12 yıl once

Soyledin netlesti bir anda durum enazindan.Gorusmeleri azaltir umidi kesersin.

Açıldığınız iyi olmuş. Hep içinizde bir acaba olacağına düşüncesini biliyorsunuz artık.
Artık o yolunu çizmiş yeni bir hayata başlıyor bence dost kalmanın da anlamı olmaz artık.
Sizi de Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Başka biriyle görüşürken size Ümit verse asıl o zaman acımasız olmaz mıydı?
Karaterli erkekmiş bravo.
Sizde başkalarına şans verin, üzülmeyin.

Hanımefendi adam haklı

En güzel yıllarını, yaşlarını yapayalnız üstelik sizin acınızı taşıyarak geçirmiş

Siz artık onun sevdiği kişi değilsiniz, yıllarını ziyan etmesine sebep kişisiniz. Siz onun içinde nasıl bir yere sahip olduğunuzu hiç bilmiyorsunuz. Önceleri gelsin diye dua ettiği, sonra yanlış seçimleriyle hem kendi hayatınızı hem onun hayatını mahveden kişisiniz. Siz onun hayatında nasıl bir dönüm noktası olduğunuzu asla anlayamicaksınız. Hayat çok garip. Siz onun hayatında mutluluğun da mutsuzluğun da kırıldığı yersiniz. O ise sizin için eli yüzü düzgün işi de var ehhh iyi işte bu olsun kategorisinde. Hayat çok acımasız, umru olmayan bir insanı başka bir insanın hayatının merkezine koyabiliyor.

Benzeri benim de başıma geldi

O kişiyi sevmiyorum kesinlikle, hayatımı b.k ettiği için nefret ediyorum

Sizin adam yine medeniymiş bende yerin ayrı vb bir şeyler demiş. Ben benimkini görürsem ben de çaldığı yıllarımın mutsuzluğumun yalnızlığımın hesabını sorucam sonra da geber dicem bu kadar.

Adam sizi seçiminize pişman ederek öcünü alıyor. Ben de aynısını yapardım.

Son düzenleme:

Adam reddedebilir ama konu sahibi de adama zamanında haksızlık yapmamış ki..
Duygularıyla oynamamış, kandırmamış, ümit vermemiş yani adama yaptığı bir yanlış yok aslında..
O zaman nasıl ki konu sahibi reddetmişse şimdi de adam reddetmiş herkes reddedilebilir gayet normal bence
bu konuda kimse haksız değil.

Adamın seçimi için pişman etmesine de gerek yok zaten konu sahibi aldatma ve şiddet
nedeniyle ayrılmış yani zaten yanlış bir tercih yaptığını kabul ediyor ve pişman.. bilmiyorum eğer adamın amacı rövanşı almaksa zaten kadın çekmiş çekeceğini..

Öyle tabi ama siz ne o adamın ne benim yerimde değilsiniz. Burda haksızlığı yapan kimse değil, hayat. Değer vermeyen birine aşık olmak hayatta başa gelen en rezil şey, yaşamayan bilemez, anlayamaz. Konu sahibesi de adamın hislerini bilmiyor , ben yazdım.
Ben olayı bizlerin bakış açısından baktım ki konu sahibi aydınlansın.

Ama dedim ya başına böyle bir şey gelmemiş insanlar mesela siz ve konu sahibesi, o adamı ve beni anlayamaz. Siz o ıstırabı, ziyan olan zamanı, karşıdakinin 2nizin hayatını da berbat ederken bir şey yapamamanın çaresizliği bilmiyorsunuz. O yüzden ben de o hissiyatı yazdım işte ki konu sahibesi durumu anlasın.

Anlıyorum aslında adamın gözünden bakınca.. yıllar önce tercih edilmemiş şimdi evliliği istediği
gibi devam etmeyip boşandığı için bana geliyor eğer istediği gibi bir hayatı olsaydı beni yine tercih etmezdi
vs vs diye kim bilir adamın aklına neler neler geliyordur anlayabiliyorum. Yani şu an reddetmesini de anlıyorum.
Maalesef hayat böyle bir şey ama konu sahibi de şu an reddedildi ve çaresiz şu an bence zamanında
adamın ne hissettiğini gerçekten iyi anladı.
Her zaman doğru seçimler yapabilmeyi, yanılmamayı ve iyi kararlar alabilmeyi nasip etsin Allah hepimize..

umarım sana şans vermez. ne o öyle onu bırak bunu dene

+10000

Değerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .

