Aciklayabilirim. Sen onun sana aşık olduğu zamanlar onu iplememissin. Neden? Cunki diğeri daha cazip gelmis. Bana gore adama haksızlık etmissin. Ayrıca olsaydi iki yılda çoktan birsey olurdu. 2 yıl değil 2 günde olurdu. Adam madem seni bukadar seviyordu. Olacaksa nasibinde varsa tabikide yinede olur ama olmaması gerekir. Cunki sen zamanında tercihini yapmışsın. Ozaman eşini beğenmişsin şimdi benim eski eş şöyle böyle diyorsun. Sen a kişisiyle olsan 10 yıl sonra adam o 24 yasındakini görüp senin icin demezmi. Benimki yaşlanmış kilo almış yüzü gözü kırışmış sarkmış heryeri. Bu kiz ama fıstık gibi hala. Bana düşüncelerin çok ters geliyor. Işine geldiği gibi. Hakkinda hayırlısı olsunYakışıklı ve işi gücü yerinde olmasından ziyade , çok iyi bir kalbi var, merhametli biri , çok efendi .Eski eşimle kıyaslıyorum şimdi, eski eşim 40 yaşında saçları dökülmüş göbeği çıkmış şiddete meyilli sadakatsiz şımarık baba parasıyla hava atan biriydi ama bu a kişisi şimdi 34 yaşında yakışıklı fit iyi kalpli sakin sadık ve kendi emekleriyle bir yere gelmiş biri . Kıyasladıgım zaman , ben ne yapmısım diyorum
A kişisinden neden birşey beklemeyim, açıklar mısınız ?
Görüşlerin için çok teşekkür ederim . Ama şöyle bir konu var bana dedi ki : Ben senin gibi kimseyi sevmemiştim . Bu bir zarf atma mıdır sizceAciklayabilirim. Sen onun sana aşık olduğu zamanlar onu iplememissin. Neden? Cunki diğeri daha cazip gelmis. Bana gore adama haksızlık etmissin. Ayrıca olsaydi iki yılda çoktan birsey olurdu. 2 yıl değil 2 günde olurdu. Adam madem seni bukadar seviyordu. Olacaksa nasibinde varsa tabikide yinede olur ama olmaması gerekir. Cunki sen zamanında tercihini yapmışsın. Ozaman eşini beğenmişsin şimdi benim eski eş şöyle böyle diyorsun. Sen a kişisiyle olsan 10 yıl sonra adam o 24 yasındakini görüp senin icin demezmi. Benimki yaşlanmış kilo almış yüzü gözü kırışmış sarkmış heryeri. Bu kiz ama fıstık gibi hala. Bana düşüncelerin çok ters geliyor. Işine geldiği gibi. Hakkinda hayırlısı olsun
Ben de ilgisi var sandimBu 2 sene içinde bir yakınlasma olmadı canım. Arkadasca konusuyoruz. En son 5 eylulde konustuk, dogumgunuydu, cok sessiz dalgın biri, masadayken uzaklara dalıyor, o gun sozlesmıstık bulusmak ıcın, beni gorunce tebessum etti sevindi ama bilmiyorum ümitlenmeli miyim
Yanı ben anlam veremedim söyleyeli 2 yıl olmadimi. Çoktan birsey olması gerekirdi. Eskide kalmış demekkiGörüşlerin için çok teşekkür ederim . Ama şöyle bir konu var bana dedi ki : Ben senin gibi kimseyi sevmemiştim . Bu bir zarf atma mıdır sizce
Nasil biriydi onceden simdi nasil biri?Görüşlerin için çok teşekkür ederim . Ama şöyle bir konu var bana dedi ki : Ben senin gibi kimseyi sevmemiştim . Bu bir zarf atma mıdır sizce
12 sene önce öğrenciydi,hayatıma başka hiç bir kız girsin istemiyorum senden baska, sadece sen ol diyordu, sessiz sakin efendi saygılı biriydi,hem okuyup hem çalışıyordu yorgundu surekli . Yüzü ise tam oturmamıstı .Nasil biriydi onceden simdi nasil biri?
2 yıl önce karşılaştığımız donem soylediYanı ben anlam veremedim söyleyeli 2 yıl olmadimi. Çoktan birsey olması gerekirdi. Eskide kalmış demekki
Oo anlasildi.Cok maddiyat odakli dusunmussun hala da ayni dusunce tarzindasin.Rica ederim kırıcı olmadınız ama neden 1-0 yenik baslayayım. Ben herkes gibi evlilik yaşadım. O da evlenebilirdi . Bu tamamen kader , bu konuda yapabilecegim bir sey yok. Evlenip bosanmak suc değil ki. 12 sene once , eski esim bana cok daha iyi bir tercih gibi geliyordu , benden 9 yas buyuktu daha olgundu kıymetimi bilir diye dusundum ama olmadı . Hayatım cehennem gibiydi. Cok sükür kurtuldum ama gecmise baktıgım zaman a kişisi beni eski eşimden daha cok seviyordu bunu 12 sene oncede hissedip anlıyordum. 12 sene once eski esim isini gucunu kurmustu arabayla İstanbuldan Ankaraya geliyordu benim icin, nisanlıyken defalarca Ankaradan İstanbula gittik arabayla egleniyordum mutluydum o zamanlar. A kisisi ise icine kapanık sessiz genc bir ogrenciydi o zamanlar , isini kurmamıstı, benimle evlenmek istedigini soyluyordu , beni cok temız duygularla sevdigini soyluyordu, belki bu duygular kalmıstır, çünkü eski eşim bile beni boyle sevmedi .
