Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evi derledim şimdi bir sütlü kahve içip leslie yapıcam inşallah. Yürüyüş yapasım gelmiyor çok soğuk üşeniyorum yürüyüş e. Akşam a kabak yaptım. Bugun sebze günü.

Ben de gece çok az uyudum.
Kızımın bir sıkıntısı var bagirirp duruyor.
Uyumadı da uyutmadi da.
Eşim kahvaltıyı hazırladı. Biseyler yedim ama bir iki dilim cisli bişey yedim.

Kaç yaşındaydı canım kızın. Benim oğlan da çok ağladı gece 3 yaşında benimki. Nazar oluyorlar galiba. Ayakta gezdir beni diye tutturdu komşulara gitmesin sesi diye baya gezdirdim.
Kızım 8 aylık oğlum 5 yaş.
Bilmiyorum ki neyleri var.
Ama hala kendime gelemedim.

Oluyor öyle arada motivasyonum yok diye saldırma canım. Bak ben başladığım yere geri döndüm:( emeklerimize yazık :( üstelik yedim diye mutlu da olmadım.
Bugün akşam toparlarim inşallah ben.
Yiyince çok yemiyorum.
Bakalım telafi için 1.30 saat kondisyon yaparım.
Bide gece kızım çok emdi.
Dün de çok bişey canım istemedi bol su içtim ama şekerim düştü sanırım.

Bugun spor yapamadim orucluyum gece canim cok yemek istemedi kuruyemis yemedim oyuzdenmi bilmiyorum cok aclik hissettim dunde temizligimi yapmistim sadece oglumla ilgilendim simdi yemek yapiyorum
Lutfen uzerinizdeki ölü topragini kaldirin bi silkelenin sunun surasinda yaza ne kaldi yazin guzel guzel rengarenk giyinmek istemezmisiniz 🤗

Pek giremiyorum. hala çok sersemim. Artık başım dönmüyor ama ilaçlar sersemlik veriyor. Nihayet, cumartesi regl oldum. ama çok gecikti ve çok az geldi. Geçen hafta kan tahlili yapmadılar. Bu hafta kontrole gidicem tahlil de istiycem. Belki yine kansizlık başlamıştır.
Sonuçta pek tadım yok bu aralar.

Pek giremiyorum. hala çok sersemim. Artık başım dönmüyor ama ilaçlar sersemlik veriyor. Nihayet, cumartesi regl oldum. ama çok gecikti ve çok az geldi. Geçen hafta kan tahlili yapmadılar. Bu hafta kontrole gidicem tahlil de istiycem. Belki yine kansizlık başlamıştır.
Sonuçta pek tadım yok bu aralar.
Evet sabah kargoya giderken okumuştum mesajı tekrar okuyunca aklıma geldi. Geçmiş olsun canım ilaçlar dengesini bozuyor insanın. Takıma noldu herkeste bir durgunluk, bi hastalık var. :(

Evet sabah kargoya giderken okumuştum mesajı tekrar okuyunca aklıma geldi. Geçmiş olsun canım ilaçlar dengesini bozuyor insanın. Takıma noldu herkeste bir durgunluk, bi hastalık var. :KK43:
Ayyy kusura bakmayın ben geçmişi hiç okuyamadım.
Tüm hastalara geçmiş olsun. Allah Şifa versin.:dua:
Umarım kısa sürede toparlarız hepimiz.

Back
X