Önümüzdeki tur nasıl yapalım canım ne istersiniz
yumiti canım listeni yaptım duanı bekliyorum. Senin için 500 ya latif okuyacağım
Canım bizim için farketmez ne olursa uyarızÖnümüzdeki tur nasıl yapalım canım ne istersiniz
Ben ezbere bilmiyorum tam ama eğer istenirse okuyup ezberlerim. Belirli bir rakam var mı onun için . Birde ben esmaül hüsnadan Esma bakayımtuce_tuce inşirah okusak
LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
1001 İHLAS OKUMASI
DUA SAHİBİ : YUMİTİ
DUA:
Allahım sen rahman be rahimsin sen oğlum göktan a şifa ver . Akranlarından geride kalmasın fiziksel bilişsel be ruhsal olarak ona sağlık sıhhat ver. Eşime ve bana yürüdüğü koştuğu konuştuğu okullardan mezun olduğu zamanları göster rabbim. Bana güç kuvvet ve ferahlık ver. Sinir ötesindeki tüm askerlerimizi koru onları bize bağışla. Dua arkadaşlarımin dualarını kabul et rabbim oğlum için dua eden kullarindan razı ol inşallah . Amin
C cansu_tr
miyomim MUAF
M mer_4260 100
@45blkr 100
@pkzz 101
@denizkaplan 50
@Mucizeolsakeske
@Mathildamae 100
plojovic 50
@stanki
durkan 150
tuce_tuce MUAF ESMA OKUDU
@aselatilgan 200
yumiti
@Ozzgeee PASİF
KALAN : 0
ALLAH KABUL ETSİN
Benimde aklıma ya vekil veya ya fettah kayyum da olabilirtuce_tuce canım esma dersen bu turda ya musavvir esmasini okuyalım mi.ebced değeri 336 tane.hem hamileler için hem kısmet için faydalı.
Ya fettah ya latif olabilirBenimde aklıma ya vekil veya ya fettah kayyum da olabilir
Canim ya musavviri de 336 ya Fettahi da 489 okuyabiliriz.birini bir turda, diğerini diğer turda.Benimde aklıma ya vekil veya ya fettah kayyum da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?