- 19 Eylül 2025
- 5
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi HilalAydan
-
Emin misiniz? Bence karşınızdakinin yaşı 8 falan. Şey demesini beklerdim benim babam senin babanı döver falan. Manyak mıdır nedir boşverin zaten bi sürü derdiniz travmanız varken omuzlarınızda boş yükmüş. Arkadaşlık böyle bir şey değilbu arada yaşımız 35-37 :)
Salın gitsin ki öyle yapmışsınız. O sizin" ya olur mu öyle sey, gel sen benim kafamın içine et, sonra git seviş ne olacak ki "diyeceğini beklemiş, ama öyle olmamış. Senin haklılığın altında ezildiği için de teyze yoluyla sana sitem etmiş. Ne gerek var böyle tiplere. Omuzlarınızdan yük kalkmıştır. İyi yapmışsınızMerhabalar kızlar. 12 yıllık arkadaşlığın sonuna geldik ve bu benim kararımdı. çünkü ; oda evlendi boşandı bende. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyordum. şuan onun hayatında birisi var ve aşırı toksik bir ilişki yaşıyorlar ve bu toksik ilişkinin tamamının dert dinleyicisi benim. ayrılıyorlar ben dinliyorum destek oluyorum 2 gün sesi çıkmıyor hoppp geri barışmış ve çok normalmiş gibi davranıyor. bu bahsettiğim ayrılık haftada bir gerçekleşiyor 3 gün ayrı 4 gün barışık haldeler öyle bir toksiklikten bahsediyorum. her seferinde yeminler ediyor bana çok zarar veriyor bir daha dönmeyeceğim diyor ama her seferinde devam ediyorlar. ilişkilerinin içinde yaşadıkları bazı olaylar benim evliliğimde eşimle yaşadığım sorunlara çok benziyor ve ben travmatik olarak tetiklendiğimi söylüyorum arkadaşıma ama meğerse umrunda değilmiş bunu yeni anladım. bu arada sevgilisiyle ilgili bir sorunu yoksa da aranmıyorum bunu da belirtmek isterim bildiğiniz ağlama duvarı gibiyim bu arkadaşlıkta. geçtiğimiz gün yine aynı sorunla geldi yanıma ve yine lanetler okuyan şeyler söyledi ama sadece yüzüne baktım çünkü artık tükendim. aynı günün öğleninde yine de yazdım gel yemeğe çıkalım açılırsın diye ama istemedi. sonrasında kedini suçlu hissetti sanırım beni de bunalttığının farkında olduğunu vs söyleyen mesajlar attı bana . bende açıkça ilişkisinden dolayı travmamın tetiklendiğini ve artık kaldıramayacağımı söyledim. kendininde bazı öfke patlamaları ve intikamcı davranışları yüzünden eski eşime benzediğini ve artık bünyemin kaldırmadığını söyledim. bana cevap vermedi. aynı günün akşamında teyzesi bana baya okkalı bir mesaj atmış. benim gibi arkadaş olmazmış. böyle teselli mi verilirmiş bir daha arkadaşlık etmemizi istemiyormuş. bu arada yaşımız 35-37 :) neyse inanın sinirim bu mesajdan sonra iyice bozuldu ve kendisine teyzesinin mesajını atıp hayırdır dedim. cevap vermedi yaklaşık bi 10 saat sonra ben kendisini sosyal medyamdan da silince sitem dolu bir mesaj atarak benim travmam fln olmadığını söyledi. hani ben bu güne kadar ne anlattım sana sen beni hiç dinlememişsin ki. artık bencil bir insanın hayatımda olmaması gerektiğine inandım ve kendimi ondan soyutladım. hayatımın tam olarak silme evresindeyim. sizlerde de var mı böyle biten arkadaşlıklar. vicdanen hiç rahatsız olmadım. şimdi arkamdan elbet öfke krizleri geçirip başkalarına yaptığı gibi bana da hakaretler edecek ama hiç umrumda değil. sanki bir yükten kurtuldum ben.
