• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Artık yavaş yavaş normal ve zayıf kategorisine girdiği için zayıflaması zorlaşmış olabilir bence. Çünkü fazla kilosu yok gibi şu an Elifcig93 Elifcig93
Evet bence de öyle. Son anlarda Zor gidiyor zaten. Ben geçen sene 74te takılmıştım. Ama 6-8 ay olmuştu. Daraldım dikkat etmedim. Sonra 80le hamile kaldım.

Ne zamandır kilo vermen azaldı? Boyuna falan baktım. Kemiklerin iri mi? İriyse şu anki kilon iyi gibi duruyor. Ben senin yerinde olsam korumaya geçerdim 6 ay.
Artık yavaş yavaş normal ve zayıf kategorisine girdiği için zayıflaması zorlaşmış olabilir bence. Çünkü fazla kilosu yok gibi şu an Elifcig93 Elifcig93

İlk olarak yaklaşık 1,5 ay önce 64 lerde takıldım. Sonra 64leri aştım 61 lere geldim. yani yaklaşık 2 hafta oldu ama artık hafta 300-400 gr ancak verebiliyorum.

En iyisi bi diyetisyene gideyim diyorum. Artık kilolar yağdan değil de kastan gidiyorsa sıkıntı olur . onlar ölçüyorlar, belli olur galiba.

Son düzenleme:
Sagol canım ınsallah gıdecegım

Ne guzel gorumcesın sen ya masallah. Bende hep yatmak ıstıyorum bu ara
Annem çalışıyor bebeği yıkamakta bana kalıyor çok seviyorum hala kuzusu o benim
Gelinlede doguma yakın biraz yakinlastik kendisi neye kizdigini bilmediğim bir sebepten kızımın 3yas doğum gününe gelmedi erkek kardeşim geldi ne yapiyorsam kardeşim ve bebiş için yapıyorum gelinin bi hatrı yok henüz

Ayy eski konular geldi aklima bak şimdi 🤪🤪

Ben sanırım yılbaşı hedefimi tutturamayacağım gibi geliyor. Tartıda hiç oynama yoktu sabah tartıldığımda.
Neden olumsuz düşünüyorsun canım yapabilirsin istersen unutma
Ekmeksiz duramayan ben yapiyorsam herkes yapar sabah 9:30da yediğim 2dilim tb ekmeği
Daha açlık hissetmiyorum düşün

Bugun yediklerim
Sabah
09:30 kavurmalı yumurta peynir zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil çay

13:00 10cig findik 4 ceviz bi bardak ayran

16:30 8tane üzüm

18:15 bi kase sulu köfte 4kasik yogurt bi dilim tb ekmeği

21:30 yeşil çay bi kayısı olur

Screenshot_20191127-190407_Pedometer Step Counter.webp

canım senin diyet sürecini bilmiyorum tabi ama ben 3 aydır hiç ara vermedim ve gerçekten de sıkılmış durumdayım.
böyle zamanlarda zayıf halimi, daha sağlıklı olacağımı, insanların bana bakışlarının değişeceğini, giyebileceğim elbiseleri falan düşünüp kendimi gaza getiriyorum. Sabırlı olmak zorundayız.
Gidecek ama yavaş yavaş olacak bu süreç, kendini bu şekilde görme. Bu halinle de mutlu olmaya çalış geçici bir süreç olduğunu düşünerek:) Bu kadar karamsarlık neden? :duduk: Kilolu kal ya da kilolu olmak güzel bir şey diye demiyorum ama öyle kişiler var ki kilolu haliyle bile çok harika gözüküyorlar.
Istersek her şeyi yapabiliriz pes etmek yok bol bol spor yap ❤
Hepiniz sağolun yazdiklariniz icin kizlar.. evimden ayri olunca spor hep aksadi bu aralar. Haftasonu evime geçeceğim daha bi duzene girerim sanirim spor konusunda. Duzensizlik beni yordu psikolojik olarak sanirim ve yani benden kilolu olan ama daha zayif duran o kadar cok arkadaşım var ki çünkü benim bolgesel bi kilom var belim ve kalcam arasinda basenlerim arasinda cook fazla fark var. Pantolon alsam beli bol bacaklari dar bluz alsam ustu cok guzel ama kalcama oturur yani icimden gelmiyo hib bi sey

