• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünkü menümü yazayim
Kahvalti 8de ev yapimi iki kücük pogaca ve kahve
Ara kahve
Öglen 1:30da bir tabak karisik meze (2 kuru patlican dolma, az kisir, az humus, bir sigara boregi, yogurtlu kizartma)
Aksam 5te yarim croissant
Karbonhidrat sabah öğlen canım cuma 77 kiloyu görmeyi hayal et lütfen

Akşam 6 da yediğim açım ama 80 kiloyu hatta 79.9 görmek istiyorum cuma günü

Tesekkur ederimm

Kaptan seni izne ayirmak istemiş bence en iyisini yapmis. Ben şöyle düşünüyorum senle ilgili kafana cok takip her seyi kendine yasak diye dusunuyorsun deli gibi spor yapsan da olmuyo bence psikolojik.
Benim önerim haftasonu aklında varsa bi yemek istediklerin ye kilo alacaksan da al bi kirilma yasaman lazim sonra de ki tamam yedim nefsim köreldi diyete devam edecegim ve kacamaksiz zamanlara don kilonu dök gel ...
Doğru dediğini yapacağım canım aynen

Ben de kızıma kahvaltı yaptırdım, oyun oynadık. Şimdi emziriyorum ki uyusun. Uyutunca ben de kalkıp kahvaltı yapacağım. Tekrar aralıklı oruç düzenine dönüyorum bu hafta.
Bu arada bir hafta yıllık izin aldım, pazartesi babam ameliyat olacak diye annem Ian bakacak. Kızıma bakacak kimse olmadığından ben de izne ayrıldım. Bezini açtım bugün. Bakalım bir haftada alışacak mı...

Back
X