• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eğer karatay yapmıyorsan bence ekmeği tam kesme. Yağ grubunu biraz azaltıp sebze yiyebilirsin. Mesela dün akşam ton balıklı salata yemiştin bence öğlen de öyle bişey yiyebilirdin.

Canım bende önceki cuma bigün ara vermiştim ertesi gün çok daha motive başladım ve geçtiğimiz hafta 1,5 kilo verdim. Arada es vermek yeniden motive olmak için iyi oluyor:KK66:
Cuma doğum günüm. O yüzden bir es vericem. Sonra feci motive olarak geri dönücem inşallah 🙏🙏
Sen az almışsın ben 62 ile hamile kaldım 82 leri gördüm daha tarrtılmadım.:D 20 kgdan fazla almıştım sırf hamilelikte ki onun öncesi de var kpss serüveninde.
Ah canım sen zayıfmışsın ondan çok almışsın. Ben ilkinde 88le ikincisinde 80le hamile kaldım 😱
Iyı etmıssın benım spırale cesaretımm yok 😣

Hıc stres yapma zaten taze annenın kılosuna kırıne bakılmaz nasıl mutluysan oyle davran ☺ miss gıbı bebek kokusundan kokla benım ıcın

Masallah sende benım gıbı erken anne olmussun allah bagislasin

Ya cok ıstahlıyım sureklı kafamda tarıfler 😣 kendı kendımle konusuyorum sankı.. bırazda psıkolojık rahatlama yontemı olarak secmısım kendıme. Moral mı bozuk ye hakkın rahatla. Mutlu musun e hadı kutla bunu sureklı ıc sesım boyle. Cocuklar canını mı sıktı bıraz ye hafıflesın sınırın... of of off
Koklarım koklarım merak etme sen. 😊 ya spiral çok mu kötü birşey?
oğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Ben Anka’ya özelden atmıştım mesajı
şükür daha iyiyiz canımm sağol
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama

Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine 🧿
Çok geçmiş olsun canım 😔

oğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama

Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine 🧿
Geçmiş olsun

Tamam canım ben hemen bir hesap kitap yapayım. DüZelteyim verilerimi.
Yarın yürüyüşten önce adım sayıma bakıcam. Birde sonraya bakıcam. Tempolu yürüyüşte dakikada ortalama kaç adım atıyorsam onu hesaplayayım. Her gün o kadar adımı çıkarır öyle yazarım

3 Aralık spor listesi

suukaa suukaa
45 dk tempolu yürüyüş
2 mil Leslie
50 mekik
40 ip atlama
8000 adım(?)
Toplam: ( yarın tekrar hesaplayacağım)

Cuma doğum günüm. O yüzden bir es vericem. Sonra feci motive olarak geri dönücem inşallah 🙏🙏
Ah canım sen zayıfmışsın ondan çok almışsın. Ben ilkinde 88le ikincisinde 80le hamile kaldım 😱

Koklarım koklarım merak etme sen. 😊 ya spiral çok mu kötü birşey?

Çok geçmiş olsun canım 😔
Ooo baya varmış senin kilo. Ama ikincide 80le kalmışsın neyseki. Hep mi kiloluydun?

İyi akşamlar arkadaşlar 🤗spor için ne güzel motive olduk 2 arada bişeyler sıkıştırıyorum ben de adım haricinde. Menüm ise şöyle :
Kahvaltı (7.30)
1 yumurta ile omlet 2 dilim peynir
Zeytin
1 yaprak galeta

Ara (13.00)
1 küçük krep
2 kaşık yoğurtlu kabak salatası

Akşam(18.30)
3 köfte
Söğüş (soğan, domates,maydanoz)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurtlu kabak salatası (güya kabak detoksu yapıyorum 😂)

Su:2 litre
Spor:
20 dk eliptik = 80
120zıplama=15
Adım 5bin=75
60 sn plank=20
Toplam =190

İyi akşamlar arkadaşlar 🤗spor için ne güzel motive olduk 2 arada bişeyler sıkıştırıyorum ben de adım haricinde. Menüm ise şöyle :
Kahvaltı (7.30)
1 yumurta ile omlet 2 dilim peynir
Zeytin
1 yaprak galeta

Ara (13.00)
1 küçük krep
2 kaşık yoğurtlu kabak salatası

Akşam(18.30)
3 köfte
Söğüş (soğan, domates,maydanoz)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurtlu kabak salatası (güya kabak detoksu yapıyorum 😂)

Su:2 litre
Spor:
20 dk eliptik = 80
120zıplama=15
Adım 5bin=75
60 sn plank=20
Toplam =190
Olduğu kadar canım :)

Kızlar kızımın dişi çıktı:KK43: dişim yok diye feryat figan ağlıyor. Sabah bakacağım mesajlarınıza. Herkesin adımsayarı varsa tempolu yürüyüşü kaldıralım sadece adım sayalım isterseniz. Sabah konuşur karar veririz kusura bakmayın :KK43: bu gece de uyku yok bana :KK43:
Hay aksi ya, kolay gelsin Anka. Yarın konuşuruz canını sıkma.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
2 rafadan yumurta
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara 14.00
Şekersiz kahve
1 çatal hazır kek(komşumun ikramıydı 1 çatal yiyip gerisini çocuklara yedirdim)

Akşam17.00
5 adet lahana sarması
1 bardak ayran

Spor
30 dk eliptik》》120 p
15×3 mekik》》8 p
200 ip atlama》》40p
6000 adım》》 90 p
60 sn plank》》20p
15×3 sguat》》8 p
50 sn wall sit》》16p
Toplam 》》302🤗
@aslihancngz @Anka

Kızlar kızımın dişi çıktı:( dişim yok diye feryat figan ağlıyor. Sabah bakacağım mesajlarınıza. Herkesin adımsayarı varsa tempolu yürüyüşü kaldıralım sadece adım sayalım isterseniz. Sabah konuşur karar veririz kusura bakmayın :( bu gece de uyku yok bana :(
Canım kızın kaç yaşında ve hangi dişi çıktı?

Vok geçmiş olsun cnm 😔
Kızlar kızımın dişi çıktı:KK43: dişim yok diye feryat figan ağlıyor. Sabah bakacağım mesajlarınıza. Herkesin adımsayarı varsa tempolu yürüyüşü kaldıralım sadece adım sayalım isterseniz. Sabah konuşur karar veririz kusura bakmayın :KK43: bu gece de uyku yok bana :KK43:
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun cnm inş uyursunuz bugece😔

Ooo baya varmış senin kilo. Ama ikincide 80le kalmışsın neyseki. Hep mi kiloluydun?
Yok benimki sevgili dezavantajı. 🤣🤣 üni 1 de eşimle sevgili olduk. O zamanlar 60 kiloydum. Bir senede 30 kilo aldım. Hep dışarda yemekten. Tabi bide öğrenciyiz paramız yok. Hep meşhur fast food cuda yiyorduk. Ah cahil kafam

Back
X