• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eklentiler

• 54DD6655-D4F2-4680-950A-C09485048BB9.webp
    54DD6655-D4F2-4680-950A-C09485048BB9.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 73
wendy wendy ben kendime 1 kişilik yer ayırmıştım seni alayım mı bu hafta listeye. Ben uyku sorununu çözmeden zayıflayamayacağım. Yer açılınca girerim artık.

***5. Takım 560. Etap***
wendigo (69,8/69,1/0,7/%1,00) izne ayrılmak istiyor

isim de değişti canım. hedefi de 57-58 di hatırlamıyorum 60 yapalım olur mu?

Bizim işyerinde bi menü çıkıyor bazen mercimek çorba pilav patates oturtma . Diyorum kardeş karbonhidrattan başka bir şey yasak mı :KK8: :-) Ben o durumda çorba salata ve yoğurt yiyerek gece boyu aç kalıyorum gece bazen meyve bazen yumurta falan yiyorum. En son nöbetim çok yoğundu su bile içemedim aç kaldım ama kilo vermişim sevinsem mi bilemedim
ya ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım gerçekten. neyse ki hem aç kalıp hem artı gelmemişsin.
Hoşgeldin cnm,
Bende de aynı durum var. Kahvaltı için evden küçük bi kap içinde yumurta peynir zeytin getiriyorum. Müsait bi zamanda da kahvaltı yapıyorum. Öğlen yemeği içinde önceden yemek programına bakıp uygun değilse, evden salata getiriyorum. yada ayran ile geçiştiriyorum.
merhaba, ya illa ki uygun bişiler çıkıyor diyodum ama gerçekten bende kontrol edip ona göre getirmeliymişim, anlıyorum. bugün çıktı alıp günlük kontrol edeceğim. bi de dediğim gibi ton balığı bulundurayım yanımda, süzer yerim zaten severimde. yoğurtla iyi olur.

Pro üyeliğin özelliği canım altta görünüyor.
Aaa fakirlik :D :D
Evet hatta 8. takımdaymış 😅 Cumaları dolaşıyorum bütün takımları ben eksik bildirim kalmasın diye😅
Evet ben de orada gördüm:KK23:Püsküüt de perşembeleri lapa günü yapıyormuş mesela geçen başarı öykülerinde okudum. Herkesin değişik bir yöntemi var.

Aaa fakirlik :KK70: :KK70:

Evet ben de orada gördüm:KK23:Püsküüt de perşembeleri lapa günü yapıyormuş mesela geçen başarı öykülerinde okudum. Herkesin değişik bir yöntemi var.
Ben sitenin ilk prolarındanım:D
O zamanlar 10 TL ydi bi de kart gönderiyorlardı😍
Evet Perşembe çok dikkat ediyor bazıları. Biz de o seviyeye geleceğiz inşallah :D

Ben sitenin ilk prolarındanım:KK70:
O zamanlar 10 TL ydi bi de kart gönderiyorlardı😍
Evet Perşembe çok dikkat ediyor bazıları. Biz de o seviyeye geleceğiz inşallah :KK70:
Eski prolardan kim kaldı heyy gidi Anka :halay:

Bugün ben de baya iyi geçirdim akşam cozutmazsam :/ Ama patatesi denemek istiyorum, çok da severim.

Back
X