• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

SPOR SÜRE/ADET PUAN

Cardio- 6 puan

Eliptik- dk- 4 Puan

Koşu- dk- 4 Puan

Yüzme- dk- 4 Puan

Jillian- dk -6 Puan

Zumba- dk -3.5 Puan

Step -dk -3 Puan

Yoga -dk- 2 puan

Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan

Leslie 1mil -dk 3 puan

Leslie 2mil -dk 3 puan

Leslie 3mil-dk 4 Puan

Leslie 5 mil -5 Puan
yeni leslie kısa olan 3puan
yeni leslie uzun olan 5 puan

Pilates: dakikası 2 puan

Egzersiz : dk 2 Puan -

(Bölgesel : mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)

Stepper -dk -2.5 Puan

Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan

Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan

Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan

Park Aletleri -dk- 1 Puan

İp atlama- 5 tane- 1 Puan

İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan

Plank -3 sn-1 puan

1000 adim - 15 puan

Govde dondurme 30 sn - 1 puan

Twist - 15 tane- 1 puan

Ev isi 30 dk-10 puan

gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan

Basketbol-voleybol vs 30 dk 20 puan
Bunu bi yerlere sabitlesek olmaz mı? Her defasında bulmak zor olur.

Puan tablosunu 1. sayfaya ekledim kızlar. Ama tabloyu telden düzenleyemiyorum o kaldı.

Hafta sonu sporlarınızı ben excel tabloma eklerim. Bu günden itibaren liste oluşturacağız herkes yaptığı sporu ertesi gün 12 e kadar puanıyla beraber listeye ekleyecek. 12:00 den sonra gelen bildirimler kabul edilmeyecek.

Yarım saat leslie yaptım geldim :) Kar yağdı artık yürüyüş yapmam zor ama iş yerinde yürümeye çalışacağım. Bakalım. Akşamları da biraz plates mi yapsam ip mi atlasam bilemedim. Spor yapmadan zayıflayamayacağım sanırım :(

Dün aksam bize de sekersiz kek geldi ama ben begendim burda insanlar acayip dikkat ediyorlar yediklerine. Hersey bio, vegan vs.
ben de artik bu sisteme uygun yeme aliskanligi gelistirecegim. Vegan olamam yalniz yogurt yumurta peynir cok seviyorum. Diyet icin degil yalniz bir ömürlük aliskanligi gelistirmek gerek. Ben tatliyi cok seviyorum yeni yöntemler bulmali beyaz sekeri tamamen cikarmaliyim hayatimdan.
Valla ne ara alıntıladım hatırlamıyorum ama bende senin gibi düşünüyorum. Beyaz şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıcam
Bence direkt tahin pekmez ye :) Hem de ikisi de çok faydalı şeyler. Ama merak etme. Şimdiden sağmaya başlarsan meme alışıyor ve çoğalıyor. Ben işe başladığım zaman süt sağmaya başlamıştım. Başta çok az geliyordu. Önceden başlamak lazımmış.
evet ben önceden sağmaya başlıyorum zaten. Stok olsun diye. İnş yine başlayabilirim. Hiç sevmiyorum süt sağmayı.
Tahin pekmezi de çok severim Of offff
Günaydın kızlar:KK36:
Uykusuz bir geceden çıktık yine. :uykucu: Arsız 70 peşimi bırakmamış bi de kuyruk takmış peşine 70,1 geldim :KK70: evde de dalga geçiyor çocuklar. 69 görünce parti yapalım pasta keselim şerefine diye:KK70:
valla çocuklarda haklı 🤣🤣
😍😍
Bu gün ben de yapacağım 10 bin adım inşallah.

Afiyet olsun canım. İrmik helvası var ama emziriyorsun diye görmeyim 😀

Afiyet olsun canım.
Balıktan sonra 1 tatlı kaşığı tahin yiyin diyor karatay.

Afiyet olsun canım daha iyisindir inşallah
Canım o kadar çok istedi ki 1 kaşık yedim sadece. 😝

suukaa suukaa benim diyetisyenim bebek seninki kadarken 1 kibrit kutusu yazmıştı bana tahin helvası. Yiyebilirsin bence abartmadan. Torkununkinde glikoz şurubu yok sanırım emin değilim tabii. Ona bak istersen.
Torku aldım dün. Çok canım çekti. Bugün eksi göremedim tartıda. O yüzden yemedim. Yarın sabah biraz yerim belki.

Eklentiler

• 1575285919834.webp
    1575285919834.webp
    12 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar hedeflerimizi böyle yaptım bu gün. Özür dilerim unuttum yine :KK43:

Cordelia Cordelia - 85,2
Elifcig93 Elifcig93 - 60
Mor Vampirella Mor Vampirella - 66,5
asya_01 asya_01 - 73,7
mavimli mavimli - 78
Su perisi86 Su perisi86 - 79,2
G gunesli gunler - 63,3
cemrenil cemrenil - 61,7
madamhd madamhd - 81,2
Z zeyas - 83,6
Sarayca Sarayca - 71,5
@asliayet - 72,9
suukaa suukaa - 86,4
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen - 79,5
Anka Anka - 69,6

Daha fazla verebilirsiniz ama lütfen bu daha az vermeyin bu hafta 1. lik getirelim artık :halay:
Kaptanım artık her hafta 300 gr felan verebiliyorum.:KK17:
ama elimden geldiğince aç kalırım.:confused:

Back
X