Eski masumiyetler çok kalmaz lafını açabilir misin canım , ne anlamda değişmiş olabilirZaman gectikce bu erkeklerde eski masumiyetler cok kalmaz degisebilir.Merhameti belki kisiliginden belki askindandi.Zamanla herkes gibi degismis.
Eski masumiyetler çok kalmaz lafını açabilir misin canım , ne anlamda değişmiş olabilir
Dönmez canım. Çok zor.Başak erkeği, hiç mi geri dönmez ? Bana karşı çok merhametliydi.
Başak erkeği hakkında ne biliyorsunuz başka ? Karakteri özellikleri nasıldır ? Hayata bakış açıları nasıldır ?Dönmez canım. Çok zor.
Buradaki yorumlarda aşık diyorlarYahu adam sana gerekirse uzman desteği al demiş, hala bana aşık mı kafasındasın
Çok teşekkür ederim canım iyi temennilerin içinBence ya bu A kişisiyle açıkça konuşun ya da hiç konuşmadan iletişimi kesin
Böyle sürüncemede bırakmayın
Adam hala seviyorsa sizden ışık bekliyor olabilir, bence aşık değilsiniz sadece yaşadığınız kötü evlilik sonrası sizi sevenden yine ilgi görmek ruhunuzu okşamış
Bu kişi bir gün evlenirse de zaten mantık evliliği yapar bence, yaşını başını almış adam
Allah ikinizin de hakkınızda hayırlısını versin
(İlk sayfayı okudum sonrasını okumadım gelişmeleri bilmiyorum)
Buradaki yorumlarda aşık diyorlar
Kafa çok karıştı, buradakiler aşık diyor, o ise aşık değilim diyorEvet sana aşık ama evlenmek için 23-25 yaş bandında geziyor. Neyse neyle avunmak istiyorsan devam et, hakkında hayırlısı olsun.
Kafa çok karıştı, buradakiler aşık diyor, o ise aşık değilim diyor
Hayir sevgi yok artik kizlar.Adamin sozleri net.Seni severken ilktin.Yogundun.Araya baska kizlar girdi.Kafam karisti zaman gecti, sen siliklestin. Artik sen yoksun orda diyor.Nerenizle anliyonuz kizlar
Adamın konu sahibine yazdıklarını sevgilisi okusa acaba ne düşünür?
Sevmiyor ama sürekli ona eskiden ne kadar aşık olduğundan, içinin ne kadar yandığından,
üzüldüğünden sürekli sürekli bahsedip duruyor. Kestirip atması gerek ama bunun yerine sevgilisiyle
mantık evliliği yapacağını söyleyip konu sahibinin mutluluklar dilemesi üzerine hala dert yanıyor.
Benim için bu adamın söylediklerinin meali açıkcası aklım sende kaldı ama bu iş olmaz
bu saatten sonra senle ben diye bir şey olmaz.
Ben eminim ki bu adam ileride evlense bile konu sahibiyle iletişimi koparmayacak.
Ha dost olalım filan geçiniz.. dost olabilseydi hala yaşadıklarını bu kadar içi yanarak
acısı taze şekilde anlatamazdı. Geçip giderdi bu konuları açmazdı bile..
Konu sahibi bu adam sizle beraber olsa bile evlenmez büyük ihtimal önceki mesajımda da yazdım.
Çünkü zihniyetinde de olumsuz şeyler var.
Bencede buradakiler doğru söylüyor, zekanıza sağlıkBuradakiler doğru diyordur, neticede adam kendini burada yorum yapanlardan iyi bilecek değil ya
Boşandığım için mi evlenmez benimleAdamın konu sahibine yazdıklarını sevgilisi okusa acaba ne düşünür?
Sevmiyor ama sürekli ona eskiden ne kadar aşık olduğundan, içinin ne kadar yandığından,
üzüldüğünden sürekli sürekli bahsedip duruyor. Kestirip atması gerek ama bunun yerine sevgilisiyle
mantık evliliği yapacağını söyleyip konu sahibinin mutluluklar dilemesi üzerine hala dert yanıyor.
Benim için bu adamın söylediklerinin meali açıkcası aklım sende kaldı ama bu iş olmaz
Ben eminim ki bu adam ileride evlense bile konu sahibiyle iletişimi koparmayacak.
Ha dost olalım filan geçiniz.. dost olabilseydi hala yaşadıklarını bu kadar içi yanarak
Konu sahibi bu adam sizle beraber olsa bile evlenmez büyük ihtimal önceki mesajımda da yazdım.
Ya eskiyi hatirlamis yuzlesmis iste.Erkeklerin cok soylediklerini az diye anlamak gerek.O zamanlari yuceltiyor cunku ozamanlar guzel sevmis kendince.Ogunleri yadediyor hepsi bu.Adamın konu sahibine yazdıklarını sevgilisi okusa acaba ne düşünür?
Konu sahibi yanaşmasa artık adamın da iletişime geçeceğini sanmam. İlkinde açıldı, ikincisinde iş yerinde gitti, üçüncüsünde hislerimi bastırıcam vs diye msj attı. Diyalogu başlatan konu sahibi
O da buyuk etken olabilir.Bir de secenegin o olabilirdi, onun ustune bosanmis olman agir gelebilir.Boşandığım için mi evlenmez benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?