Hem kendisi hem teyzesi böyle upuzun mesajlar atıyorsa demek ki sizin üzerinizde çok anlamlı bir konuşma yapamayacağı içindir yani şöyle ki bir cümleyle anlatabileceğiini bir çok cümleyi bağlayıp hala kendini ifade edemiyorsa ciddi anlamda problemleri var anlaşılmak ve anlamak adına sizi anlayacak olan veya sizinle anlaştığını düşünecek olan tek cümleyle gayet net anlatırdı. Bu yaşam sizin alanınız yani 35 40 yaş arası insanlarız anlamsız kişileri aramıza sokup kaldı ki iyi bir arkadaşsak arkadaşlığımızı bozmanın bir alemi yok bazen tutunmak bırakmaktan daha çok acıtır her anlamda o yüzden bırakın gitsin zaten çok da iyi bir arkadaş olsaydınız siteminiz buraya değil ona olurduMerhabalar kızlar. 12 yıllık arkadaşlığın sonuna geldik ve bu benim kararımdı. çünkü ; oda evlendi boşandı bende. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyordum. şuan onun hayatında birisi var ve aşırı toksik bir ilişki yaşıyorlar ve bu toksik ilişkinin tamamının dert dinleyicisi benim. ayrılıyorlar ben dinliyorum destek oluyorum 2 gün sesi çıkmıyor hoppp geri barışmış ve çok normalmiş gibi davranıyor. bu bahsettiğim ayrılık haftada bir gerçekleşiyor 3 gün ayrı 4 gün barışık haldeler öyle bir toksiklikten bahsediyorum. her seferinde yeminler ediyor bana çok zarar veriyor bir daha dönmeyeceğim diyor ama her seferinde devam ediyorlar. ilişkilerinin içinde yaşadıkları bazı olaylar benim evliliğimde eşimle yaşadığım sorunlara çok benziyor ve ben travmatik olarak tetiklendiğimi söylüyorum arkadaşıma ama meğerse umrunda değilmiş bunu yeni anladım. bu arada sevgilisiyle ilgili bir sorunu yoksa da aranmıyorum bunu da belirtmek isterim bildiğiniz ağlama duvarı gibiyim bu arkadaşlıkta. geçtiğimiz gün yine aynı sorunla geldi yanıma ve yine lanetler okuyan şeyler söyledi ama sadece yüzüne baktım çünkü artık tükendim. aynı günün öğleninde yine de yazdım gel yemeğe çıkalım açılırsın diye ama istemedi. sonrasında kedini suçlu hissetti sanırım beni de bunalttığının farkında olduğunu vs söyleyen mesajlar attı bana . bende açıkça ilişkisinden dolayı travmamın tetiklendiğini ve artık kaldıramayacağımı söyledim. kendininde bazı öfke patlamaları ve intikamcı davranışları yüzünden eski eşime benzediğini ve artık bünyemin kaldırmadığını söyledim. bana cevap vermedi. aynı günün akşamında teyzesi bana baya okkalı bir mesaj atmış. benim gibi arkadaş olmazmış. böyle teselli mi verilirmiş bir daha arkadaşlık etmemizi istemiyormuş. bu arada yaşımız 35-37 :) neyse inanın sinirim bu mesajdan sonra iyice bozuldu ve kendisine teyzesinin mesajını atıp hayırdır dedim. cevap vermedi yaklaşık bi 10 saat sonra ben kendisini sosyal medyamdan da silince sitem dolu bir mesaj atarak benim travmam fln olmadığını söyledi. hani ben bu güne kadar ne anlattım sana sen beni hiç dinlememişsin ki. artık bencil bir insanın hayatımda olmaması gerektiğine inandım ve kendimi ondan soyutladım. hayatımın tam olarak silme evresindeyim. sizlerde de var mı böyle biten arkadaşlıklar. vicdanen hiç rahatsız olmadım. şimdi arkamdan elbet öfke krizleri geçirip başkalarına yaptığı gibi bana da hakaretler edecek ama hiç umrumda değil. sanki bir yükten kurtuldum ben.
