• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
2 rafadan yumurta
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara 14.00
Şekersiz kahve
1 çatal hazır kek(komşumun ikramıydı 1 çatal yiyip gerisini çocuklara yedirdim)

Akşam17.00
5 adet lahana sarması
1 bardak ayran

Spor
30 dk eliptik》》120 p
15×3 mekik》》8 p
200 ip atlama》》40p
6000 adım》》 90 p
60 sn plank》》20p
15×3 sguat》》8 p
50 sn wall sit》》16p
Toplam 》》302🤗
@aslihancngz @Anka
G gunesli gunler 😚

10 yaşında canım. Köpek dişi çıktı. Her dişte böyle oluyor. Daha 3 köpek dişi ve azılar var :bicak:

Olanlardan yap o zaman mavi :D
Geçmiş olsun canım. Bundan sonrakileri Sıkıntısız atlatın inşallah.
Cok kolay aslında ılacsız dogal elmeyı yıkadım 1 gun kurudu. Ertesı gun ayıklayıp dogradım kavanozlara bolusturdum kapagını kapattım 1 gun beklettım susuz. Ertesı gun klorsuz şişe suyu bıraz bosluk olacak sekılde doldurdum. Sirkeleşmeye baslayınca kopuruyor cunku. 1 yemek yada tatlı ayarla kavanoza gore hakıkı bal koyupsabah aksam karıştır.karanlıkta olsun kapak kapatma. Tulbent bez artık ne varsa lastıkle kapat. Meyveler dıbe cokunce hıc elleme oynatma. Ana olusmaya baslayacak. Ana dıbe cokunce suz. Instragramda artizangıda dıye bı hesap var ordan ogrendım

Spiral elle takılıyor benım dogumlar sezeryan. Herkes kolay olduğunu soyluyor ama hıc denemedım.
Ben normal doğum yaptım. En iyisi taktırayım.

Kahvaltı yaptık biri gelse evi temizlese iki çeşit yemek yapsa
Disarda yagmur bende var bunalim
Müzikte açamıyorum eltimle aynı binadayız dayısı öleli bi hafta oldu saygısızlık olur
Biraz yüksek ses dinlenmeyi severim müziği 🤪
Aile binası oldugu için kimse kimseye karismaz

Gerçi yaza kiraya çıkmayı düşünüyoruz kızımın anaokulunun yakınlarına
Ilkokulu olan çok tercih edilen bir yer en azından servis parası olmaz diye düşünüyoruz

Vallahi yemedim:KK70: görüntü olarak değişik geliyor bilmiyorum. Pizzayı da ilk kendi yaptığımı yedim mesela. Daha 2 sene önce hazır pizza yedim ilk 🙈 şimdi tavuk dünyası meşhur mesela hiç yemedim daha. Evin 2 sokak ötesinde AVM var orda hepsi var. Dominos, mc donalds, tavuk dünyası vs yıllardır 1 kere pizza yedik işte başka yok🙈 etli ekmek benim hazır yemek anlayışım :KK70: o da ustasını tanıdığımdan.
Evet ıtıraf edıyorum bı kere esımle gıttık bayada pahalı be 😂 esımde ılk kez yedı doymadık ordan cıkıp pıde yemıstık hahahah pizza hic yemedım. Evde yaparım hep pızza cokda guzel olur. Bızde etlı ekmek tavuk doner yerız. Dısarıda kı et guvenlı degıl.
15 puanla ben de iyiyim ya :KK70: valla iyice uykusuz kaldım ben çocukların karnını doyursam yetecek artık spordan diyetten vaz geçtim bu hafta 🙈
Canım sen dıyetı fılan bırak goze batan cok kılonda yok suan hayatta kalmaya bak 😂 cocuklarına bakıp ruh saglıgını koruyabıl senın ıcın daha uygun 🙄 ben uc cocuklu hayatımda kendıme sure verdım yenı yenı kendıme odaklandım

Ben de çok korkuyordum spiralden doktor da takmadı zaten enfeksiyon var dedi. Sonra 4. oldu işte :KK70: şimdi toptan kapattım olayı inşallah :dua:
Dını yonden (bılemıyorum sızı ben dını yonden bakıyorum) acıl bı durum saglık yonunden sıkıntı yoksa mahrem yerı gostermek caız olmadıgından taktırmadım daha cok. Baglatmayı dusundum oda fıtratı bozdugu ıcın haram. Yasımda genc bakalım hayırlısı ☺☺

Dını yonden (bılemıyorum sızı ben dını yonden bakıyorum) acıl bı durum saglık yonunden sıkıntı yoksa mahrem yerı gostermek caız olmadıgından taktırmadım daha cok. Baglatmayı dusundum oda fıtratı bozdugu ıcın haram. Yasımda genc bakalım hayırlısı ☺☺
Valla ben bağlattım artık. Hapla da hamile kaldım. Kondomla da. Haram değil bildiğim kadarıyla mekruh. Burda konuşulacak tartışılacak konu değil zaten ;)

Evet ıtıraf edıyorum bı kere esımle gıttık bayada pahalı be 😂 esımde ılk kez yedı doymadık ordan cıkıp pıde yemıstık hahahah pizza hic yemedım. Evde yaparım hep pızza cokda guzel olur. Bızde etlı ekmek tavuk doner yerız. Dısarıda kı et guvenlı degıl.

Canım sen dıyetı fılan bırak goze batan cok kılonda yok suan hayatta kalmaya bak 😂 cocuklarına bakıp ruh saglıgını koruyabıl senın ıcın daha uygun 🙄 ben uc cocuklu hayatımda kendıme sure verdım yenı yenı kendıme odaklandım
Kızlar beni şaşırtıyorsunuz. Şimdi gidip yaşlarınıza bakacağım :D Ne demek pizza hamburger yemedim :D

Back
X