• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya sen ne diyosun ben 61 kiloyken ağlaya ağlaya diyetisyene gittim. Kapıda oturdum sıra bekliyorum. Tombul tombul bi anne kız geldi. Dediler ki taaa sen ne zaman başladın çok güzel zayıflamışsın:D
Dedim ben çok kilo aldım ilk defa geldim :D uzaylı görmüş gibi baktılar suratıma :D

çok güzel :KK9:
Sorma ne haldeyim kendime çok kızıyorum.

Anka Anka canım ben bugün kendimi saldım. Müsade edersen bugün menü bildirmicem. Haketmedim biliyorum ama bugün yemezsem bu hafta olduğu gibi kendimi tutamayıp minik kaçamaklar yapabilirim. Yarına bomba gibi başlayıp haftaya güzel bir eksi getireceğim inşallah. Sana söz :KK60:

Önümüzdeki hafta mutlaka derece almalıyız kızlar. Bu hafta menüleri didik didik edeceğim. 1 lokma bile kaçamak istemiyorum. Yaptığımız her kaçamak bizi hedefimizden uzaklaştırıyor. Biz böyle vasat takım mıyız silkelenelim artık. Bu hafta menülerde kaçamak, spor yok görmeyeceğim. Haberiniz olsun. :halay:

Önümüzdeki hafta mutlaka derece almalıyız kızlar. Bu hafta menüleri didik didik edeceğim. 1 lokma bile kaçamak istemiyorum. Yaptığımız her kaçamak bizi hedefimizden uzaklaştırıyor. Biz böyle vasat takım mıyız silkelenelim artık. Bu hafta menülerde kaçamak, spor yok görmeyeceğim. Haberiniz olsun. :halay:
Evet kaptanım herkes azami dikkat etmeli.

Hatta herkes bir eş seçip birbirini takip etse nasıl olur ki. 🙄

Evren zayıflamama karşı 🤣

Eklentiler

• 47B50073-BC8E-4387-91EC-CEAEF959405E.webp
    47B50073-BC8E-4387-91EC-CEAEF959405E.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 26
Sen ortadan kaybolma lütfen takıma girmedin mi kendini yemeğe veriyorsun :sinirli:
hiç sorma :olamaz:diş çektirdim öncesinde 3 gün antibiyotik kullandım ,dün de dışardaydım ikindinden sonra kıymalı pide yedim baya anormal oldu menülerm
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
Bu haftaki bildirimi başlangıç kilosu olarak yazıyorum. Haftaya listedesin haberin olsun :halay:
Benim kilom 70,8 bu arada 800 gr almışım ben de o_O
Tamam inşallah :dua:

Sarayca Sarayca tebrik ederim canım çok güzel gitmiş :KK9:
@Su perisi86 senin disiplinine hayranım zaten çok iyi gidiyorsun :KK9: kendini şartlama gidebildiği kadar gitsin :KK9:

@zeyas hani dikkat edecektik çok üzüldüm ama ya :KK43:

asya_01 asya_01 ilaç ödem yapmış olabilir. Vücudun alışır yakında sıkma canını.

Mor Vampirella Mor Vampirella senin de annen hastaydı haftaya toparlarsın :KK5:
Çok Üzgünüm çok ağladım :KK61:konuştum sağlık ocağı doktorumuz la. İlaç yüzünden kesinlikle kemoterapi ilacı bu dedi. Drla konuşurken de çok agliyordum. İçim o kadar dolmuş ki. Hatta listeden çıkmayı bile düşünüyorum Anka. Bu ilaç sisirir dedi direk zaten bana adam

Çok Üzgünüm çok ağladım :KK61:konuştum sağlık ocağı doktorumuz la. İlaç yüzünden kesinlikle kemoterapi ilacı bu dedi. Drla konuşurken de çok agliyordum. İçim o kadar dolmuş ki. Hatta listeden çıkmayı bile düşünüyorum Anka. Bu ilaç sisirir dedi direk zaten bana adam
Zamanla vücudun alışır inşallah canım. Napalım sağlığın için kullanman lazımsa yan etkilerine de katlanacaksın. Tuzu sıfırla bakalım bu hafta genelde tuzla kullanınca ödem yapıyor diyorlar bu ilaçlara. Ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyelim istersen. 🤗

Zamanla vücudun alışır inşallah canım. Napalım sağlığın için kullanman lazımsa yan etkilerine de katlanacaksın. Tuzu sıfırla bakalım bu hafta genelde tuzla kullanınca ödem yapıyor diyorlar bu ilaçlara. Ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyelim istersen. 🤗
Denerim tabi. Özel bölgemde kaşıntı yaptı uyuyamiyorum 3 gündür. Bünye den bünyeye etkisi değişir seni baya zorluyor dedi dr. Pazartesi günü kontrol um var inşallah ise yaramistirda çektiğim acıya değer. Ha birde adet kanamamin olmaması 2. Günü başlıyorum ya ilaca vücuda menepoz etkisi yapıyormuş o yüzden kesmiş adetim i onun fos sisligide var. Pazartesi günü gidim eğer yumurtaya pek etki etmemiş se gitmicem söyle bir 10 kilo verip öyle giderim yoksa böyle psikolojik olarak da yoruyor hemde kilo veremeyincede kötü oluyorum

Back
X