Ozamandam buzaman birsey olmadiysa sanmam artik.2 yıl önce karşılaştığımız donem soyledi
Maddiyat çok önemli değil benim için şimdi. Eskiden maddi konular önemliydi ama şimdi değil . Şimdi aradığım iyi bir insan olması, aile kurmak istiyorum, ailemin genişlemesini istiyorum. Yaşım 31 , tanıdıklar beni 30-35 yaş aralığı bekar erkeklere onerdiklerinde hep veto ediyorlar yaşımdan ve bosanmıs olmamdan dolayı. 27 - 26 uaş altı kızlara sıcak bakıyorlarmıs. Bu a kişisini 2 sene once yeniden gordugumde icimde bir kıpırtı oldu . Beni veto eden yaşıtlarım umrumda da degil acıkcası .Oo anlasildi.Cok maddiyat odakli dusunuyorsun hala da oyle.Diyenleri anlamsiz buluyordum ama ben de olsam biyle biriyle yillar sonra evlenmek istemezdim.Simdi oburu eskiye cikti bu olgunlastu isini kurdu.Boyle yorum yapmam ama bile bencilce geldi suan.
Valla keske o olsa.Mantiksal boşlukta.aşık değilsiniz bence duygusal boşluktasınız
O baskaGozunu maddiyat burumemis ama es secerken duygu egondan sonra geliyor.Hatta adi da pek gecmiyor.Eğer mantıklı biri olsaydım, maddiyata onem verseydim, eşki eşimden boşanırken tazminat ve nafaka talebim olurdu
Güzel tavsiye tesekkur ederim2 yıl uzun zaman, eğer size karşı aynı hislerde olsaydı zaman zaman aynı konuyu dile getirirdi ama... Aması var... Bazen o kadar aşık olursun ki, aradan yıllar da geçse o sevgi yüreğinin bir köşesinde kalır hele sizin geçmişinizde olduğu gibi yarım kalmış bir şeyse. Belki 2 sene evvel söylediği sözler bu anlama geliyordu ve sizden bir adım bekledi bilemiyorum.
En iyisi doğum gününüzü bekleyin. Eğer sosyal medyada birbirinizi takip ediyorsanız doğum gününüze 2 gün kala falan güzel bir fotoğraf paylaşıp altına doğum günüme son iki gün gibi bir şey yazın ki unuttuysa bile hatırlayıp size yazsın. Buradan mevzuyu açıp kahve içelim deyin. Duygularınızı açmayın tabii, yavaş yavaş görüşmeye başlayın zaten olacağı varsa görüşme aralıkları sıklaşır ve siz de hislerinizi hafiften belli edersiniz.
duygu egodan sonra geliyorO baskaGozunu maddiyat burumemis ama es secerken duygu egondan sonra geliyor.Hatta adi da pek gecmiyor.
Rica ederim. Umarım istediğiniz şekilde ilerler.Güzel tavsiye tesekkur ederim
Belli olmaz o.Bak benim cevremde yasima yakin munasip hos birileri vardi.Ben gibi guzel dururken korpecik kac yas kucuk kiz aldiAilesi beni tanır. Bu a kişisinin ablası, benim buyuk kuzenimin liseden en samimi arkadası olur.Hala gorusurler.Bende bazen ugrarım kuzenimle onlara.Bilmiyorum ailesi bu dul diyerek, benim kalbimi kırmazlar gibi hissediyorum. Öyle insanlar değiller bence .
Seven bulmussun bunamissin.Ama cok sular akmistir o kopruden.Icine kapanik erkekler guvenilirdir ama bence.Ama cok monoton da bulabilirsin evlensen.12 sene önce öğrenciydi,hayatıma başka hiç bir kız girsin istemiyorum senden baska, sadece sen ol diyordu, sessiz sakin efendi saygılı biriydi,hem okuyup hem çalışıyordu yorgundu surekli . Yüzü ise tam oturmamıstı .
12 sene sonra yani şimdi ise sessizliği ve ağırbaşlılığı aynı . Yüzü oturmuş ama dalgın. Karakteri aynı aslında, çok efendi iyi biri. Çok iyi baba olur ondan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?