Uzaklaşarak çok iyi yapmışsınız.Merhabalar kızlar. 12 yıllık arkadaşlığın sonuna geldik ve bu benim kararımdı. çünkü ; oda evlendi boşandı bende. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyordum. şuan onun hayatında birisi var ve aşırı toksik bir ilişki yaşıyorlar ve bu toksik ilişkinin tamamının dert dinleyicisi benim. ayrılıyorlar ben dinliyorum destek oluyorum 2 gün sesi çıkmıyor hoppp geri barışmış ve çok normalmiş gibi davranıyor. bu bahsettiğim ayrılık haftada bir gerçekleşiyor 3 gün ayrı 4 gün barışık haldeler öyle bir toksiklikten bahsediyorum. her seferinde yeminler ediyor bana çok zarar veriyor bir daha dönmeyeceğim diyor ama her seferinde devam ediyorlar. ilişkilerinin içinde yaşadıkları bazı olaylar benim evliliğimde eşimle yaşadığım sorunlara çok benziyor ve ben travmatik olarak tetiklendiğimi söylüyorum arkadaşıma ama meğerse umrunda değilmiş bunu yeni anladım. bu arada sevgilisiyle ilgili bir sorunu yoksa da aranmıyorum bunu da belirtmek isterim bildiğiniz ağlama duvarı gibiyim bu arkadaşlıkta. geçtiğimiz gün yine aynı sorunla geldi yanıma ve yine lanetler okuyan şeyler söyledi ama sadece yüzüne baktım çünkü artık tükendim. aynı günün öğleninde yine de yazdım gel yemeğe çıkalım açılırsın diye ama istemedi. sonrasında kedini suçlu hissetti sanırım beni de bunalttığının farkında olduğunu vs söyleyen mesajlar attı bana . bende açıkça ilişkisinden dolayı travmamın tetiklendiğini ve artık kaldıramayacağımı söyledim. kendininde bazı öfke patlamaları ve intikamcı davranışları yüzünden eski eşime benzediğini ve artık bünyemin kaldırmadığını söyledim. bana cevap vermedi. aynı günün akşamında teyzesi bana baya okkalı bir mesaj atmış. benim gibi arkadaş olmazmış. böyle teselli mi verilirmiş bir daha arkadaşlık etmemizi istemiyormuş. bu arada yaşımız 35-37 :) neyse inanın sinirim bu mesajdan sonra iyice bozuldu ve kendisine teyzesinin mesajını atıp hayırdır dedim. cevap vermedi yaklaşık bi 10 saat sonra ben kendisini sosyal medyamdan da silince sitem dolu bir mesaj atarak benim travmam fln olmadığını söyledi. hani ben bu güne kadar ne anlattım sana sen beni hiç dinlememişsin ki. artık bencil bir insanın hayatımda olmaması gerektiğine inandım ve kendimi ondan soyutladım. hayatımın tam olarak silme evresindeyim. sizlerde de var mı böyle biten arkadaşlıklar. vicdanen hiç rahatsız olmadım. şimdi arkamdan elbet öfke krizleri geçirip başkalarına yaptığı gibi bana da hakaretler edecek ama hiç umrumda değil. sanki bir yükten kurtuldum ben.
Hiç rahatsız olma hepsine engeli bas gitsin.Merhabalar kızlar. 12 yıllık arkadaşlığın sonuna geldik ve bu benim kararımdı. çünkü ; oda evlendi boşandı bende. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyordum. şuan onun hayatında birisi var ve aşırı toksik bir ilişki yaşıyorlar ve bu toksik ilişkinin tamamının dert dinleyicisi benim. ayrılıyorlar ben dinliyorum destek oluyorum 2 gün sesi çıkmıyor hoppp geri barışmış ve çok normalmiş gibi davranıyor. bu bahsettiğim ayrılık haftada bir gerçekleşiyor 3 gün ayrı 4 gün barışık haldeler öyle bir toksiklikten bahsediyorum. her seferinde yeminler ediyor bana çok zarar veriyor bir daha dönmeyeceğim diyor ama her seferinde devam ediyorlar. ilişkilerinin içinde yaşadıkları bazı olaylar benim evliliğimde eşimle yaşadığım sorunlara çok benziyor ve ben travmatik olarak tetiklendiğimi söylüyorum arkadaşıma ama meğerse umrunda değilmiş bunu yeni anladım. bu arada sevgilisiyle ilgili bir sorunu yoksa da aranmıyorum bunu da belirtmek isterim bildiğiniz ağlama duvarı gibiyim bu arkadaşlıkta. geçtiğimiz gün yine aynı sorunla geldi yanıma ve yine lanetler okuyan şeyler söyledi ama sadece yüzüne baktım çünkü artık tükendim. aynı günün öğleninde yine de yazdım gel yemeğe çıkalım açılırsın diye ama istemedi. sonrasında kedini suçlu hissetti