12 yıl once

Zaman gectikce bu erkeklerde eski masumiyetler cok kalmaz degisebilir.Merhameti belki kisiliginden belki askindandi.Zamanla herkes gibi degismis.
Eski masumiyetler çok kalmaz lafını açabilir misin canım , ne anlamda değişmiş olabilir

Eski masumiyetler çok kalmaz lafını açabilir misin canım , ne anlamda değişmiş olabilir
Masum duygular iste.Gozunu acmis seni gormus.O yaslarda safca sever bazilari.Araya zaman girmis baska kizlar girmis.Kusturmussun de adami.Daha fazla acamiyorum en acik hali bu
Yiter ama

Yahu adam sana gerekirse uzman desteği al demiş, hala bana aşık mı kafasındasın

Bence ya bu A kişisiyle açıkça konuşun ya da hiç konuşmadan iletişimi kesin
Böyle sürüncemede bırakmayın
Adam hala seviyorsa sizden ışık bekliyor olabilir, bence aşık değilsiniz sadece yaşadığınız kötü evlilik sonrası sizi sevenden yine ilgi görmek ruhunuzu okşamış
Bu kişi bir gün evlenirse de zaten mantık evliliği yapar bence, yaşını başını almış adam
Allah ikinizin de hakkınızda hayırlısını versin
(İlk sayfayı okudum sonrasını okumadım gelişmeleri bilmiyorum)

Çok teşekkür ederim canım iyi temennilerin için

Hayir sevgi yok artik kizlar.Adamin sozleri net.Seni severken ilktin.Yogundun.Araya baska kizlar girdi.Kafam karisti zaman gecti, sen siliklestin. Artik sen yoksun orda diyor.Nerenizle anliyonuz kizlar

Adamın konu sahibine yazdıklarını sevgilisi okusa acaba ne düşünür?
Sevmiyor ama sürekli ona eskiden ne kadar aşık olduğundan, içinin ne kadar yandığından,
üzüldüğünden sürekli sürekli bahsedip duruyor. Kestirip atması gerek ama bunun yerine sevgilisiyle
mantık evliliği yapacağını söyleyip konu sahibinin mutluluklar dilemesi üzerine hala dert yanıyor.

Benim için bu adamın söylediklerinin meali açıkcası aklım sende kaldı ama bu iş olmaz
bu saatten sonra senle ben diye bir şey olmaz.
Ben eminim ki bu adam ileride evlense bile konu sahibiyle iletişimi koparmayacak.
Ha dost olalım filan geçiniz.. dost olabilseydi hala yaşadıklarını bu kadar içi yanarak
acısı taze şekilde anlatamazdı. Geçip giderdi bu konuları açmazdı bile..

Konu sahibi bu adam sizle beraber olsa bile evlenmez büyük ihtimal önceki mesajımda da yazdım.
Çünkü zihniyetinde de olumsuz şeyler var.

Konu sahibi yanaşmasa artık adamın da iletişime geçeceğini sanmam. İlkinde açıldı, ikincisinde iş yerinde gitti, üçüncüsünde hislerimi bastırıcam vs diye msj attı. Diyalogu başlatan konu sahibi

Boşandığım için mi evlenmez benimle

Ya eskiyi hatirlamis yuzlesmis iste.Erkeklerin cok soylediklerini az diye anlamak gerek.O zamanlari yuceltiyor cunku ozamanlar guzel sevmis kendince.Ogunleri yadediyor hepsi bu.

Evet konu sahibi yanaşıyor ama adamın yaptıklarını, söylediklerini normal bulamıyorum.

Aradan 12 yıl geçmiş o zaman yaşanan şeyler hala bu kadar tazeyse ve her fırsatta bunları tekrarlıyorsa
bana tuhaf geliyor. Ben de adamın kararının değişmeyeceğini düşünüyorum ama içinde ukde kalmış
hislerini bu kadar yoğun anlatması bana bunu düşündürdü.

Bakış açıcı farklılığı tabi herkesin düşüncesi başka olabilir ama başından beri okuduklarımdan sonra
bu adamın konu sahibine olan sözlerini, reddediş şeklini ve yazdığı mesajları ne alaka canım hiçbir şey
hissetmiyor bitmiş gitmiş artık diyemiyorum. Ama sonlarının da olmayacağı belli..
Bence burda yazık olan eğer evlenirse gerçekten diğer kıza olacak..

Bence olay gayet açık. Sizi zamanında çok masum şekilde sevmis sizinle bir hayat hayal etmiş. Zamanında siz evlenince büyük hayal kırıklığı yaşamış. Şimdi siz bir anda ortaya çıkınca zamanında yaşadığı acılar hayal kırıklıkları su yüzüne çikmis. Bir yasanmamislik olduğu için tamamen silip atamıyor ama aşık da değil şimdi bence. Diğer kişiye de değil ama genç bekar olduğu için onu daha mantıklı goruyor. Ondan gizli hala sizinle konuşmaya devam ediyor. Kendisi de demiş zaten o artık sizin tanıdığınız 20 li yaşlardaki kişi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…