı çevirsek napsak bi fikir ver bana :işsiz:
Kaptanım yaa haklısın valla ama bu hafta ben de anlamadım ne oldu hiç kaçamak yapmadım bile 64.6 kilo olmuşum :( O kadar detoks suyu içtim iğrenç iğrenç :( Aşırı mutsuz bir Cuma. Günaydın.

Günaydın arkadaşlar. Ben tartıldım çok çok gitmese de verdim kilo. Kabağa borçluyum yoksa yine bi 100 gr ancak giderdi herhalde. Evet bu haftaki kg 62.5

63.1-62.5=0.6 gr ancak bu kadar. İnş. Haftaya en az 1 veririm. Yılbaşı hedefimin çok üzerinde ilerliyorum çünkü
Vermeliyim yazacaktım

Günaydın arkadaşlar. Ben tartıldım çok çok gitmese de verdim kilo. Kabağa borçluyum yoksa yine bi 100 gr ancak giderdi herhalde. Evet bu haftaki kg 62.5

63.1-62.5=0.6 gr ancak bu kadar. İnş. Haftaya en az 1 veririm. Yılbaşı hedefimin çok üzerinde ilerliyorum çünkü
Detoksun arasına baklava alman pastası sıkışmasa daha çok gidermiş 😅
Ben zaten 2 bardak turşu suyundan sonra umudumu kesmiştim aslında dolunayda vücut normalden 2 kat fazla depoluyor. Peygamber efendimiz oruç tutarak geçirirmiş bu günleri. Sen iyi eksiye geçtin 👏🏻👏🏻

Sabah 11.00
Türk kahvesi

Öğlen 14.00
Tonbalıklı Salata

Akşam 19.00
2 kaşık pirinç pilavı
3 minik sebze dolması
Bir kaç çatal biber kızartması
1 çatal kabak tatlısı
Biraz tadlarına baktım sadece :)

Su 2 lt
Spor yürüyüş yaptım
Yaklaşık 8000 bin adım
Sabah 9.30
1 haş. yumurta
1 tutam tel peynir
2 yeşil zeytin

Öğlen 13.00
Detoks suyu

Akşam 18.00
4 kaşık sebzeli karabuğday pilavı
1 kase etli kurufasülye

Spor yok
Su 1.5 lt
Sabah 9.30
1 dilim ekmek üzeri bal, tereyağ
3 kaşık soğanlı peynirli omlet

Öğlen 13.00
Detoks suyu

Akşam 17.00
1 levrek ızgara
Salata

Sabah 9.00
Klasik kahvaltı (yumurta, peynir zeytin, kuruyemiş)
Bir kaç tuzlu kraker

Öğlen 13.00 detoks suyu

Akşam 18.30
1 tabak pilav
1 tabak kurufasülye

5000 adım
1lt su içebildim

Sabah 9.00
Simit

Öğle 13.30
Bir avuç badem
Tarçın karanfil çayı

Akşam 18.30
Bir tabak mantar çorba
Bir tabak çortutu (kıymalı şalgam yemeği)

Spor 4500 adım

Öğlen 13.30
1 kase kıymalı şalgam
1 şişe ayran
1 MUZ

Akşam 18.30
1 tabak çorba
3 kuru dolma

7bin adım
2 lt su

Anka Anka Kaptancım menülerim bu şekildeydi.

Detoksun arasına baklava alman pastası sıkışmasa daha çok gidermiş 😅
Ben zaten 2 bardak turşu suyundan sonra umudumu kesmiştim aslında dolunayda vücut normalden 2 kat fazla depoluyor. Peygamber efendimiz oruç tutarak geçirirmiş bu günleri. Sen iyi eksiye geçtin 👏🏻👏🏻
2 bardaktan fazla turşu suyu 😅 teşekkür ederim

Bilmiyorum ki bana mı soruyorsun:uykucu:
ah ah :KK74:

Gecen hafta 75.6 ıdım bu hafta 74.9 eskı kıloma dondum bakalım bu hafta gercek kılo verebılırım
70,0 çıktım resmen ya:oha:
İndim çıktım indim çıktım hopladım zıpladım gezdim çıktım yine 70,0
69,9 bile değil :KK70: :KK70:
0.1 gr bile değerli tebrik ederim kızlar :KK9:Hoppa

Back
X