Hepiniz sağolun yazdiklariniz icin kizlar.. evimden ayri olunca spor hep aksadi bu aralar. Haftasonu evime geçeceğim daha bi duzene girerim sanirim spor konusunda. Duzensizlik beni yordu psikolojik olarak sanirim ve yani benden kilolu olan ama daha zayif duran o kadar cok arkadaşım var ki çünkü benim bolgesel bi kilom var belim ve kalcam arasinda basenlerim arasinda cook fazla fark var. Pantolon alsam beli bol bacaklari dar bluz alsam ustu cok guzel ama kalcama oturur yani icimden gelmiyo hib bi sey
Spor yapmayınca ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Spor yapmak şart diyette. İnsanın zihnini boşaltıyor. Özgüven veriyor.

Benimde vücut tipim aynı canım. Üstümle alt beden arasında 2 bedene yakın fark var. Ama üstümün kilolu olup bacaklarımın incecik olmasını istemezdim bence böylesi daha iyi. Zayıflayacağız inşallah ve böyle bir problemimiz olmayacak:21:

İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
Tavada yumurta
Domates
2 çatal peynir

Akşam15.00
5 kaşık Yogurtlı Kabak sote
2 kaşık bol yeşillikli patates salatası
2 kaşık menemen
1 kaşık nohut yemeği

Ara17.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
1 litre su içtim misafirim vardı oyuzden spor yapamadım bugun

İlk olarak yaklaşık 1,5 ay önce 64 lerde takıldım. Sonra 64leri aştım 61 lere geldim. yani yaklaşık 2 hafta oldu ama artık hafta 300-400 gr ancak verebiliyorum.

En iyisi bi diyetisyene gideyim diyorum. Artık kilolar yağdan değil de kastan gidiyorsa sıkıntı olur . onlar ölçüyorlar, belli olur galiba.
Ya yine 300 400 gidiyorsa iyi. Bence de diyetisyene gidip yardım istemek en mantıklısı. Bende 74te durakladığımda gittim diyetisyene. Benimle hiç ilgilenmedi. Canım sıkıldı bıraktım

1 ayda 4 kg çok gibi değil mi
Neden olmasın veren nasil veriyor kendini sartlama veremem diye diyet ve sporla verirsin eminim💪
Spor yapmayınca ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Spor yapmak şart diyette. İnsanın zihnini boşaltıyor. Özgüven veriyor.
Aynen canım bende öyle hissediyorum spor ruhuma ıyi geliyor özellikle yürüyüş 🤗
Daha 1 ay var. 59 bile olur:nazar:
Dimi ama❤
Benimde vücut tipim aynı canım. Üstümle alt beden arasında 2 bedene yakın fark var. Ama üstümün kilolu olup bacaklarımın incecik olmasını istemezdim bence böylesi daha iyi. Zayıflayacağız inşallah ve böyle bir problemimiz olmayacak:21:
Kizzzz ne diyon sen 🧐
Ben oyleyim ama bacaklarım çok ince değil evet üst tarafım genis 😭😭😭
İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
Tavada yumurta
Domates
2 çatal peynir

Akşam15.00
5 kaşık Yogurtlı Kabak sote
2 kaşık bol yeşillikli patates salatası
2 kaşık menemen
1 kaşık nohut yemeği

Ara17.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
1 litre su içtim misafirim vardı oyuzden spor yapamadım bugun
Afiyet olsun canım ❤

Bunların hepsi geçecek bölgesel çalışıp aşarız hepsini. Moral bozmak yok. Benim şu an sayılı kıyafetim var. Bişeyler almak benim de içimden gelmiyor. Çünkü 44-46 arası bir bedendeyim. Ve zayıflayacağıma inancım tam. 💪🏻💪🏻 Ocak veya şubatta işe başlamadan önce alışveriş yapıcam. Bu beni acayip gaza getiriyor.
Yılbaşı hedefi 60 demiştim ama olmayacak galiba 64.1 tattıldım sabah.
Bence olur 4 kilo. Sen azimlisin canım yaparsın.

Back
X