• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hergün en az 15 dk yapalım bu hafta :super:
moralini bozma düzelir inşallah beraber girelim listeye demiştik bekleyeyim istersen öbür haftaya kadar canım 🙂
harikasın canım maşallah 🙂

Soralım sürekli birbirimize , Leslie yapmadan yatmak yok bu hafta :KK71:
Olur olur süper olur. Çocuklardan Dolayı yarım saat Yapamıyorum zaten

Leslıe Yaptım zamanında onla verdım baya kılo sımdı 3 cocukla depresyona gırdım galıba kaldıramıyorum

2. Ellerı bıle 700 800 cok heveslenıyorum bende bu ıstah varken daha coook dıyetlere gırerım
Yaaa öyle söyleme. Depresyon yok. İyisin merak etme süpersin. Hadi canlan

Kızlar kizimin elinde kırmızı noktalar vardi sabah dr götürdüm el ayak hastalığı olmuş boğazı yine kızarmış ilaç verdi bulaşıcı olduğu için okula gitmiycek
Dönüşte kedi vardı sokagimizda herzaman sevdigi kedi bunun elini tirmaladi
Ağladı taksiyle üniversite hastanesine götürdüm
Sadede çizik olduğu için pansuman yapıldı

Derin ve kanama olsa aşı yapardık dedi eşim delirdi o çocuğa kediyi niye sevdiriyorsun diye

Öğleden sonra eve gelecek bu akşam giremem belki şimdi telefonu elime alamam kizimda çok korktu mizmiz

Kızlar kizimin elinde kırmızı noktalar vardi sabah dr götürdüm el ayak hastalığı olmuş boğazı yine kızarmış ilaç verdi bulaşıcı olduğu için okula gitmiycek
Dönüşte kedi vardı sokagimizda herzaman sevdigi kedi bunun elini tirmaladi
Ağladı taksiyle üniversite hastanesine götürdüm
Sadede çizik olduğu için pansuman yapıldı

Derin ve kanama olsa aşı yapardık dedi eşim delirdi o çocuğa kediyi niye sevdiriyorsun diye

Öğleden sonra eve gelecek bu akşam giremem belki şimdi telefonu elime alamam kizimda çok korktu mizmiz
Tüh ya çok geçmiş olsun :( el ayak hastalığın da salgın var sanırım çok duyar oldum. Rabbim şifa versin :(

Back
X