- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Bende ilk hedefi tutturamadim ama bir sonraki hedef için daha fazla çaba gosterecem inşallah yaa böyle hiç mutlu değilimBen hiç bir hedefimi tutturamadim yılbaşında 65 ti hedef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk hedefi tutturamadim ama bir sonraki hedef için daha fazla çaba gosterecem inşallah yaa böyle hiç mutlu değilimBen hiç bir hedefimi tutturamadim yılbaşında 65 ti hedef![]()
En azından azimliyiz bir şekilde başaracağız benceBende ilk hedefi tutturamadim ama bir sonraki hedef için daha fazla çaba gosterecem inşallah yaa böyle hiç mutlu değilim
Aynen canım inşallah yılbaşına hepimiz istediğimiz kıyafetlerin içine girerizEn azından azimliyiz bir şekilde başaracağız bence![]()
Evet daha 5_6 hafta var bence sıkı tutarsak 2 beden incelebilirizAynen canım inşallah yılbaşına hepimiz istediğimiz kıyafetlerin içine gireriz![]()
Hayalimmmm oooooEvet daha 5_6 hafta var bence sıkı tutarsak 2 beden incelebiliriz![]()
Olur olur yeterki biz isteyelim.Hayalimmmm ooooo![]()
![]()
Olur olur yeterki biz isteyelim.
Seve seve ederim canimHarikasın canım maşallah. Böyle paylaşım yapmaya devam et lütfen![]()
Geçmiş olsun canimKızlar selam, bugün menü yazmayacağım. Babamın ameliyatı vardı, saçma sapan ne bulduysam yedim tarzı oldu. Döner dürüm filan yedim. O yüzden yazmak istemiyorum.![]()
Afiyet olsun bende bal kabagi tatlısını hiç sevmem olmasa iyiymişKahvaltı 10:00
1 haş yumurta
7 zeytin
1 yk kavrulmuş yumurtalı ıspanak
2 lokma ekmek
12:00 1 mandalina
Akşam 17:00 9 yk pırasa yemeği 2 sb ayran
18:30 4 parça balkabağı tatlısı 1 ceviz
2 lt su
78 Canim tutturacagim bu sefer inanıyorumKızlar yılbaşına hedefleriniz kac
Afiyet olsun saatleri unutmussun yazmayiİyi akşamlar arkadaşlar
Menü paylaşacağım
Sabah
1 simit
Öğlen
Biraz üzüm
1 avuç kayısı çekirdeği
Aksam
2 yumurta az tereyağı ile
2 DL TB ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates
Su az içtim sanıyorum 1.5 lt tamamlarım
Spor 20 dk bölgesel
Keşke çorba yada yağsız tost yeseydinKızlar selam, bugün menü yazmayacağım. Babamın ameliyatı vardı, saçma sapan ne bulduysam yedim tarzı oldu. Döner dürüm filan yedim. O yüzden yazmak istemiyorum.![]()
Teşekkür ederizGeçmiş olsun canim
Teşekkür ederim canım evet aslında öyle daha iyi olurdu da işte o anda ne varsa onu yiyverdimçAfiyet olsun bende bal kabagi tatlısını hiç sevmem olmasa iyiymiş
78 Canim tutturacagim bu sefer inanıyorum
Afiyet olsun saatleri unutmussun yazmayi
Keşke çorba yada yağsız tost yeseydin
Babana çok geçmiş olsun
9 _14-18Afiyet olsun bende bal kabagi tatlısını hiç sevmem olmasa iyiymiş
Babana çok geçmiş olsun
Hadi bakalım inşallah hep birlikte hedefe ulasirizAfiyet olsun bende bal kabagi tatlısını hiç sevmem olmasa iyiymiş
Babana çok geçmiş olsun
Bende hiiiiiiç sevmem normalde ağzıma sürmem ama o kadar tatlı istiyordu ki canım onu bile yedim düşünAfiyet olsun bende bal kabagi tatlısını hiç sevmem olmasa iyiymiş
Babana çok geçmiş olsun
Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
7 zeytin
1 yk kavrulmuş yumurtalı ıspanak
2 lokma ekmek
12:00 1 mandalina
Akşam 17:00 9 yk pırasa yemeği 2 sb ayran
18:30 4 parça balkabağı tatlısı 1 ceviz