Şöyle bir durum var, bana karşı önce ilanı aşk edip sonra reddetmek nedir ? Eğer gerçek bir aşk olsaydı ömür boyu sürmez miydi ? Adam değilmiş adam, önemli olan adam olmak .

Ne alakası var adam olmakla hanımefendi ?
Yok sevmek ömür boyu falan çok arabesk şeyler.Ölene kadar sizi mi sevseydi ki siz başkasıyla birlikteydiniz hatırlatırım.Siz insansınız da o oyuncak mı ?
Duygularınız incindiği için mantıklı düşünmüyorsunuz şu anda.Ama adamın hiçbir suçu yok.Yaş mevzusu da onların arasında,ama eşinizle 9 yaş varken ''nasıl 11 yaş olabilir ya'' demeniz de bir garip.

Bu yazdıklarınıza inanıyor musunuz cidden? Siz onu reddetmişsiniz evlenmişsiniz o omur boyu sizi mı sevecekti. Adamlık bu mu oluyor? Ayrıca 23 yaşın nesi mide bulandırıcı?

Neden ölene kadar sevsin ki hanımefendi siz onun aşkını hak ettiniz mi ki?

Ben aşkın sevginin hakeden kişilere verilmesi taraftarıyım. Siz haketmiyorsunuz. Zamanında adam aşkını sunmuş; çulsuz, öğrenci diye bir kenara itmişsiniz, kıymetini bilememişsiniz. Elin adamı parayla arabayla gözünüzü boyamış siz de ona gitmişsiniz. Adamın içindeki tüm güzel hisleri öldürmüşsünüz. Adam sizi hala sevsin sevmesin kimsenin 2. tercihi olmak istemiyor, en doğrusunu yapıyor.

Ayrıca siz para için 10 yaş büyük adama giderken iyiydi de başka biri yapınca mı kötü oluyor??!? Kız da siz de para avcısı kezbanlarsınız ama en azından beriki kızın kafası çalışıyor, sizde o da yok.

Yaptığınız yanlış seçimin sonucunu çekiyorsunuz. Burda adama suç bulmayın. Daha fazla da adamla muhattap olup kendinizi küçük düşürmeyin bence.

Son düzenleme:
23 yaşındaki o kızın para avcısı kezban oldugunu nerden anladınız ?

Hahahahahaaaa. Bazı insanlar kendine ne kadar da güveniyor.. 70 yaşında da sizi tercih edecekti değil mi? Biraz beri durun da adamın mutluluğuna gölge düşürmeyin

9 ile 11 arasında sadece 2 yıl var. Şuan objektif bakmıyosunuz. Bu kadar yıl gecmis aradan unutmuş olması normal. 22 yaşında bi hevesle sevmeden size gelmiş olması da normal olurdu. Reddedildiniz diye hemen bel altı vurmayın

23 yaşındaki o kızın para avcısı kezban oldugunu nerden anladınız ?
Ayyy valla cok gulesim geldi
Ikiniz de demis bilmem farkinda misiniz
Para avcisi kezban
O kadar yazilan yazinin icinden bunu mu merak ettiniz.
Sizinki kedi ciger meselesine dönmüs son pismanlik faydasiz bosuna adama kin gütmeyin.

Ya adam aşkini 12 sene önce ilan etmis bilmem farkinda misiniz bu zaman diliminin uzunlugunun.
Bir cocuk ömrû.
Ha 9 yaş ha 11 yaş sanki cok mu fark var.
Ya valla ilginc olmus aslinda 12 yil once siz o buyuk aşki reddedip baskasina gitmissiniz simdi ise o buyuk aşk sizi reddedip baskasina gidiyor.
Yaşlar bile ayni kaderin cilvesi midir nedir

34 23 mide bulandırıcı değil. Size ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…