sanırım beni de bunalttığının farkında olduğunu vs söyleyen mesajlar attı bana . bende açıkça ilişkisinden dolayı travmamın tetiklendiğini ve artık kaldıramayacağımı söyledim. kendininde bazı öfke patlamaları ve intikamcı davranışları yüzünden eski eşime benzediğini ve artık bünyemin kaldırmadığını söyledim. bana cevap vermedi. aynı günün akşamında teyzesi bana baya okkalı bir mesaj atmış. benim gibi arkadaş olmazmış. böyle teselli mi verilirmiş bir daha arkadaşlık etmemizi istemiyormuş. bu arada yaşımız 35-37 :) neyse inanın sinirim bu mesajdan sonra iyice bozuldu ve kendisine teyzesinin mesajını atıp hayırdır dedim. cevap vermedi yaklaşık bi 10 saat sonra ben kendisini sosyal medyamdan da silince sitem dolu bir mesaj atarak benim travmam fln olmadığını söyledi. hani ben bu güne kadar ne anlattım sana sen beni hiç dinlememişsin ki. artık bencil bir insanın hayatımda olmaması gerektiğine inandım ve kendimi ondan soyutladım. hayatımın tam olarak silme evresindeyim. sizlerde de var mı böyle biten arkadaşlıklar. vicdanen hiç rahatsız olmadım. şimdi arkamdan elbet öfke krizleri geçirip başkalarına yaptığı gibi bana da hakaretler edecek ama hiç umrumda değil. sanki bir yükten kurtuldum ben.
Çok doğru bir karar almışsın. 37 yaşında ki bi kadının ergence tavırlarını ergenvari ilişkisini çekmek zorunda değilsinMerhabalar kızlar. 12 yıllık arkadaşlığın sonuna geldik ve bu benim kararımdı. çünkü ; oda evlendi boşandı bende. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyordum. şuan onun hayatında birisi var ve aşırı toksik bir ilişki yaşıyorlar ve bu toksik ilişkinin tamamının dert dinleyicisi benim. ayrılıyorlar ben dinliyorum destek oluyorum 2 gün sesi çıkmıyor hoppp geri barışmış ve çok normalmiş gibi davranıyor. bu bahsettiğim ayrılık haftada bir gerçekleşiyor 3 gün ayrı 4 gün barışık haldeler öyle bir toksiklikten bahsediyorum. her seferinde yeminler ediyor bana çok zarar veriyor bir daha dönmeyeceğim diyor ama her seferinde devam ediyorlar. ilişkilerinin içinde yaşadıkları bazı olaylar benim evliliğimde eşimle yaşadığım sorunlara çok benziyor ve ben travmatik olarak tetiklendiğimi söylüyorum arkadaşıma ama meğerse umrunda değilmiş bunu yeni anladım. bu arada sevgilisiyle ilgili bir sorunu yoksa da aranmıyorum bunu da belirtmek isterim bildiğiniz ağlama duvarı gibiyim bu arkadaşlıkta. geçtiğimiz gün yine aynı sorunla geldi yanıma ve yine lanetler okuyan şeyler söyledi ama sadece yüzüne baktım çünkü artık tükendim. aynı günün öğleninde yine de yazdım gel yemeğe çıkalım açılırsın diye ama istemedi. sonrasında kedini suçlu hissetti sanırım beni de bunalttığının farkında olduğunu vs söyleyen mesajlar attı bana . bende açıkça ilişkisinden dolayı travmamın tetiklendiğini ve artık kaldıramayacağımı söyledim. kendininde bazı öfke patlamaları ve intikamcı davranışları yüzünden eski eşime benzediğini ve artık bünyemin kaldırmadığını söyledim. bana cevap vermedi. aynı günün akşamında teyzesi bana baya okkalı bir mesaj atmış. benim gibi arkadaş olmazmış. böyle teselli mi verilirmiş bir daha arkadaşlık etmemizi istemiyormuş. bu arada yaşımız 35-37 :) neyse inanın sinirim bu mesajdan sonra iyice bozuldu ve kendisine teyzesinin mesajını atıp hayırdır dedim. cevap vermedi yaklaşık bi 10 saat sonra ben kendisini sosyal medyamdan da silince sitem dolu bir mesaj atarak benim travmam fln olmadığını söyledi. hani ben bu güne kadar ne anlattım sana sen beni hiç dinlememişsin ki. artık bencil bir insanın hayatımda olmaması gerektiğine inandım ve kendimi ondan soyutladım. hayatımın tam olarak silme evresindeyim. sizlerde de var mı böyle biten arkadaşlıklar. vicdanen hiç rahatsız olmadım. şimdi arkamdan elbet öfke krizleri geçirip başkalarına yaptığı gibi bana da hakaretler edecek ama hiç umrumda değil. sanki bir yükten kurtuldum ben.
