- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Cuma doğum günüm. O yüzden bir es vericem. Sonra feci motive olarak geri dönücem inşallahEğer karatay yapmıyorsan bence ekmeği tam kesme. Yağ grubunu biraz azaltıp sebze yiyebilirsin. Mesela dün akşam ton balıklı salata yemiştin bence öğlen de öyle bişey yiyebilirdin.
Canım bende önceki cuma bigün ara vermiştim ertesi gün çok daha motive başladım ve geçtiğimiz hafta 1,5 kilo verdim. Arada es vermek yeniden motive olmak için iyi oluyor![]()
Ah canım sen zayıfmışsın ondan çok almışsın. Ben ilkinde 88le ikincisinde 80le hamile kaldımSen az almışsın ben 62 ile hamile kaldım 82 leri gördüm daha tarrtılmadım.20 kgdan fazla almıştım sırf hamilelikte ki onun öncesi de var kpss serüveninde.
Koklarım koklarım merak etme sen.Iyı etmıssın benım spırale cesaretımm yok
Hıc stres yapma zaten taze annenın kılosuna kırıne bakılmaz nasıl mutluysan oyle davran ☺ miss gıbı bebek kokusundan kokla benım ıcın
Masallah sende benım gıbı erken anne olmussun allah bagislasin
Ya cok ıstahlıyım sureklı kafamda tarıflerkendı kendımle konusuyorum sankı.. bırazda psıkolojık rahatlama yontemı olarak secmısım kendıme. Moral mı bozuk ye hakkın rahatla. Mutlu musun e hadı kutla bunu sureklı ıc sesım boyle. Cocuklar canını mı sıktı bıraz ye hafıflesın sınırın... of of off
Çok geçmiş olsun canımoğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Ben Anka’ya özelden atmıştım mesajı
şükür daha iyiyiz canımm sağol
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama
Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine![]()