Hayırlısıyla evlat sahibi olmak ve eşimin namaza baslamasi
Evet canım senin sayende salâtı meculeyi öğrenmiştim hergun okuyordumKitaptan ceker eklerim cnm bulamadim dua grubumuzda masallah cok okumusuz orada salavat esma sure tesbih bakinca farkina vardim
Olur canım neden olmasın ben her listede seni eklerimKızlar ben bu ara çok yoğunum eğer bugün yarın okuyabilirsem hepinize toplu okusam olur mu
Tamam canım ben okuyup bitirince yazarım okudum herkese diye . Yarın anneannem ameliyat olacak annem çalışıyor nasıl olacak bilmiyorum halamlar da gelecekmiş misafirliğe hem doktora çıkacaklar hem bikac gun kalacaklar ben evliyim anneanemin sorunlulugu bana kalabilir ev isi hastaydi misafirdi derken atlarım unuturum diye korkuyorum bugün okurum evelallah yuk gibi hissediyorum unutunca yada o gün okunan arkadasa okumayincaOlur canım neden olmasın ben her listede seni eklerim
LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
Bu turda Esma okuyalım Kızlar . Ya semi esmasının anlamı şöyle : Her şeyi işiten, kullarının niyazını kabul edendir . Zikir adedi ise 180 . Kızlar Esma hızlı ilerliyor ve adedi de az bu yüzden herkes sıradaki üye için 180 adet Esma çeksin okuyan okuduğunu bana bildirsin. Böylelikle bende isminin karşısına okuduğunu yazayım listeyi hızla tamamlayıp bir sonraki üyeye geçelim. Allah sesimizi duyup dualarımızı kabul etsin inşallah
DUA SAHİBİ : CANSU
DUA:
C cansu_tr
miyomim
M mer_4260
@45blkr
iki prensesin annesi
@Mucizeolsakeske
Mathildamae 180
plojovic
durkan
tuce_tuce
A aselatilgan
yumiti
Hanimkoylununhanimi
@pkzz PASİF
stanki PASİF
O Ozzgeee PASİF
Çok geçmiş olsun canım rahat ol sen herşeyin üstesinden gelirsin maşallah dualarım sizinle allah şifa versinTamam canım ben okuyup bitirince yazarım okudum herkese diye . Yarın anneannem ameliyat olacak annem çalışıyor nasıl olacak bilmiyorum halamlar da gelecekmiş misafirliğe hem doktora çıkacaklar hem bikac gun kalacaklar ben evliyim anneanemin sorunlulugu bana kalabilir ev isi hastaydi misafirdi derken atlarım unuturum diye korkuyorum bugün okurum evelallah yuk gibi hissediyorum unutunca yada o gün okunan arkadasa okumayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?