Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım. İnşallah canım ya şans işi biraz bu beyaz eşya işi inşallah iyi çıkarGünaydın kızlar tertemiz kahvaltımı yaptım oturup dinlendim şimdi kalkıp işler e giriscem camasır yıkamayla gececek bugun günüm.
Anka canım kurutma makinan hayırlı olsun eminim 4 çocukla çok çok memnun kalıcaksın
![]()
Günaydın canım nasılsınGünaydınn
Yeni kalkmadım tabi ki ama ancak yazmaya fırsat buldum![]()
Günaydın kızlar
Siteye yine zor giriliyor. Kimse de gelmemiş nerdesiniz
Dün kurutma aldık. Onun yerini ayarladık gün içinde elektrikçi gelecek priz yapacak. Hazır gelmişken mutfaktaki elektrik işlerini de yaptıracağım çok şükür istediğim gibi oluyor her şey![]()
Günaydın canım nasılsın![]()
Sorma cnm valla komple hepsini ateşe atıp yakasım geldi ya allahtan hava güzel biraz dışarı asıp biraz kurutma makinası ile bugün kurtulurum inşÇok sağol canım. İnşallah canım ya şans işi biraz bu beyaz eşya işi inşallah iyi çıkar![]()
Sana da kolay gelsin tatil dönüşleri çok zor oluyor.![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan canimGünaydın kızlar
Siteye yine zor giriliyor. Kimse de gelmemiş nerdesiniz
Dün kurutma aldık. Onun yerini ayarladık gün içinde elektrikçi gelecek priz yapacak. Hazır gelmişken mutfaktaki elektrik işlerini de yaptıracağım çok şükür istediğim gibi oluyor her şey![]()
Detoks yapamadım bi türlü çok istiyorum olmuyo . Spor bırakma işi bana yaramıyo daha önce denedim diye o önerini yapmadım . Diyetisyen konusunda haklisin düzgün diyetisyen araştırmasındayim. Şakasına yazdım tekme olayını biliyorum çok ilgili bi kaptansın zaten benceTekmeyi niye basayım aşk olsun. Ama sen hiç bir öneriye geri dönüş yapmadın ben de kendimi yormak istemiyorum daha fazla
Afiyet olsun canım. Nasılsın?Kahvemi alıp geldimnerdesiniz kızlaaaarr
![]()
Güle güle kullan kaptanımGünaydın kızlar![]()
Siteye yine zor giriliyor. Kimse de gelmemiş nerdesiniz![]()
İyiyim canım ama yoruldum biraz bu erkekler evde kalmasınAfiyet olsun canım. Nasılsın?