- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Tamam yarın yapacam hemen. Wc sorunum varBüyükse 1 küçükse 2 kabağı rendele. 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla sotele. Soğuyunca üzerine 1 su bardağı yoğurt, bolca nane pulbiber dök. 2 ceviz kır üzerine ye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yarın yapacam hemen. Wc sorunum varBüyükse 1 küçükse 2 kabağı rendele. 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla sotele. Soğuyunca üzerine 1 su bardağı yoğurt, bolca nane pulbiber dök. 2 ceviz kır üzerine ye![]()
Benim bi sorunum yoktu ama sana şifa olur inşallahTamam yarın yapacam hemen. Wc sorunum var
Ben begendim akşamı erken bitirmissin acikmayacaksan sorun yokBugünkü menüm:
Kahvaltı (9.00)
3 kaşık soğan kavurması yumurtalı
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğlen (14.00)
1 pankek
1 elma
Akşam (17.00)
1 tabak patates yemeği
Közlenmiş patlıcan biber salatası
Teşekkür ederim şimdilik acıkmadım hala acıkırsam 2 gün kurusu ile 1 yeşil çay ancakBen begendim akşamı erken bitirmissin acikmayacaksan sorun yok![]()
Bitti mi sonundaCumartesi menüm gelsin.
Kahvalti 9da patatesli omlet, yarim dilim ekmek, bir kasik petek bali ve kahve
Öglen 12 de bir kase cacik
Aksam 5te salata ve et sote
Ara cay ve son parca cevizli sucuk.![]()
Rakibem bu gidişle bu hafta da iyi kilo vereceksin.Kızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yumurta
salatalik peynir domates koz patlıcan biber çay
Ara 15 de
5 kasik yoğurt
Saat 17.30 gibi
Patlıcan salatası
1 kase mercimek çorbası
Su 2 lt
Spor yok ama adım sayım 6 binlerde
Kot kafalı ne demek. Boşver. Eşler öyle hep.Berbat bir aksam geçirdim. Nefret ettim herseyden. Esimle birbirimize girdik resmen. Kot kafalibu adam böyle yaptıkça benim tedavi gormemin bir anlamı yok dengesiz.
Cinlerimi tepeme çıkardı. Bu saat oldu hala yatismadi sinirim. Bazen ne kadar sansizim diyorum hiç değer bilmeyen bir adamla evlendim ben yaa kendi elimle kendimi yaktimKot kafalı ne demek. Boşver. Eşler öyle hep.