- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ah kuzum yaa gece yazacaktım çocuklar ağladı kaldıKızlar yine psikolojik olarak ıyi hissetmiyorum kendimi
Sabah saglik ocağına gidip demir hapımi yazdiracagim
Beynim düşünceler beni yedi bu akşam
Hastasin ışte sedimantasyon belkide düşmedi sorunun kansızlık değil başka hastalığın var düşüncesi nefesimi kesiyor
Psikiyatrise randevu alsam 2hafta sonra ancak alabilirim
Aile hekimine konusacagim bakiliyorsa yaptiracagim kan testi bu seferde pazartesi kadar hayatı kendime zehir ederim biliyorum
Mor Vampirella bilgin varmı bu konuda devlette yaptırdığım testte sınır 20 iken benimki 36 çıkmıştı sedimantasyon 10 günlük demir hapı kullanimindan sonra göğüs hastalıklar dr özele gittim
test yenilendi 30 cikti dr düşüşe geçmiş olması iyi birşey yukselmemiste buda ıyi birşey dedi hemen değişen bir test değil 3 4 ay sonra tekrar yapılsın dedi ama içim içimi yiyor
Psikolojik durumum biliyorum kurtulamiyorum bu durumdan hep kötü bi hastaligim varmış hissi ve üzerine sedimantasyon yükseliği anksiyete bozukluğum tavan yaptı
Ilk psikiyatrise gittiğimde dusuncelerimi soyledigimde küçük çocuğun olmasaydı yatisini isterdim dedi
Çünkü beynimdeki düşünce bana şunu söylüyordu ölüm sana gelmeden sen ölüme git bunu yazarken bile üzülüyorum kendime
Dr bunu duyunca böyle bir sorunla karşılaşırsan bekleme dedi çok şükür ilaclar fayda etti böyle bir düşünce yok
Ama bir korku endişe yoruldum artık
Lütfen bana dua edin
Depremden sonra daha da kötülestim

Bol bol inşirah suresi oku canım. Evde sürekli Bakara suresi açık olsun. Tv den telefondan aç sürekli. Namazlarını aksatma. Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah canım