- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223

Bu haftaki bildirimi başlangıç kilosu olarak yazıyorum. Haftaya listedesin haberin olsun

Benim kilom 70,8 bu arada 800 gr almışım ben de

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ınsallahAynen resmen kurtardın bizi
Hedefine 65 yazıyorum. Sonra devam etmek istersen 60 a çekeriz yine![]()
Bu da iyi :)yok canım ben hiçbir zaman aç karnına wc ye çıkamam. Baya hareket ettim zaten hareket etmek zorunda kaldım. Gittim geldim tartıldım eksiye düşene kadar bekledim![]()
Sorma ne haldeyim kendime çok kızıyorum.Ya sen ne diyosun ben 61 kiloyken ağlaya ağlaya diyetisyene gittim. Kapıda oturdum sıra bekliyorum. Tombul tombul bi anne kız geldi. Dediler ki taaa sen ne zaman başladın çok güzel zayıflamışsın![]()
Dedim ben çok kilo aldım ilk defa geldimuzaylı görmüş gibi baktılar suratıma
![]()
çok güzel![]()
Evet kaptanım herkes azami dikkat etmeli.Önümüzdeki hafta mutlaka derece almalıyız kızlar. Bu hafta menüleri didik didik edeceğim. 1 lokma bile kaçamak istemiyorum. Yaptığımız her kaçamak bizi hedefimizden uzaklaştırıyor. Biz böyle vasat takım mıyız silkelenelim artık. Bu hafta menülerde kaçamak, spor yok görmeyeceğim. Haberiniz olsun.![]()
Çok mantıklı bazen gözümden kaçıyor benim.
ayy inşallah.
hiç sormaSen ortadan kaybolma lütfen takıma girmedin mi kendini yemeğe veriyorsun![]()
Tamam inşallahgulenyuzumsunsen
Bu haftaki bildirimi başlangıç kilosu olarak yazıyorum. Haftaya listedesin haberin olsun
Benim kilom 70,8 bu arada 800 gr almışım ben de![]()
Çok Üzgünüm çok ağladımSarayca tebrik ederim canım çok güzel gitmiş
@Su perisi86 senin disiplinine hayranım zaten çok iyi gidiyorsunkendini şartlama gidebildiği kadar gitsin
@zeyas hani dikkat edecektik çok üzüldüm ama ya
asya_01 ilaç ödem yapmış olabilir. Vücudun alışır yakında sıkma canını.
Mor Vampirella senin de annen hastaydı haftaya toparlarsın
![]()
Zamanla vücudun alışır inşallah canım. Napalım sağlığın için kullanman lazımsa yan etkilerine de katlanacaksın. Tuzu sıfırla bakalım bu hafta genelde tuzla kullanınca ödem yapıyor diyorlar bu ilaçlara. Ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyelim istersen.Çok Üzgünüm çok ağladımkonuştum sağlık ocağı doktorumuz la. İlaç yüzünden kesinlikle kemoterapi ilacı bu dedi. Drla konuşurken de çok agliyordum. İçim o kadar dolmuş ki. Hatta listeden çıkmayı bile düşünüyorum Anka. Bu ilaç sisirir dedi direk zaten bana adam
Denerim tabi. Özel bölgemde kaşıntı yaptı uyuyamiyorum 3 gündür. Bünye den bünyeye etkisi değişir seni baya zorluyor dedi dr. Pazartesi günü kontrol um var inşallah ise yaramistirda çektiğim acıya değer. Ha birde adet kanamamin olmaması 2. Günü başlıyorum ya ilaca vücuda menepoz etkisi yapıyormuş o yüzden kesmiş adetim i onun fos sisligide var. Pazartesi günü gidim eğer yumurtaya pek etki etmemiş se gitmicem söyle bir 10 kilo verip öyle giderim yoksa böyle psikolojik olarak da yoruyor hemde kilo veremeyincede kötü oluyorumZamanla vücudun alışır inşallah canım. Napalım sağlığın için kullanman lazımsa yan etkilerine de katlanacaksın. Tuzu sıfırla bakalım bu hafta genelde tuzla kullanınca ödem yapıyor diyorlar bu ilaçlara. Ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyelim istersen.![]()