nişanlımla ayrıldım 2 ay oldu başka biri dikkatimi çekti onuda arkadaşım elimden almaya çalıştı bildiği halde ve rezil oldum çocuklada aram açıldı kızla knuşmuyorum ama kendime yediremiyorum biraz net oldu sanırım artıkGarson, nişanlınız ve bir arkadaşınız varmış başka hiçbir şey anlamadım. Keşke daha anlaşılır bir anlatımda bulunsaydınız.
nişanlımla ayrıldım 2 ay oldu başka biri dikkatimi çekti onuda arkadaşım elimden almaya çalıştı bildiği halde ve rezil oldum çocuklada aram açıldı kızla knuşmuyorum ama kendime yediremiyorum biraz net oldu sanırım artık
nişanlımla ayrıldım 2 ay oldu başka biri dikkatimi çekti onuda arkadaşım elimden almaya çalıştı bildiği halde ve rezil oldum çocuklada aram açıldı kızla knuşmuyorum ama kendime yediremiyorum biraz net oldu sanırım artık
Kız arkadaşım oğlanın numarasını almak için telefonun cafe de saklayıp çocuga beni bi çaldır telefonum kayboldu dedi sonradan garsondan öğrendim kendi saklamış yaniKız arkadasinizdami o kişinin numarasını istiyormuş
Çıkmıyolar olan bizim olacağımız varsa ona oldu oğlan arkadaşımı reddetmiş ama benlede görüşmüyor uzaklaştıSize mutluluklar dilemek düşer.
Egosunu tatmin etti sanırım telefonunu neden sakladın diye sordum çok büyük tepkikler verip üstüme yürüdüarkadaşınızın siza garezi mi vardı? niye böyle yapsın? yanlış anlamış olabilir misiniz?
Egosunu tatmin etti sanırım telefonunu neden sakladın diye sordum çok büyük tepkikler verip üstüme yürüdü
Aynen öyle kız aklıma geldikçe deliriyorum bukadar düşceği hiç aklıma gelmemişti.Arkadaşınız telefonunu sakladı ki o hoşlandığınız çocuk onu çaldırsın.Böylelikle numarasını öğrensin. Doğru mu anladım?
Eğer öyleyse vay ki vay...
*** Tahmin ettiğim gibiymiş,aynı anda yazmışız. Çok fena sırtından bıçaklanmışsın geçmiş olsun
Kız arkadaşım oğlanın numarasını almak için telefonunu cafe de saklayıp çocuga beni bi çaldır telefonum kayboldu dedi gözümün önünde sonradan garsondan öğrendim kız kendi saklamış yanitelefonu saklama olayını da anlamadık.
Hayır arkadaşım kendi telefonunu sakladı çocuğa beni çaldır dedi benm tel şarjdaydı diğerlerine söylemedi gitti benm beğendiğim çocuga söyledi sonradan garsondan öğrendim bunuArkadaşınız ilgilendiğiniz kişinin mi telefonunu sakladı?
Önceden beridir o hoşlanıyordu size söylemedi desem olabilir ama telefon saklamak nedir ya çok çocukça.ustelik dizinde ondan hoşlandığını bildiği halde bi oyunlar la girmesi. Hoş değilKız arkadaşım oğlanın numarasını almak için telefonun cafe de saklayıp çocuga beni bi çaldır telefonum kayboldu dedi sonradan garsondan öğrendim kendi saklamış yani
Kız arkadaşım oğlanın numarasını almak için telefonunu cafe de saklayıp çocuga beni bi çaldır telefonum kayboldu dedi gözümün önünde sonradan garsondan öğrendim kız kendi saklamış yani
Kaç gündür sinirden kendimi yiyorum sessiz kalmakta istemiyorum çok ağır geliyor.Hiç tanıyamamaşm.Önceden beridir o hoşlanıyordu size söylemedi desem olabilir ama telefon saklamak nedir ya çok çocukça.ustelik dizinde ondan hoşlandığını bildiği halde bi oyunlar la girmesi. Hoş değil
Kendinizi yerime koyun sadece ders mi alırdınız ?taktik iyimiş yalnız
ya boşverin. ders olsun size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?