12000 ihlas .

C cansu_tr
miyomim
M mer_4260
4 45blkr
iki prensesin annesi
Mathildamae
plojovic
durkan
tuce_tuce
A aselatilgan
yumiti
Hanimkoylununhanimi
Hanımlar benim duam bitti ağzınıza sağlık . Mer4260 pasif mi bilgisi olan varmı ekleme yapılmıyor. miyomim arkadaşımızın duası hayırlısıyla kendisine 2 cihanda mutlu huzurlu olabilecegi bir evlilik, babasına şifa ve abisine hayırlı iş. Bu şekilde genelde duası bekleme olmasın diye hemen paylaşıyorum kim ne kadar okudu çok bakamıyorum kusura bakmayın telefondan pek beceremiyorum o yüzden böyle yaptım . Ben 101 alıyorum kalan 900 .

C cansu_tr =101
miyomim
M mer_4260
4 45blkr
iki prensesin annesi
Mathildamae
plojovic
durkan =100
tuce_tuce
A aselatilgan =100
yumiti
Hanimkoylununhanimi

Kızlar duam:
Bana hayirlisiyla biran önce evlilik
Babama hayirlisiyla şifa
Abime hayirlisiyla iş
Dua arkadaşlarımın da dualarini kabul et ya Rabbim

1001 Kevser okuması başlamıştır lütfen liste yapımı için yardımcı olalım bende çok listeyi takip edemiyorum . Rabbim simdiden dualarımızı kabul ve makbul eylesin

Kalan 700

Kızlar eşim birkaç günlüğüne afrinde dinlenmek için çıktı bende eşimin yanına gidiyorum . Listeyi takip edemeyeceğim söyle yapalım her arkadaş için bana 100 tane yazın ben döner dönmez herkesi tek tek okuyacağım kimsenin hakkını asla geçirmem gönlünüz rahat olsun dualarınız için teşekkür ediyorum

Güle güle gidip gel canım. Allah eşini sana bağışlasın seni de ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…