12000 ihlas .

Canim ya musavviri de 336 ya Fettahi da 489 okuyabiliriz.birini bir turda, diğerini diğer turda.
Canımmm bencede ya fettah ile başlayalım mı . Örnek vereyim senin için başladık ha kişi başı 489 okuyalım. Bitiren bitirdim yazsın bende listeye okudu yazayım

Canim ya musavviri de 336 ya Fettahi da 489 okuyabiliriz.birini bir turda, diğerini diğer turda.
Ya vekilde olabilir. Allahım sen vekilim ol işlerimi isteklerimi yoluna koy demek zikir adedi 66 . Bunların adetleri az ya 2 tane yi aynı anda okusak nasıl olur karışır mı

Ya vekilde olabilir. Allahım sen vekilim ol işlerimi isteklerimi yoluna koy demek zikir adedi 66 . Bunların adetleri az ya 2 tane yi aynı anda okusak nasıl olur karışır mı
Canim cok olur bir esma yeter bence.gerci maşaallah hızlı okuyan kızlar var ama ben yüksek sayı okuyamiyorum

Kızlar Cuma akşamı hastanedeydim dün giremedim dua değişmiş galiba sayfaların hepsine bakamadım hakkınızı helal edin bende varım duada insallah

Cnm ben bu turda yokum listenin sonuna almissiniz zaten ama kalabalik yapiosa cikartabilirsinizde esma yerine salavatta okuyabilirsiniz vekil esmasinin salavati vardi bulursam eklerim 66 adet onu okursunuz cok kisaydi yenide bir salavat ezberlemis olursunuz gerci cansu evtik falan biliyordur onceden okumustuk

C cansu_tr cok gecmis olsun cnm sen biraz kendini geri cek bu ara cok yukleniyorsun kendine sanki birazda nazar aliyorsun

Son düzenleme:
Olabilir canım Allah razı olsun . Söylediğin duayı hatırlamıyorum nazar hiç aklıma gelmedi ama evdeyim zamanım varken boş durmak istemiyorum

Olabilir canım Allah razı olsun . Söylediğin duayı hatırlamıyorum nazar hiç aklıma gelmedi ama evdeyim zamanım varken boş durmak istemiyorum
Kitaptan ceker eklerim cnm bulamadim dua grubumuzda masallah cok okumusuz orada salavat esma sure tesbih bakinca farkina vardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…