- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sen 67 ol listeye gir benden sana koca bi izingulenyuzumsunsen haftaya 67 gelirsem sözümü bozarım listeye girerim haberin olsun şimdiden söyleyeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 67 ol listeye gir benden sana koca bi izingulenyuzumsunsen haftaya 67 gelirsem sözümü bozarım listeye girerim haberin olsun şimdiden söyleyeyim
![]()
Hepimiz akşam yapıyoruz. Çocukları kocalara bırakıp oturuyoruz![]()
Vallaha on numara fikir bayıldımHepimiz akşam yapıyoruz. Çocukları kocalara bırakıp oturuyoruz![]()
Çok geçmiş olsun canımAnka kilom 86 beni izine ayırabilirmisin. Ameliyat olucam safra kesesi...
Yani 67,9 falan kastettiğim yanlış anlaşılmasın düz 67 de olur zorlarsam da zorlamayayım yaSen 67 ol listeye gir benden sana koca bi izin![]()
kadinlar daki keyfe bak
güzel fikirmis ne yalan söyleyim
![]()
Aslında amaç başta çalışan arkadaşlar da katılsın diyeydi ama zaman içinde kimse çocuk getirmemeye başladıVallaha on numara fikir bayıldım![]()
Çok mantıklıYani 67,9 falan kastettiğim yanlış anlaşılmasın düz 67 de olur zorlarsam da zorlamayayım ya
Aslında amaç başta çalışan arkadaşlar da katılsın diyeydi ama zaman içinde kimse çocuk getirmemeye başladı![]()
Bugünkü menünü paylassana bir Anka. Diyetisyenin menüsünü Meral ettim. Senin nasil uyguladigini yaniYarın kesin 69 göreceğim çok heyecanlıyım ya![]()
Yok canıııuuummYani 67,9 falan kastettiğim yanlış anlaşılmasın düz 67 de olur zorlarsam da zorlamayayım ya
Aslında amaç başta çalışan arkadaşlar da katılsın diyeydi ama zaman içinde kimse çocuk getirmemeye başladı![]()
Bence güzel ben beğendim15 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.30
Peynir - zeytin 1 tane
Yağda yumurta
2 sigara böreği
1 d tahıllı ekmek
2 lokma reçel
Öğle 14.30
1 kase çorba
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek
Ara 16.00 (komşuda)
Yarım trabzon hurması
5-6 üzüm
17.00
Yarım tablet çikolata
Akşam 19.30
4 köfte
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
Ben normalde iki günde bir yürüyüş yapıyorum. Bugün yürüyüş günüm değildi ama günü kurtarmak için yürüdüm. Birde ekmek, süt, meyve ve ceviz haklarımı kıstım.
Bu gün listeme uymadım.Bugünkü menünü paylassana bir Anka. Diyetisyenin menüsünü Meral ettim. Senin nasil uyguladigini yani
Bende kabak yedim bugün biraz gaz yaptı ama idare eder. Lahana tam sisirir beni. Menulerini Paylaş bakalım en azindan yanlış bildiğim doğrular olabilir.Bu gün listeme uymadım.
Aslında ben her gün menü yazayım diyorum giriyorum alıntılar, özel mesajlar menüler derken unutup çıkıyorum
Bu gün sabah normal yumurta peynir ekmek domates yedim
Sonra moralim bozuldu. Yemek yemedim 3 gibi 2 dilim ekmek arası peynir yedim başka bişey yemedim. Akşam belki salata yerim belki yemem bakalım. Yarından itibaren 3 gün detoks yapacağım. Kabağı beğenmezsen karnabahar veya brokoli beğendiğin bi sebzeyle yap dedi![]()
Geçmiş olsun canım ameliyatını olup sağlıcakla toparlanirsin inşZaten tanımlayamadığım bir karın ağrım vardı cnm. Önceden de nefrit geçirmiştim. Taş ameliyatı olucam. Safra kesemde taş var.
Darısı banaYarın kesin 69 göreceğim çok heyecanlıyım ya![]()