• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Maalesef kızıma bakamıyor kimse ben bile zorlanıyorum. Beni göremeyince iyice çıldırıyor. Kayınvalide kalbinden operasyon geçirdi tam iyileşmedi. Hastane uzak. Pazartesiye kadar bekliyim bakalım olmazsa cümbür cemaat gidicez :işsiz:
Korkutma kendini. Bekle bakalım pazartesi ne kadar. Herkesin bunyesi farklı arkadasında oldu diye sendede öyle olur diye düşünme

Evet doğru söylüyor söylediğine sonuna kadar katılıyorum ama benim geçtiğim yolları bilmiyor tabii. Ben maşallah dedim gerçekten tebrik ettim de biraz havalandı. Eşimde yanımdaydı o da diyor nasıl zayıflamış küçücük kalmış içteniçe o kadar öfkeliyim ki ona. Bu halimin mimarı. Başladım zaten saglıklı beslenme ye sporuda işin içine katacam en kısa zamanda
Allah bu eşlere layığını versin, köstek olacağına destek ol dimi.ama hiç üzülme canım. Biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz

Çağrı merkezleri 24 saat açık değil mi ?:KK64:
Evet hallettim teşekkür ederim 💞
Benim b12 im iyiydi ama düştü heralde bu aralar bende unutuyorum. Yemeğe tuz attım mı atmadım mı unuttum oruçluyum da bakamadım tadına. Allah tan eşim evdeydi ona baktırdım:KK22:
Benim düşüktü iğne kullandım hap kullanıyorum yok hiç faydası yok :confused:

Allah bu eşlere layığını versin, köstek olacağına destek ol dimi.ama hiç üzülme canım. Biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz
Evet cok düştü modum :olamaz: benim bu hale gelme sebebim o birde üstüne alınmıyor. Basaracam inş biraz zaman alıyor ama yapacam inşallah

31 Aralık Menüm

Sahur 06.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 gün kurusu
8-9 fındık
2 d ekmek

Akşam 18.00
Az mercimek çorbası
1 tabak barbunya
1 kase bulgur pilavı
1 kase cacık
Azıcık ekmek

Ara 21.00
Yarım elma
1 b ayran

5bin adım (75 puan) 400 zıplama (50puan)
Toplam 125 puan G gunesli gunler

Back
X