• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar yine psikolojik olarak ıyi hissetmiyorum kendimi
Sabah saglik ocağına gidip demir hapımi yazdiracagim
Beynim düşünceler beni yedi bu akşam
Hastasin ışte sedimantasyon belkide düşmedi sorunun kansızlık değil başka hastalığın var düşüncesi nefesimi kesiyor

Psikiyatrise randevu alsam 2hafta sonra ancak alabilirim

Aile hekimine konusacagim bakiliyorsa yaptiracagim kan testi bu seferde pazartesi kadar hayatı kendime zehir ederim biliyorum
😭😭😭😭
Mor Vampirella Mor Vampirella bilgin varmı bu konuda devlette yaptırdığım testte sınır 20 iken benimki 36 çıkmıştı sedimantasyon 10 günlük demir hapı kullanimindan sonra göğüs hastalıklar dr özele gittim

test yenilendi 30 cikti dr düşüşe geçmiş olması iyi birşey yukselmemiste buda ıyi birşey dedi hemen değişen bir test değil 3 4 ay sonra tekrar yapılsın dedi ama içim içimi yiyor

Psikolojik durumum biliyorum kurtulamiyorum bu durumdan hep kötü bi hastaligim varmış hissi ve üzerine sedimantasyon yükseliği anksiyete bozukluğum tavan yaptı

Ilk psikiyatrise gittiğimde dusuncelerimi soyledigimde küçük çocuğun olmasaydı yatisini isterdim dedi

Çünkü beynimdeki düşünce bana şunu söylüyordu ölüm sana gelmeden sen ölüme git bunu yazarken bile üzülüyorum kendime

Dr bunu duyunca böyle bir sorunla karşılaşırsan bekleme dedi çok şükür ilaclar fayda etti böyle bir düşünce yok

Ama bir korku endişe yoruldum artık 😭😭😭

Lütfen bana dua edin
Depremden sonra daha da kötülestim
Ah kuzum yaa gece yazacaktım çocuklar ağladı kaldı:(
Bol bol inşirah suresi oku canım. Evde sürekli Bakara suresi açık olsun. Tv den telefondan aç sürekli. Namazlarını aksatma. Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah canım:((

Hastasin ışte sedimantasyon belkide düşmedi sorunun kansızlık değil başka hastalığın var düşüncesi nefesimi kesiyor

Aile hekimine konusacagim bakiliyorsa yaptiracagim kan testi bu seferde pazartesi kadar hayatı kendime zehir ederim biliyorum
😭😭😭😭
Mor Vampirella Mor Vampirella bilgin varmı bu konuda devlette yaptırdığım testte sınır 20 iken benimki 36 çıkmıştı sedimantasyon 10 günlük demir hapı kullanimindan sonra göğüs hastalıklar dr özele gittim

test yenilendi 30 cikti dr düşüşe geçmiş olması iyi birşey yukselmemiste buda ıyi birşey dedi hemen değişen bir test değil 3 4 ay sonra tekrar yapılsın dedi ama içim içimi yiyor

Psikolojik durumum biliyorum kurtulamiyorum bu durumdan hep kötü bi hastaligim varmış hissi ve üzerine sedimantasyon yükseliği anksiyete bozukluğum tavan yaptı

Ilk psikiyatrise gittiğimde dusuncelerimi soyledigimde küçük çocuğun olmasaydı yatisini isterdim dedi

Çünkü beynimdeki düşünce bana şunu söylüyordu ölüm sana gelmeden sen ölüme git bunu yazarken bile üzülüyorum kendime

Dr bunu duyunca böyle bir sorunla karşılaşırsan bekleme dedi çok şükür ilaclar fayda etti böyle bir düşünce yok

Lütfen bana dua edin
Allah sıfa versın ruhı hastalıklar bedenımızdekı kadar onemlı bol bol ınsırah dua la havle vela guvvete ılla bıllah de allaha sıgın namaz kıl. Aslında ruhumuzun hastalıkları hep allaha uzak kalmamızdan.. doktor ılac verır sadece.. hacamatı tavsıye ederım ama işinin ehlı olsun dine gore yapsın dualarla.. ınsallah sıfa bulursun uzuldum

Günaydin kizlar benim menülerime güvenmeyip laf atanlar utansin. Nerdeyse bir kilo vermisim 😻
Anka Anka yeni tartida 79.2 kiloyum
Hep söyledim gene söylüyorum isin sirri aksam yemegini en gec 5 te yemek. Gündüz ne yersem yiyeyim aksam 5 te yemegi kesince kilo veriyorum bu kadar basit. Tabi gündüz dünyalari yemiyoruz o kadar da degil 😆

😭😭😭😭

Lütfen bana dua edin
Perimm nasıl oldun bugün ? İçini ferah tut düzeleceğine inan ben öyle düşünüyorum. Her şeyden önce bir evladın var onu düşün. Ölüm Allahın emri ama kendini oraya yakıştırmayı unut öyle kolay mı. ..
Günaydın arkadaşlar. İşe daldım bildirim yapmayı unutmuşum.

