Oyumu ya fettahtan yana kullanıyorum benYa fettah ya latif olabilir
Canımmm bencede ya fettah ile başlayalım mı . Örnek vereyim senin için başladık ha kişi başı 489 okuyalım. Bitiren bitirdim yazsın bende listeye okudu yazayımCanim ya musavviri de 336 ya Fettahi da 489 okuyabiliriz.birini bir turda, diğerini diğer turda.
Ya vekilde olabilir. Allahım sen vekilim ol işlerimi isteklerimi yoluna koy demek zikir adedi 66 . Bunların adetleri az ya 2 tane yi aynı anda okusak nasıl olur karışır mıCanim ya musavviri de 336 ya Fettahi da 489 okuyabiliriz.birini bir turda, diğerini diğer turda.
Canim cok olur bir esma yeter bence.gerci maşaallah hızlı okuyan kızlar var ama ben yüksek sayı okuyamiyorumYa vekilde olabilir. Allahım sen vekilim ol işlerimi isteklerimi yoluna koy demek zikir adedi 66 . Bunların adetleri az ya 2 tane yi aynı anda okusak nasıl olur karışır mı
Bizi. Hızlı ilerliyor liste çok güzel oluyor .Canim cok olur bir esma yeter bence.gerci maşaallah hızlı okuyan kızlar var ama ben yüksek sayı okuyamiyorum
Bana uyar hepsiBizi. Hızlı ilerliyor liste çok güzel oluyor .yumiti canım sen ne diyorsun
Okuruz canim ben size uyarim sorun yok. Ama cok karismasin diger topiklerdeki gibi. Yani tekrar ihlasa donebilelim.
Cnm ben bu turda yokum listenin sonuna almissiniz zaten ama kalabalik yapiosa cikartabilirsinizde esma yerine salavatta okuyabilirsiniz vekil esmasinin salavati vardi bulursam eklerim 66 adet onu okursunuz cok kisaydi yenide bir salavat ezberlemis olursunuz gerci cansu evtik falan biliyordur onceden okumustukYa vekilde olabilir. Allahım sen vekilim ol işlerimi isteklerimi yoluna koy demek zikir adedi 66 . Bunların adetleri az ya 2 tane yi aynı anda okusak nasıl olur karışır mı
Olabilir canım Allah razı olsun . Söylediğin duayı hatırlamıyorum nazar hiç aklıma gelmedi ama evdeyim zamanım varken boş durmak istemiyorumCnm ben bu turda yokum listenin sonuna almissiniz zaten ama kalabalik yapiosa cikartabilirsinizde esma yerine salavatta okuyabilirsiniz vekil esmasinin salavati vardi bulursam eklerim 66 adet onu okursunuz cok kisaydi yenide bir salavat ezberlemis olursunuz gerci cansu evrik falan biliyordur onceden okumustuk
C cansu_tr cok gecmis olsun cnm sen biraz kendini geri cek bu ara cok yukleniyorsun kendine sanki birazda nazar aliyorsun
Kitaptan ceker eklerim cnm bulamadim dua grubumuzda masallah cok okumusuz orada salavat esma sure tesbih bakinca farkina vardimOlabilir canım Allah razı olsun . Söylediğin duayı hatırlamıyorum nazar hiç aklıma gelmedi ama evdeyim zamanım varken boş durmak istemiyorum
Rakamı 66 mı canım aaaa birde hasta olmamak lazım dimi bunu okumak için
Sayisi yok vekil esmasi 66 adet diye dedim 66 okursunuz diye isterseniz 100 okuyun ister 150Rakamı 66 mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?