12 yıllık arkadaşım

sanemm22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
552
178
53
35
Kızlar belki bazılarınız biliyordur nişanlım çok üzerime geliyordu biz ayrıldık .Malesef bukadarla da bitmiyor bu süreçte çok yakın bir arkadaşım beni yerin dibine soktu.. Uzun uzadıya anlatmıycam 12 yıllık arkadaşım kardeşim bir arkadaş buluşması gerçekleştirdik nişanı attıktan sonra garip duygular içindeydim o arkadaşlar içerisinde dikkatimi çeken biri vardı bunu arkadaşıma söylemiştim 3 . buluşmaya kadar hiç problem yoktu beğendiğim kişiyle çokı iyiydik ama son gün benm arkadaşım dikkat çekmek için sorunlar çıkardı numarasını vermek için çocuğun numarasını almak için telefonunu gitmiş saklamış garsonlar görmüş düşünebiliyor musunuz çok canım sıkkın kızla konuşmuyorum ama çocuklada aram bozuldu sorun olmaması değil arkadaşım rezil etti beni hiçbişey yapamamak delirtiyor beni..

Garson, nişanlınız ve bir arkadaşınız varmış başka hiçbir şey anlamadım. Keşke daha anlaşılır bir anlatımda bulunsaydınız.

Garson, nişanlınız ve bir arkadaşınız varmış başka hiçbir şey anlamadım. Keşke daha anlaşılır bir anlatımda bulunsaydınız.
nişanlımla ayrıldım 2 ay oldu başka biri dikkatimi çekti onuda arkadaşım elimden almaya çalıştı bildiği halde ve rezil oldum çocuklada aram açıldı kızla knuşmuyorum ama kendime yediremiyorum biraz net oldu sanırım artık

Arkadaşınız ilgilendiğiniz kişinin mi telefonunu sakladı?

Kız arkadasinizdami o kişinin numarasını istiyormuş

Size mutluluklar dilemek düşer.

arkadaşınızın siza garezi mi vardı? niye böyle yapsın? yanlış anlamış olabilir misiniz?

Arkadaşınız telefonunu sakladı ki o hoşlandığınız çocuk onu çaldırsın.Böylelikle numarasını öğrensin. Doğru mu anladım?
Eğer öyleyse vay ki vay...

*** Tahmin ettiğim gibiymiş,aynı anda yazmışız. Çok fena sırtından bıçaklanmışsın geçmiş olsun

Aynen öyle kız aklıma geldikçe deliriyorum bukadar düşceği hiç aklıma gelmemişti.

Arkadaşınız ilgilendiğiniz kişinin mi telefonunu sakladı?
Hayır arkadaşım kendi telefonunu sakladı çocuğa beni çaldır dedi benm tel şarjdaydı diğerlerine söylemedi gitti benm beğendiğim çocuga söyledi sonradan garsondan öğrendim bunu

Kız arkadaşım oğlanın numarasını almak için telefonun cafe de saklayıp çocuga beni bi çaldır telefonum kayboldu dedi sonradan garsondan öğrendim kendi saklamış yani
Önceden beridir o hoşlanıyordu size söylemedi desem olabilir ama telefon saklamak nedir ya çok çocukça.ustelik dizinde ondan hoşlandığını bildiği halde bi oyunlar la girmesi. Hoş değil

Kız arkadaşım oğlanın numarasını almak için telefonunu cafe de saklayıp çocuga beni bi çaldır telefonum kayboldu dedi gözümün önünde sonradan garsondan öğrendim kız kendi saklamış yani

taktik iyimiş yalnız

ya boşverin. ders olsun size.

Önceden beridir o hoşlanıyordu size söylemedi desem olabilir ama telefon saklamak nedir ya çok çocukça.ustelik dizinde ondan hoşlandığını bildiği halde bi oyunlar la girmesi. Hoş değil
Kaç gündür sinirden kendimi yiyorum sessiz kalmakta istemiyorum çok ağır geliyor.Hiç tanıyamamaşm.

Hadi ilk buluşmada vardı da, 3 . buluşma ve sonrasın da niye bu arkadaş vardı yanınız da?

Boşver üzülme, nasip değilse 8 yıl birliktelikten sonra bile ayrılıyor insanlar, 3 buluşma nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…