Geçen hafta 63.7 kg
Bu hafta 63.0 kg
Fark 0.7 kg
Yüzde 1.098
bacagımdan yuruyemesemde tartılmayı unutmadım 😝 gecen hafta 74.9 bu hafta 74.2 arada kı fark 700 gr.. bu hafta gayet ıyı dıye dusunuyorum ☺
Süpersiniz😍

Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar

Tartıldım; 60,9 . Geçen Hafta 61,3 çıkmıştım. Sanırım yine yavaşladı kilo vermem. Geçen hafta reglden dolayı bir kaç kaçamağım oldu ama ben yine en az bi 600 gr veririm diyodum. 400 gr vermişim. Buna da şükür. Umarım takılmam yine bu kilolarda.

Hedefime 1,9 kilo kaldı. Ama 3 ay oldu. artık sıkıldım diyetten.

61,3/60,9/0,4/1,00

Sabah bılınc kaybı yasadım resmen kendımı yerde cenemı yuzumu agrırken buldum. Heralde yuzumun ustune dustum kıvranırken buldum kendımı bacagımın ustunde kramp olusmus.. hala yuruyemıyorum.. allah beterınden saklasın
Geçmiş olsun cnm.
Yanında kimse var mı? tek başına kalma.

Tşk ederim canım beni mutlu ettin sabah uyandım telkin ettim kendimi hasta olsan başka belirtiler cikar diye sadece psikolojik unutma sen sagliklisin diye düşündüm

Kızlar rabbime inancim sonsuz agzimdan salavat-ı hiç birakmam namaz kılmıyorum sadece
Gece uyumadan önce çok dua ettim

Bide dr verdiği 2 ilactan birini birakiyorum dr istedi birgün içiyorum bir gün icmiyorum belkide onun etkileri

Öğleden sonra işlerimi halledip dua kitabımı alıp bol bol dua okuycagim

Tek tek alıntı yapamadim hepinizden allah razı olsun çok tşk ederim

Çok geçmiş olsun Canım.
Sagolasın canım
Günaydin kizlar benim menülerime güvenmeyip laf atanlar utansin. Nerdeyse bir kilo vermisim 😻
Hep söyledim gene söylüyorum isin sirri aksam yemegini en gec 5 te yemek. Gündüz ne yersem yiyeyim aksam 5 te yemegi kesince kilo veriyorum bu kadar basit. Tabi gündüz dünyalari yemiyoruz o kadar da degil 😆
Bende gunduz kacamak yapsamda 5 ten sonra yemeyınce kılo verıyorum veremesemde almıyorum
Perimm nasıl oldun bugün ? İçini ferah tut düzeleceğine inan ben öyle düşünüyorum. Her şeyden önce bir evladın var onu düşün. Ölüm Allahın emri ama kendini oraya yakıştırmayı unut öyle kolay mı. ..

Süpersiniz😍
Sagol canım 💃💃
Geçmiş olsun cnm.
Yanında kimse var mı? tek başına kalma.
Sagol canım esım yoktu oglum baska odadaydı ıkızler yanımdaydı ne oldugunuda bılmıyorum oglum olsaydı sorardım bana ne oldu dıye muamma kaldı 🙄
Ben artidayim bu hafta 😐
Geçen hafta 67
Bu hafta 67.7
Fark +0.7 kg
Yüzde + %1.04
Hastanede stresten bıle almıs olabılırsın ama kılo degıldır tabı o. Annene allah sıfalar versın kılo kolay halledılır

Tşk ederim canım beni mutlu ettin sabah uyandım telkin ettim kendimi hasta olsan başka belirtiler cikar diye sadece psikolojik unutma sen sagliklisin diye düşündüm

Kızlar rabbime inancim sonsuz agzimdan salavat-ı hiç birakmam namaz kılmıyorum sadece
Gece uyumadan önce çok dua ettim

Bide dr verdiği 2 ilactan birini birakiyorum dr istedi birgün içiyorum bir gün icmiyorum belkide onun etkileri

Öğleden sonra işlerimi halledip dua kitabımı alıp bol bol dua okuycagim

Tek tek alıntı yapamadim hepinizden allah razı olsun çok tşk ederim
♥️

Aynen dünyaları yemedikçe baklava börek yenmezse 5 ten sonra yememek kilo verdirir. Ben de 5 e kadar yemesem dururum. Hiç sorun değil. Gece yemek istiyor canım:(

Back
X