12 yıllık arkadaşımla arama mesafe koydum.

Arkadaşınızın tavırlarından yaşınızın 22/23 olduğunu düşündüm.Koskoca kadın çocuk gibi davranmış.İyi yapmışsınız bitirerek.

İyide sizde bir destek alın bir şekilde atlatmaya bakın Travma yatıştırmak öyle kolay iş değil dinleyerek olmaz zaten niye uzman oluyor doktorlar travma sonrası stress bozuklugu duygu durum bozukluğu bir sürü şey var bunların tedavisini olmak önemli bunlar Bosverip geçilecek şeyler değil bence.Ondada olabilir sizdede aslında keşke o da sizde bir şekilde yaşadığınız toksik durumlar için psikolojik destek alsanız arkadaşliginizda iyi giderdi sizin travmalarda idare edilebilir olurdu.Saglikli düşünemiyorsa yardıma ihtiyacı var bu sizden olmaz Sizinde travmanız tetikleniyorsa aynı zamanda destek almanız gerekir buda ondan olmaz

Teyzesinin yazması kadar komik bir hareket olamaz ya :)
Bu aralar arkadaşlar bir tuhaf, ben de konu açmıştım kendi arkadaşımla arama mesafe koymamak dair. Böyle saçma insanlar ancak insanın enerjisini çeker. Kaliteli yalnızlık çok daha iyi.

Tabiki de destek alıyorum. Merak etmeyin bir uzman ile görüşmek bana iyi geldi. Şuan beni tetikleyecek şeyleri hayatımdan uzaklaştırmak bu sayede daha kolay geliyor belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…