Açıldım reddetti. Dedi ki ; " En güzel yıllarımı ben sensiz geçirdim.Senden sonra ciddi ilişkilere küstüm. Değdi mi ha değdi mi ? Seni kimse benim gibi mutlu edemezdi biliyordum. Çok yazık. Eğer sen gitmeseydin, bir yuvamız olabilirdi , çocuklarımız olabilirdi. Sen ve ben arasında böyle bir ihtimal asla olamaz artık "dedi . Sonra öğrendim ki 23 yaşında bir kızla görüşüyormuş. Yakında annesiyle tanıştıracakmış. Bana ayrıca şöyle dedi ; Senin yerin bende ayrı ama dost kalalım dedi.
Bu basak erkegi neden bu kadar acımasız ve kararlı ? Bugun hep agladım. Hala gozum doluyor, içimde bir sıkıntı var.
Başka biriyle görüşürken size Ümit verse asıl o zaman acımasız olmaz mıydı?Açıldım reddetti. Dedi ki ; " En güzel yıllarımı ben sensiz geçirdim.Senden sonra ciddi ilişkilere küstüm. Değdi mi ha değdi mi ? Seni kimse benim gibi mutlu edemezdi biliyordum. Çok yazık. Eğer sen gitmeseydin, bir yuvamız olabilirdi , çocuklarımız olabilirdi. Sen ve ben arasında böyle bir ihtimal asla olamaz artık "dedi . Sonra öğrendim ki 23 yaşında bir kızla görüşüyormuş. Yakında annesiyle tanıştıracakmış. Bana ayrıca şöyle dedi ; Senin yerin bende ayrı ama dost kalalım dedi.
Bu basak erkegi neden bu kadar acımasız ve kararlı ? Bugun hep agladım. Hala gozum doluyor, içimde bir sıkıntı var.
Açıldım reddetti. Dedi ki ; " En güzel yıllarımı ben sensiz geçirdim.Senden sonra ciddi ilişkilere küstüm. Değdi mi ha değdi mi ? Seni kimse benim gibi mutlu edemezdi biliyordum. Çok yazık. Eğer sen gitmeseydin, bir yuvamız olabilirdi , çocuklarımız olabilirdi. Sen ve ben arasında böyle bir ihtimal asla olamaz artık "dedi . Sonra öğrendim ki 23 yaşında bir kızla görüşüyormuş. Yakında annesiyle tanıştıracakmış. Bana ayrıca şöyle dedi ; Senin yerin bende ayrı ama dost kalalım dedi.
Hanımefendi adam haklı
En güzel yıllarını, yaşlarını yapayalnız üstelik sizin acınızı taşıyarak geçirmiş
Siz artık onun sevdiği kişi değilsiniz, yıllarını ziyan etmesine sebep kişisiniz
Benzeri benim de başıma geldi
O kişiyi sevmiyorum kesinlikle, hayatımı b.k ettiği için nefret ediyorum
Sizin adam yine medeniymiş bende yerin ayrı bir şeyler demiş. Ben benimkini görürsem ben de çaldığı yıllarımın mutsuzluğumun yalnızlığımın hesabını sorucam sonra da geber dicem bu kadar.
Adam reddedebilir ama konu sahibi de adama zamanında haksızlık yapmamış ki..
Duygularıyla oynamamış, kandırmamış, ümit vermemiş yani adama yaptığı bir yanlış yok aslında..
O zaman nasıl ki konu sahibi reddetmişse şimdi de adam reddetmiş herkes reddedilebilir gayet normal bence
bu konuda kimse haksız değil.
Öyle tabi ama siz ne o adamın ne benim yerimde değilsiniz. Burda haksızlığı yapan kimse değil, hayat. Değer vermeyen birine aşık olmak hayatta başa gelen en rezil şey, yaşamayan bilemez, anlayamaz. Konu sahibesi de adamın hislerini bilmiyor , ben yazdım.
Ben olayı bizlerin bakış açısından baktım ki konu sahibi aydınlansın.
Ama dedim ya başına böyle bir şey gelmemiş insanlar mesela siz ve konu sahibesi, o adamı ve beni anlayamaz. Siz o ıstırabı, ziyan olan zamanı, karşıdakinin 2nizin hayatını da berbat ederken bir şey yapamamanın çaresizliği bilmiyorsunuz. O yüzden ben de o hissiyatı yazdım işte ki konu sahibesi durumu anlasın.
+100000Ben a kişisi olsam sana şans vermezdim
Hayırlısı diyeyim.
+10000Kadınları maddiyatla gözlerini boyarlar. Adamlarıda genç kızlar gözlerini boyuyor guzellikleriyle. Yani adam seni eğlencelere götürmüş arabası varmış işi varmış sen onu tercih etmissin. Oda sen ondan çok daha gençsin diye seni tercih etmiş. Sen bu a kişisinden birsey bekleme bence. Ozaman öğrenciydi falan diyorsun takmamışsın çocuğu şimdi yakışıklı işi gücü yerinde deneyebilirim diyorsun
Değerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .
Şöyle bir durum var, bana karşı önce ilanı aşk edip sonra reddetmek nedir ? Eğer gerçek bir aşk olsaydı ömür boyu sürmez miydi ? Adam değilmiş adam, önemli olan adam olmak .
Değerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .
Şöyle bir durum var, bana karşı önce ilanı aşk edip sonra reddetmek nedir ? Eğer gerçek bir aşk olsaydı ömür boyu sürmez miydi ? Adam değilmiş adam, önemli olan adam olmak .
23 yaşındaki o kızın para avcısı kezban oldugunu nerden anladınız ?Neden ölene kadar sevsin ki hanımefendi siz onun aşkını hak ettiniz mi ki?
Ben aşkın sevginin hakeden kişilere verilmesi taraftarıyım. Siz haketmiyorsunuz. Zamanında adam aşkını sunmuş; çulsuz, öğrenci diye bir kenara itmişsiniz, kıymetini bilememişsiniz. Elin adamı parayla arabayla gözünüzü boyamış siz de ona gitmişsiniz. Adamın içindeki tüm güzel hisleri öldürmüşsünüz. Adam sizi hala sevsin sevmesin kimsenin 2. tercihi olmak istemiyor, en doğrusunu yapıyor.
Ayrıca siz para için 10 yaş büyük adama giderken iyiydi de başka biri yapınca mı kötü oluyor??!? Kız da siz de para avcısı kezbanlarsınız ama en azından beriki kızın kafası çalışıyor, sizde o da yok.
Yaptığınız yanlış seçimin sonucunu çekiyorsunuz. Burda adama suç bulmayın. Daha fazla da adamla muhattap olup kendinizi küçük düşürmeyin bence.
9 ile 11 arasında sadece 2 yıl var. Şuan objektif bakmıyosunuz. Bu kadar yıl gecmis aradan unutmuş olması normal. 22 yaşında bi hevesle sevmeden size gelmiş olması da normal olurdu. Reddedildiniz diye hemen bel altı vurmayınDeğerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .
Ayyy valla cok gulesim geldi23 yaşındaki o kızın para avcısı kezban oldugunu nerden anladınız ?
Ya adam aşkini 12 sene önce ilan etmis bilmem farkinda misiniz bu zaman diliminin uzunlugunun.Değerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .
34 23 mide bulandırıcı değil. Size neDeğerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?