• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende çok severim eş kişisi koca kavonoz torku
Almis biliyor zaafimi yemiyorum hayır bide ben dolaba koyuyorum gormuyum diye o tezgahin üzerine koyuyo sabah çok güzel oluyor yemesi diyo yaaa sabır 🤷‍♀️
😂😂 bu eşler hep böyle sanırım. Geçenlerde eşim benim en sevdiğim bisküviden almış. Yemiş birazını tezgahta bırakmış. Onu gözümün görmeyeceği bir yere kaldır dedim kaç kez. Dinlemedi beni. En sonunda ben yedim tabi. Ah Ahhh. Neyseki 10 gündür benimle birlikte diyette 😂🤣🤣

Kizlar vücut tipi konusmussunuz. Iste olunca bütün gün, sohbeti kaciriyorum. Ben kilo alinca her yerimden aliyorum esit dagiliyor. Aslinda cok iyi tabi. Ama iste kendime aynada bakinca cok kötü gorunmedigi icin cok da umursamiyorum bu fena 😕

Anka Anka nasıl oldun canım biraz düzeldiniz mi?

Bugün diyetisyene gittim. Bir ayda 4,5 kilo vermişim. 5,5 kilo yağ erimiş 1 kilo kasım artmış:halay: Diyetisyen şaşırdı çok iyi gidiyorsun ne yapıyorsan böyle devam et dedi:KK71:
Muhtesem bir sonuc tebrikler 🥰 senin menülerini siki takip edeyim bari 😂

Carsamba menümü yazayim ama beni kesmeyin lütfen.
Kahvalti 8 de bir dilim ekmek, tulum peyniri ve kahve
Öglen 3te hamburger menü. Öyle canim cekti ki 😔
Aksam cay ictim iki bardak.
Tamam kızmayalım kesmeyelim her canı isteyen istediğini yesin. Her hafta dibe batıyoruz. Bu hafta da sonuncu oluruz nolcak. Yeter ki senin canının isteği geçsin. :kizgin:

Daha 1 ay var. 59 bile olur:nazar:
Neden olmasın veren nasil veriyor kendini sartlama veremem diye diyet ve sporla verirsin eminim💪

Aynen canım bende öyle hissediyorum spor ruhuma ıyi geliyor özellikle yürüyüş 🤗

Dimi ama❤

Kizzzz ne diyon sen 🧐
Ben oyleyim ama bacaklarım çok ince değil evet üst tarafım genis 😭😭😭

Afiyet olsun canım ❤
Bunların hepsi geçecek bölgesel çalışıp aşarız hepsini. Moral bozmak yok. Benim şu an sayılı kıyafetim var. Bişeyler almak benim de içimden gelmiyor. Çünkü 44-46 arası bir bedendeyim. Ve zayıflayacağıma inancım tam. 💪🏻💪🏻 Ocak veya şubatta işe başlamadan önce alışveriş yapıcam. Bu beni acayip gaza getiriyor.

Bence olur 4 kilo. Sen azimlisin canım yaparsın.
Senin 4 kilo kalmış benim 10 kilo var :KK70: hala umudum var :KK70:
İnşallah kızlar hadi bakalım :) Ben de umutlanayım.

DÜnkü menümü yazayım da:

Öğlen 13.30
2 kabak dolma
1 şişe ayran
1 muz

Akşam 18.30
1 tabak ayran aşı
1 tabak tavuklu mantar sote
Salata

su 2ltyi geçmiştir.
spor 10 bin adım

İnşallah kızlar hadi bakalım :) Ben de umutlanayım.

DÜnkü menümü yazayım da:

Öğlen 13.30
2 kabak dolma
1 şişe ayran
1 muz

Akşam 18.30
1 tabak ayran aşı
1 tabak tavuklu mantar sote
Salata

su 2ltyi geçmiştir.
spor 10 bin adım
1 tabak ayran aşı kaç kepçe acaba

Bende bende. Bu hafta çok heyecanlıyım. Yarın yine güzel bir eksi görmeyi umuyorum. Akşam yemeğinde turşu yedim. Etkiler mi acaba?

Etkiler tabi canım ödem yapıyor yazacaktım sonraki mesajlarını da okudum sabah görmüşsün neler olduğunu 😂

Carsamba menümü yazayim ama beni kesmeyin lütfen.
Kahvalti 8 de bir dilim ekmek, tulum peyniri ve kahve
Öglen 3te hamburger menü. Öyle canim cekti ki 😔
Aksam cay ictim iki bardak.

Merhaba mavimli burası bir zayıflama yarışması biz bir takımız ve diyet yapıyoruz hatırlayabildin mi acaba :KK12:

Tamam kızmayalım kesmeyelim her canı isteyen istediğini yesin. Her hafta dibe batıyoruz. Bu hafta da sonuncu oluruz nolcak. Yeter ki senin canının isteği geçsin. :kızgın:
Ben yazinca belki bana kirilirlar diye yazmıyorum anka karbonlu menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum
1 tabak ayran aşı kaç kepçe acaba
Mekanın sahibi geldi😍😍😍
Günaydın kızlar:KK36:
70,1 geldim yine şaka gibi gerçekten:KK70: antibiyotikten mi gitmiyor acaba.
Bende bu sabah tartıldım gorumcem yarın sabah kahvaltiya cagirir eltimle beni unuturum aceleden diye tartıldım

Her hafta 1 -1.5 kilo gidince bu haftaki tartıdaki eksi hosuma gitmedi acaba diyorum nohut bana iyi gelmiyormu acaba🤔

Yarın pazarimiz var bol bol sebze ve yeşillik alacağım çok taktım şuan aç gezdim bide bu hafta

Back
X