Çocukla görüşmemek değil arkadaşımın yaptığı zoruma gitti arkadaş grubu olarak toplanıp oyun fln oynuyoduk bowling felan..Hadi ilk buluşmada vardı da, 3 . buluşma ve sonrasın da niye bu arkadaş vardı yanınız da?
Boşver üzülme, nasip değilse 8 yıl birliktelikten sonra bile ayrılıyor insanlar, 3 buluşma nedir?
Böyle bir nedenden yaptıysa ters tepmis.reddedildikten sonra ego falan kalmamıştır onda.o yüzden bu agrsiflikEgosunu tatmin etti sanırım telefonunu neden sakladın diye sordum çok büyük tepkikler verip üstüme yürüdü
Garsonun doğru söylediğine emin misiniz?Hayır arkadaşım kendi telefonunu sakladı çocuğa beni çaldır dedi benm tel şarjdaydı diğerlerine söylemedi gitti benm beğendiğim çocuga söyledi sonradan garsondan öğrendim bunu
Garson dediğim benim liseden beri tanıdığım biri sadece muhabbetimiz yok fazla mahallede arada selamlaştığım biri tanırız yani bilir benideGarsonun doğru söylediğine emin misiniz?
12 yıllık arkadaş böyle zırvalamaz herhalde.
Yaptıysada kesin muhabbeti.daha çok can sıkıcı hal alır 12 senede biriktirdikleri dökülür falan.
Kendinizi yerime koyun sadece ders mi alırdınız ?
Sessiz kalamıyorum burda kusayım dedim cidden susmak için dilimi ısırıyorum kızla bide çok yakın oturuyoruzBöyle bir nedenden yaptıysa ters tepmis.reddedildikten sonra ego falan kalmamıştır onda.o yüzden bu agrsiflik
Yapamam bişey işte ama susmak çok zor şuanalırdım. kimseye güvenmmek gerekiyomuş demek ki kaptan derdim.
napıcaksınız ki yani olan olmuş.
Yapamam bişey işte ama susmak çok zor şuan
Vermem zaten susamadığım burda kusuyorum sanırım kaç gündür çok zor geliyor susmakSiz de ayrılalı iki ay olmuş maşşallah yani telefonu saklayacak kadar şaşırdıysa sizden önce davranmak istedi belli ki.Üçüncü buluşma derken arkadaş ortamı sanırım.Yok sadece sizin buluşmanizsa o zaman yaptıği ayip çözümüde basit bir daha selam dahi vermeyin.
Hissetmesin onu takmıyorum geçti gittide dostum sanıyordum..Çocuk sizden uzaklaştıysa demek ki size karşı da bir şeyler hissetmiyormuş.
diğer davranışlarından dolayı olduğumu hissettim kavga ediyo çocukla bide dikkat çekmek için ego delisiAy benim de böyle arkadaşım vardı kocama asılıyordu (o zaman evli değildik tabi).
Ama ben rezil olmuş hissetmemiştim yani kız kendi rezil olmuştu. Kocam demişti bu bana asılıyo bu nasıl arkadaş görüşmeyelim onla.
Gerçi ilk defa aklıma geldi, belki de kızı sevmediği için demiştir. Ben o zaman küçüktüm aslını astarını sormamıştım.
Ay neyse konu çok dağıldı, özetle rezil olan siz değilsiniz o.
pardon nişanlımdan bahsetmiyoruz kıza gidip o çocuğu beğendiğimi söylediğim halde yapması kesinlikle yanlışArkadaş ortamıymıs valla ben bir ayıp göremiyorum o zaman, herkes zaman zaman böyle taktikler uygular siz de yeni ayrılmışsınız.Fırsat vermek lazım dimi bazen...
Kendini haklı çıkarmaya çalıştı ve gitti büyük tepkiler verdi teşekkür ederim anladığınız için çok kötü hissediyorum sinirim hiç azalmıyor malesefBen anladım ,nişanlınızdan ayrılmışsıniz ,yeni biri var gibiyken ve kız arkadaşınız bunu biliyorken resmen göz koymuş , büyük hata bence ,affedilir yanı yok , peki bu arkadaşınız hâlâ yüzünüze bakabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?