- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun güzel menü olmuşBugün yediklerim Sabah
10:00 sahanda yumurta peynir 3 çeri domates iki dilim tb ekmeği
12:00 yeşil çay bi kuru kayısı
16:00 bi tabak corba 3kofte
17:30 bi küçük muz
19:00 annemlerde taze fasulye bi kase salata
22:00 10cig findik (antibiyotik içeceğim diye yedim) yeşil çay bi kayısı
Eki Görüntüle 2558363
takıma geldiğimde bildirdiğim olursa süper yüzde yaparım.Takıma geldiğinde bildirdiğin kilon olacak sanırım
Bende 3 yıldır düşünüyordum bir yıldır yapıyorum![]()
Bu hafta motivem tam sana meydan okuyorum
Şaka bi tarafa bu hafta en az 600 gr verirsen 8lerden kurtulacaksın çok heycanlı
ay darısı başıma en kısa zamanda inşallah![]()
Önce küçük ayı, tavşan ördüm. Sonra büyük olsun diye bu kediyi ördüm. Hem turuncu, hem mavi ördüm bide. Şu an oğlum elinden düşürmüyor. Kimseye vermiyor. Bi denemelisin benceBen hiç denemedim bunu ya yapsam kızım bayılır
Lif fln örüyorum
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Özelden attım canım. Senin de çok tatlı olmuş. Ellerine sağlıkay ne güzel olmuşölçüleri varsa atarmısın canım
Eki Görüntüle 2558365
Eki Görüntüle 2558368
Bende bunları yeğenime yaptım![]()
takıma geldiğimde bildirdiğim olursa süper yüzde yaparım. ☺
Hımmm olsun yine iyi olacak inş. Hiç kaçamaksız cumayı bulurum.yok canım yüzden bizim gibi geçen cuma bildirdiğin kilo ile önümüzdeki cuma bildireceğin kilo farkından hesaplanacak
Özelden attım canım. Senin de çok tatlı olmuş. Ellerine sağlık
Dr devlet hastanesi nde. Devlet te iğneyle tedavi veriyorlar mı bilmiyorum. Ama yılbaşı sonrası gideceğim tedavi içinCanim eğer hapla yumurtan olgunlasmiyorsa igneye başlar dr bi dahaki ay...
Özel degilse bulunduğun ortam nasıl ki canım
Afiyet olsun canım bu hafta böyle menüler devam ederse güzel bir eksi görürürsün
Karbonhidratı hiç yemesen iyiymiş onun yerine tam buğday ekmeği süper olurdu
Kizzz ne sütlacı naptın
Neyse ye sen ben senin kilonuda yakalarim yakinda gecebilirim bilem
Afiyet olsun canım
Örgü banada hep iyi gelmiştir stresi atmaya bire bir dur akşamları bende basliyim artik
Sen 4te yemissin ya köfteni ben de o sirada köftemi yiyordum ama son yemek olarak. Senin gözüne benim minnos sütlac batiyor ama benim de 4ten sonra yedigin hersey.Bugün yediklerim Sabah
10:00 sahanda yumurta peynir 3 çeri domates iki dilim tb ekmeği
12:00 yeşil çay bi kuru kayısı
16:00 bi tabak corba 3kofte
17:30 bi küçük muz
19:00 annemlerde taze fasulye bi kase salata
22:00 10cig findik (antibiyotik içeceğim diye yedim) yeşil çay bi kayısı
Eki Görüntüle 2558363
Çok geçmiş olsun canımKızlar benim çocuklar çok hasta gelemedim. Yarın fırsat bulunca bakacağım inşallah![]()
Geçmiş olsun canımKızlar benim çocuklar çok hasta gelemedim. Yarın fırsat bulunca bakacağım inşallah![]()
Kızlar benim çocuklar çok hasta gelemedim. Yarın fırsat bulunca bakacağım inşallah![]()
Geçen hafta ikimizde arti geldik çok dikkat edelim ..Bugün başlıyoruz inşallah![]()
Teşekkür ederimKızlar amigurimiler harika olmuş ben de Punch a başlamıştım ama şimdi yapamıyorum vaktim az diye ...
Dun gelmedim misafir vardi menu yazcam az sonra
Tabletteyim yoksa foto atarım Punch neddle diye arayip bulabilirsinTeşekkür ederimpunch ne acaba? Netten bakayım