Ben de değer verdiğim bir arkadaşımı depremde sormadığı için engelledim. İnsan bu günlerde sormayacaksa hiç sormasın daha iyi.Benim de böyle bir arkadaşım vardı (erkek), Türk devletlerinden birindendi ve daha selam bile vermeden sürekli oranın ne kadar kötü olduğundan ya da milletin kendisine ne dediğinden bahseder başımı yerdi. En son İstanbul’da deprem olunca yine böyle dert anlattı, iyi olup olmadığımı bile sormadı, ben korktuğumu söylediğimde “öööfff tutturmuşsun deprem deprem” diye kızdı, kavga ettik, engelledim, iyi böyle.
Vallahi boş verin ya. İyi olmuş. Helal olsun.
Aslında karakteri böyle bir insandı ama uzak şehirlerde arkadaşlık yürütüyorduk. 5 aydır aynı şehirdeyiz ve daha fazla bir araya gelir olduk. İyi bir insandır bunu asla inkar etmem. Bu adam hayatına girdiğinden beri arkadaşımı tanıyamaz oldum. Kendisine de açıkça söyledim.12 senedir mi karakteri böyle bir gündemi oldu madem .Nasıl böyle değişir insan değişmez bu kadar .Şimdiye kadar bu karakterle arkadaşlık ettiyseniz zaten alttan alıp dinleyen yada onada anlatan olmak gerekir.Sonucta aşk iliski doktoru olunmaz arkadaslikta sürekli sürekli.Sanirim daha önce uzak dururdum.Pek yaşına göre gitmiyor sanki mantığı.Yani zaman kaybı olmuş çok evvelden bitmeliydi . Zaten travmalar arkadaşla yada toksik ilişki davranışları nasihatle çözülmez .Bunun için doktorlar var .İkinizdede öfke var sanki kendi hayatında kendi yaşadıklarıniza yönelik bana öyle geçti sizin yazdıklarınızdan .Yoksada yoktur .Bence birbirinize iyi gelmiyorsunuz fakat bazı yönlerden birbirinize benziyor gibisiniz.Çunku siz ona sürekli akıl yada teselli verirken buna değmedigini oda sizi takmayıp hiçbir fikrinizi kaale almadığı için aynı toksik tavra devam ettiğine göre.Coktan biri bı yerde durmaliydi .Yaşınız gereği bu engelleme silme olayından ziyade bu tarz insanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim ben.Travmanizi tetiklemekten ziyade karşınızdaki insanın kendine faydası yok sanki fakat bunlarla arkadaş olunca bizde böyleyiz oluyor birazda .Benim fikrim bu böyle bir arkadssim lisede oldu en son
İyi insanlar bazen kötü şeyler yaparlar diyelimmi o zaman .Diyelim madem.Siz belkide küsmeden bu ilişkiye hiç karışmadan da görüşebilir siniz yada ayrılsın kurtulsun bir gün o belki çalar kapınızı telafi eder kimbilir.Madem askıya alın dondurun zamana birakın.Baska fikrim yokAslında karakteri böyle bir insandı ama uzak şehirlerde arkadaşlık yürütüyorduk. 5 aydır aynı şehirdeyiz ve daha fazla bir araya gelir olduk. İyi bir insandır bunu asla inkar etmem. Bu adam hayatına girdiğinden beri arkadaşımı tanıyamaz oldum. Kendisine de açıkça söyledim.
