• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı 10:30
1 yumurta 5 halka sucuk
11 siyah yeşil zeytin
3 parça patates kızartması
1 çay kaşığı nar reçeli
1 dilim ekmek

Ara 15:00 2 tane çiğ köfte marul

Akşam 17:00
1 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
10 yk patlıcan yemeği
2 sb ayran
El ayası kadar yufka

2 lt su

Sen 67 ol listeye gir benden sana koca bi izin 😁😁
Yani 67,9 falan kastettiğim yanlış anlaşılmasın düz 67 de olur zorlarsam da zorlamayayım ya :D
:KK70: kadinlar daki keyfe bak:KK70: güzel fikirmis ne yalan söyleyim :confused:
Vallaha on numara fikir bayıldım🙂
Aslında amaç başta çalışan arkadaşlar da katılsın diyeydi ama zaman içinde kimse çocuk getirmemeye başladı :D

Yani 67,9 falan kastettiğim yanlış anlaşılmasın düz 67 de olur zorlarsam da zorlamayayım ya :KK70:

Aslında amaç başta çalışan arkadaşlar da katılsın diyeydi ama zaman içinde kimse çocuk getirmemeye başladı :KK70:
Çok mantıklı :confused:

Ankaaa eğer 67 olursan yeminle nazar ederim seni:KK70::KK70:

15 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.30
Peynir - zeytin 1 tane
Yağda yumurta
2 sigara böreği
1 d tahıllı ekmek
2 lokma reçel

Öğle 14.30
1 kase çorba
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 16.00 (komşuda)
Yarım trabzon hurması
5-6 üzüm

17.00
Yarım tablet çikolata :olamaz:

Akşam 19.30
4 köfte
1 tabak yoğurtlu lahana salatası

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

Ben normalde iki günde bir yürüyüş yapıyorum. Bugün yürüyüş günüm değildi ama günü kurtarmak için yürüdüm. Birde ekmek, süt, meyve ve ceviz haklarımı kıstım.

Yani 67,9 falan kastettiğim yanlış anlaşılmasın düz 67 de olur zorlarsam da zorlamayayım ya :KK70:

Aslında amaç başta çalışan arkadaşlar da katılsın diyeydi ama zaman içinde kimse çocuk getirmemeye başladı :KK70:
Yok canıııuuumm :KK30::KK30:ne gerek var zorlamaya şurda biz bize zayıflıyoruz:KK30::KK8:

:KK70:

15 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.30
Peynir - zeytin 1 tane
Yağda yumurta
2 sigara böreği
1 d tahıllı ekmek
2 lokma reçel

Öğle 14.30
1 kase çorba
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 16.00 (komşuda)
Yarım trabzon hurması
5-6 üzüm

17.00
Yarım tablet çikolata :olamaz:

Akşam 19.30
4 köfte
1 tabak yoğurtlu lahana salatası

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

Ben normalde iki günde bir yürüyüş yapıyorum. Bugün yürüyüş günüm değildi ama günü kurtarmak için yürüdüm. Birde ekmek, süt, meyve ve ceviz haklarımı kıstım.
Bence güzel ben beğendim :sus::sus:

Bugünkü menünü paylassana bir Anka. Diyetisyenin menüsünü Meral ettim. Senin nasil uyguladigini yani
Bu gün listeme uymadım.
Aslında ben her gün menü yazayım diyorum giriyorum alıntılar, özel mesajlar menüler derken unutup çıkıyorum:olamaz:
Bu gün sabah normal yumurta peynir ekmek domates yedim

Sonra moralim bozuldu. Yemek yemedim 3 gibi 2 dilim ekmek arası peynir yedim başka bişey yemedim. Akşam belki salata yerim belki yemem bakalım. Yarından itibaren 3 gün detoks yapacağım. Kabağı beğenmezsen karnabahar veya brokoli beğendiğin bi sebzeyle yap dedi 😅

Bu gün listeme uymadım.
Aslında ben her gün menü yazayım diyorum giriyorum alıntılar, özel mesajlar menüler derken unutup çıkıyorum:olamaz:
Bu gün sabah normal yumurta peynir ekmek domates yedim

Sonra moralim bozuldu. Yemek yemedim 3 gibi 2 dilim ekmek arası peynir yedim başka bişey yemedim. Akşam belki salata yerim belki yemem bakalım. Yarından itibaren 3 gün detoks yapacağım. Kabağı beğenmezsen karnabahar veya brokoli beğendiğin bi sebzeyle yap dedi 😅
Bende kabak yedim bugün biraz gaz yaptı ama idare eder. Lahana tam sisirir beni. Menulerini Paylaş bakalım en azindan yanlış bildiğim doğrular olabilir.

Bugün yediklerim
Sabah 09:30 da hastanede bi simit

13:00 bir muz bir mandalina

16:00 10 cig fındık

18;00 5 Köfte yağsız tuzsuz salata bi tabak mercimek çorbası iki dilim tb ekmeği

Screenshot_20191115-200250_Pedometer Step Counter.webp

Bugün çok yoğun geçti hastane dönüşü babama uğradım babam emekli annem çalışıyor kahvaltı yapmıştı gittigimde bulaşıklarini yıkadım

Evi supurdum çıktım
Gelinimize gectim orda bebeği yıkadık beraber üzerini annesi giydirirken bende kuvetini bosalttim havlusunu filesini astim onu sevdim kokladim

Eve geldim kızımı doyurdum eltime bırakıp pazara gittim geldim sonrası uykusu akşam yemeği ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan

Back
X