- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muthis tebrikler
Oooo süpperrr tebrik ederim
Bekleriz canım gelBen sabit çıktım reglim bugün son günü. Wc çıkamadım az sonra çıkarsa yeniden tartilcam Sabiti çünkü
Yarın evime geçiyorum leslieye ben de katılırim![]()
Olur olur süper olur. Çocuklardan Dolayı yarım saat Yapamıyorum zatenhergün en az 15 dk yapalım bu hafta
moralini bozma düzelir inşallah beraber girelim listeye demiştik bekleyeyim istersen öbür haftaya kadar canım
harikasın canım maşallah
Soralım sürekli birbirimize , Leslie yapmadan yatmak yok bu hafta![]()
Yaaa öyle söyleme. Depresyon yok. İyisin merak etme süpersin. Hadi canlanLeslıe Yaptım zamanında onla verdım baya kılo sımdı 3 cocukla depresyona gırdım galıba kaldıramıyorum
2. Ellerı bıle 700 800 cok heveslenıyorum bende bu ıstah varken daha coook dıyetlere gırerım
Kılo dert degıl de hayatta ımtıhan bıtmıyor malesef.Yaaa öyle söyleme. Depresyon yok. İyisin merak etme süpersin. Hadi canlan
Canım direnci kırmadan listeye alamam ki. Sürekli takıldım diyorsun liste veya takım sana bi katkı sağlamıyor maalesefBenim izin ne zmn bitiyorAnka
Ben çıkmak istiyorum komple takimdanCanım direnci kırmadan listeye alamam ki. Sürekli takıldım diyorsun liste veya takım sana bi katkı sağlamıyor maalesef![]()
Ben bu hafta takip edemedim menüleri senin niye böyle olduGeç kaldım 86.1kg
O konuda haklısın. Allah kaldıramayacağımız dert vermesin inşallah bir an önce feraha erKılo dert degıl de hayatta ımtıhan bıtmıyor malesef.
Sen bilirsin canım.Ben çıkmak istiyorum komple takimdan
Tamam canım haftaya toparlan artık daha güzel sonuçlar bekliyorum
Malesef kilom durdu eski istikrari sağlayamıyorum burasıda bi fayda sağlamıyor artık . Son 5 kg kaldi onu da vericem bi şekilde . Ilgin için teşekkürler .Sen bilirsin canım.
Tüh ya çok geçmiş olsunKızlar kizimin elinde kırmızı noktalar vardi sabah dr götürdüm el ayak hastalığı olmuş boğazı yine kızarmış ilaç verdi bulaşıcı olduğu için okula gitmiycek
Dönüşte kedi vardı sokagimizda herzaman sevdigi kedi bunun elini tirmaladi
Ağladı taksiyle üniversite hastanesine götürdüm
Sadede çizik olduğu için pansuman yapıldı
Derin ve kanama olsa aşı yapardık dedi eşim delirdi o çocuğa kediyi niye sevdiriyorsun diye
Öğleden sonra eve gelecek bu akşam giremem belki şimdi telefonu elime alamam kizimda çok korktu mizmiz