Aynı pukun laciverdinden var ama bir türlü kopamadik sesi cikmiyorsa iyidir sesi çıkıyor sa dertli hoş artık derdini de anlatmıyor bizim iliski değişik bir hal aldı( ilişki diyorum eşim sevgiljn arıyor der hep )hava atıyor aldığı altını arabasını falan kocamla sosyal medyaya resim atsam benzer pozlari atıyor tatile gitse gittigi yerleri anlatıyor mesela ben şuan evde lohusayim bebek bakıyorum çıkamıyorum .kulagima geldi kocamla mutlu olup olmadığımızi da araştırmış eee yılların alışverişi sırları bilgi paylasimi var kendisini silmiyorum ama eski samimiyetimde yok. ayyylaaaar önce iş yerinde telefon yasak diyerek mesafe moduna gectim. Böylelerini öyle biranda hayatından çıkarmakta kafayı yorar arar mesaj atar laf sokar öyle sakin sessizce gözden kaybolacaksın bahane bulacksin başım ağrıyor sora ararim diyeceksin hiç bir şekilde kadrajina girmeyeceksinMerhabalar kızlar. 12 yıllık arkadaşlığın sonuna geldik ve bu benim kararımdı. çünkü ; oda evlendi boşandı bende. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyordum. şuan onun hayatında birisi var ve aşırı toksik bir ilişki yaşıyorlar ve bu toksik ilişkinin tamamının dert dinleyicisi benim. ayrılıyorlar ben dinliyorum destek oluyorum 2 gün sesi çıkmıyor hoppp geri barışmış ve çok normalmiş gibi davranıyor. bu bahsettiğim ayrılık haftada bir gerçekleşiyor 3 gün ayrı 4 gün barışık haldeler öyle bir toksiklikten bahsediyorum. her seferinde yeminler ediyor bana çok zarar veriyor bir daha dönmeyeceğim diyor ama her seferinde devam ediyorlar. ilişkilerinin içinde yaşadıkları bazı olaylar benim evliliğimde eşimle yaşadığım sorunlara çok benziyor ve ben travmatik olarak tetiklendiğimi söylüyorum arkadaşıma ama meğerse umrunda değilmiş bunu yeni anladım. bu arada sevgilisiyle ilgili bir sorunu yoksa da aranmıyorum bunu da belirtmek isterim bildiğiniz ağlama duvarı gibiyim bu arkadaşlıkta. geçtiğimiz gün yine aynı sorunla geldi yanıma ve yine lanetler okuyan şeyler söyledi ama sadece yüzüne baktım çünkü artık tükendim. aynı günün öğleninde yine de yazdım gel yemeğe çıkalım açılırsın diye ama istemedi. sonrasında kedini suçlu hissetti sanırım beni de bunalttığının farkında olduğunu vs söyleyen mesajlar attı bana . bende açıkça ilişkisinden dolayı travmamın tetiklendiğini ve artık kaldıramayacağımı söyledim. kendininde bazı öfke patlamaları ve intikamcı davranışları yüzünden eski eşime benzediğini ve artık bünyemin kaldırmadığını söyledim. bana cevap vermedi. aynı günün akşamında teyzesi bana baya okkalı bir mesaj atmış. benim gibi arkadaş olmazmış. böyle teselli mi verilirmiş bir daha arkadaşlık etmemizi istemiyormuş. bu arada yaşımız 35-37 :) neyse inanın sinirim bu mesajdan sonra iyice bozuldu ve kendisine teyzesinin mesajını atıp hayırdır dedim. cevap vermedi yaklaşık bi 10 saat sonra ben kendisini sosyal medyamdan da silince sitem dolu bir mesaj atarak benim travmam fln olmadığını söyledi. hani ben bu güne kadar ne anlattım sana sen beni hiç dinlememişsin ki. artık bencil bir insanın hayatımda olmaması gerektiğine inandım ve kendimi ondan soyutladım. hayatımın tam olarak silme evresindeyim. sizlerde de var mı böyle biten arkadaşlıklar. vicdanen hiç rahatsız olmadım. şimdi arkamdan elbet öfke krizleri geçirip başkalarına yaptığı gibi bana da hakaretler edecek ama hiç umrumda değil. sanki bir yükten kurtuldum ben.
Beni üzen onun beni hiç dinlememiş olması belki de. Bende ona derdimi anlattım. Elbette dinledi. Ona , senin yaşadıkların bana travma yaratıyor dediğimde bana son sözü senin travman fln yok oldu. Hani o kadar dinlememiş ki beni onun bacağına sandalye fırlatıldığında benim boğazıma dayanan bıçağı hatırlamam travma sayılmadı onun nezdindeİyi insanlar bazen kötü şeyler yaparlar diyelimmi o zaman .Diyelim madem.Siz belkide küsmeden bu ilişkiye hiç karışmadan da görüşebilir siniz yada ayrılsın kurtulsun bir gün o belki çalar kapınızı telafi eder kimbilir.Madem askıya alın dondurun zamana birakın.Baska fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?