• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar bugün evlilik yıldönümüm ❤🥰elimde pasta ekmeğe sürmelik cikolata boyoz eve gidiyorum fırından sağlam bozcam bugün dün de bira ıctim sinirim hala geçmedi kilo durumuna
Takılma bu kadar. Bende çok üzüldüm kilo aldım diye ama vereceğiz. Savaş daha bitmediiiii hücummmmm:KK70:

Takılma bu kadar. Bende çok üzüldüm kilo aldım diye ama vereceğiz. Savaş daha bitmediiiii hücummmmm:KK70:
Valla kahvaltı yaptım fark ettim ben hala eskisi gibiymisim midem filan küçülmemiş tatlı konusunda . Istesem yine aynı kapasite full tüm tatlıları yermisim. Kendimi durduruyormusum bu boğazla obez olurmuşum ben . Bugün de bozup yarın tam gaz bu sefer ekstra devam edicem umuyorum kilo alırım kesin 2 gün yemeylede en azından 2 hafta içinde 70 kilo ya inerim. Geçen hafta duraklamayi kırdım sonunda uzun süredir 1 kilo 100 gram verip 70.8 oldum derken dün 71.3 u görünce sinirden çıldırdım . Spora gitsemde akşam fırından ekler kurabiye filan aldim bugünde evlilik yıldönümüm akşam yemek vs yine bozulur ama ben kahvaltıdada gittim minicik bi lokmalık boy tadımlık boyoz aldim . ( hamur isi) sonra açık surmelik cikolata aldim 180 gram filan onunda 30 gramını yemisimdir aksama da profiterollu pasta aldim tek kisilik uzun suredir canim cekiyordu . Hepsini yycem ve rahatlayıp sahalara donucem zaten sıksam da olmuyor bu sekilde kitlendi birseyler oldu . Sende karbonhidrat kisitlamasi yap onerim . Umarim kilo almadan bu diyet bozma isini hallederim

Anka Anka sabah tartildim yeni tartida 80 ciktim halbuki 8lerden kurtulmustum güya 😵 bu demektir ki ilk kilomda yanlis 84 degil 86 olmali. Bunu nasil düzeltmek gerekiyor bilmiyorum.
Ben Cuma listeye not düşerim canım. Bahar gerisini halleder ❤️ Hadi bakalım bu seni daha hırslandırsın diyetine daha sıkı sarıl 💪🏻

Bizim gezme işi yattı kızlar. Düğün varmış eşimin arkadas inin bugün olmuş haberi oraya gidecez bende sporumu program a göre yapmıştım hiç sevmiyorum bu son dakka seylerini :KK12: esimede fırça attım birsürü. Sacimi duzlestiriyorum şimdi menumu vereyim şimdi

Kızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yumurta
salatalik peynir domates koz patlıcan biber çay

Ara 15 de
5 kasik yoğurt

Saat 17.30 gibi
Patlıcan salatası
1 kase mercimek çorbası

Su 2 lt
Spor yok ama adım sayım 6 binlerde

Slm kızlar burası cok yogun geciyor yazamadım hiç. Dünkü menğmğde eklemedim hemen yazıyım pek saglıklo olmadı ama yolda bukadar oldu
Sabah 8.00
1 tavada yumurta
Domates
Saat 12 de yola çıktık akşam 8e kadar yediklerim sunlardı.
2 mandalina
1 muz
1 poğaça
1 köfte
1 küçük süt

Akşam 9. 00
1 corba tabagı sulu köfte
Domates salatası

Bugünkü menüm
Sabah 8.30
2 dilim pastırma ile tavada yumurta
Domates
Çeyrek poğaça (iki lokma)
5 adet kızarmış patates

Akşam15.00
2 kase arabaşı corbası
1 kare arabası hamuru
1 elma
1 salatalık

Sporumu akşam yapabilcem 1000 adet ip hedefliyorum ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı

Çarşamba günü evimde olacağım inş çarşamba perşembe kabak detoksu yapacagım. Kilo olmasa bile Yol durumundan vs ödem olcak çünkü vücudum biliyorum bugun parmaklarım yüzğm hep şişti tüzüğüm parmagımdan zor gecti. cuma tartıya kadar asılmam lazım ki artı gelmeyeyim bide regli ihtimalim var tabi bu hafta olmam lazım benim işler bu hafta yaş gibi gözüküyor kızlar.

Back
X