• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı 11:00
1 tabak menemen
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yk lor peynir
1 bağ tere

14:15 yarım ananas

Akşam 17:00
3 parça kemikli ızgara et
2 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt

17:30 1 portakal
20:00 10 Antep fıstık 1 ceviz 1 parça ananas
2 kare çikolata

2 lt su

İştahım aşırı açık dünyayı yiyesim var kendime dur diyemiyorum :KK43:

Bende aynı durumdayım zor tutuyorum kendimi ama açımm şuan

1 tabak menemen
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yk lor peynir
1 bağ tere

2 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt

2 kare çikolata

2 lt su

Canım beyaz leblebi bulundur açlık durumlarında bir avuç tüket şekerli şeyler yerine daha iyi olur...🖒🖒

Benim de alışveriş yapasım var ama ihtiyacım yok alacak bişey bulamıyorum 😅😅
Yatağını topla kitabım tedarik edilememiş iptal edilmiş. İyi oldu zaten yorumları okuduktan sonra soğumuştum okumadan😂 onun yerine ne alsam acaba var mı tavsiye edeceğin kitap.
nasıl birşey istiyorsun? Bu ara neye taktın mesela? Benim her dönem takıntılı olduğum şey değişir.
iyi olmuş iptal etmeleri. 🤣
Kızlar geçmişe bakamadım 4den sonra kızımın ateşi yükseldi dus aldırdım ateş düşürücü icirdim hapsuruyo 😭
Çok mızmız
çok geçmiş olsun canım

İnşallah 10 güne midem alışır 🖒🖒
1 haftadan sonra alışıyorsun. Benim canım artık çekmiyor bişeyler. Sadece mutsuz olduğumda ne olduğuna bakmaksızın yemek istiyorum. Yiyince de gece uyuyamıyorum sabah da çok kötü uyanıyorum.

1 tabak menemen
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yk lor peynir
1 bağ tere

2 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt

2 kare çikolata

2 lt su

Ama canım bu haftaya olmuş mu akşam yediklerin 😔

Güle güle kullan cnm bende değiştircem birkaç yıla benim sevdiğim renkler sandalyelerde çok uyumsuz olmamış.

Afiyet olsun cnm

Allah kabul etsin cnm bende perşembe günü tutayım diyorum normale dönersem inş. Davul içinde sevindim yeterki ağlamasınlar akan gözyaşlarına üzüldüğümden değil başım kaldırmıyor valla seninde öyledir sanırım🤣

Afiyet olsun cnm çok güzel menü

Harikasın cnm maşaallah

Ya sorma bu ara bendede bir alışveriş yapma isteği var ama ihtiyacım yok. Kendime bişeyler alayim diyorum ama zayıflıyorum diye ondanda vazgeçtim. Bu hafta içi bi ikeaya gidicem 😎

Allah kabul etsin cnm bende perşembe tutayım diyorum bakalım. Menüde güzel Afiyet olsun

Afiyet olsun cnm harika menü

Şu 20 deki 2 kare çikolatayı yemeşeymişsin yinede afiyet olsun cnm bazen oluyor böyle ataklar.
Ayy bende zayıflıyorum diye bişey almıyorum. Çok eğlenceli bence. 🤣 alışveriş isteğimi oğluşlar üzerinden gideriyorum 🤣

Selam kızlar bugün menüm biraz boş geçti gibi

Sabah 8.30 1 yeşil elma
Öğlen 14.00 1 yeşil elma
Öğleden sonra 16.00 1 fincan yeşil çay
Akşam 19.00 arkadaşlara yemeğe davetliyik
2 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kavurma
3 yaprak sarma
Salata
1 kaşık irmikli pasta (ben yaptım tadına bakayım dedim millete vermeden :D)
Spor 12bin adım
Su 2.5 lt

Ayy bende zayıflıyorum diye bişey almıyorum. Çok eğlenceli bence. 🤣 alışveriş isteğimi oğluşlar üzerinden gideriyorum 🤣
Bencede hoş bi durum dolapta bikça parca içine giremediğim kıyafet vardı onlar olmaya başladı bi süre idare ederler beni. En büyük mutlululk bol gelen kıyafetler🤗🤗

Sabah 8.30 1 yeşil elma
Öğlen 14.00 1 yeşil elma
2 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kavurma
3 yaprak sarma
Salata
1 kaşık irmikli pasta (ben yaptım tadına bakayım dedim millete vermeden :KK70:)
Spor 12bin adım
Su 2.5 lt
Nasıl dayandın cnm sadece elmayla iyi akşam yine ölçülü yemişsin. Afiyet olsun cnm

Güle güle kullan cnm bende değiştircem birkaç yıla benim sevdiğim renkler sandalyelerde çok uyumsuz olmamış.

Afiyet olsun cnm

Allah kabul etsin cnm bende perşembe günü tutayım diyorum normale dönersem inş. Davul içinde sevindim yeterki ağlamasınlar akan gözyaşlarına üzüldüğümden değil başım kaldırmıyor valla seninde öyledir sanırım🤣

Afiyet olsun cnm çok güzel menü

Harikasın cnm maşaallah

Ya sorma bu ara bendede bir alışveriş yapma isteği var ama ihtiyacım yok. Kendime bişeyler alayim diyorum ama zayıflıyorum diye ondanda vazgeçtim. Bu hafta içi bi ikeaya gidicem 😎

Allah kabul etsin cnm bende perşembe tutayım diyorum bakalım. Menüde güzel Afiyet olsun

Afiyet olsun cnm harika menü

Şu 20 deki 2 kare çikolatayı yemeşeymişsin yinede afiyet olsun cnm bazen oluyor böyle ataklar.
Teşekkür ederim ben de Pazartesi Perşembe tutuyorum az kaldı hamilelikten borçlar

Bencede hoş bi durum dolapta bikça parca içine giremediğim kıyafet vardı onlar olmaya başladı bi süre idare ederler beni. En büyük mutlululk bol gelen kıyafetler🤗🤗
Benimde olmayan koyafetlerim var. Onlara sığmaya çalışıyorum. 79 falan olursam sığarım. Bence. Ayyy düşüncesi bile heyecanlı

Sabah 8.30 1 yeşil elma
Öğlen 14.00 1 yeşil elma
2 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kavurma
3 yaprak sarma
Salata
1 kaşık irmikli pasta (ben yaptım tadına bakayım dedim millete vermeden :D)
Spor 12bin adım
Su 2.5 lt
İftar yapmış gibi olmuş 🤗

Benimde olmayan koyafetlerim var. Onlara sığmaya çalışıyorum. 79 falan olursam sığarım. Bence. Ayyy düşüncesi bile heyecanlı
Ben 72.5 iken dolabımda 36 beden kıyafetler beni bekliyordu 57 olduğumda o kadar çok kıyafetim olduki ben hiçbir kıyafetimi atmıyorum yada kimseye vermiyorum... nişanlıylen giydiğim kot bile 57 iken çok bol gelmişti... ayyy bi an önce 5li rakamlar görmek istiyorum....o yüzden şimdi alma kilon otursun öyle alışveriş yap 🖒🖒

Back
X