12000 ihlas .

Hanımlar bı akrabamin komsusunun oğlu şuan hastanede yatıyor Ayfer oğlu Hamza için Yasiniserif okunuyor okumak isteyen okuduğu sayıyı bana mesaj atabilir mi

Kızlar mer_4260 en son 25 Şubat da girmiş pasife alalım . 4 45blkr aktif mi pek takip edemedim eğer oda uzun süredir girmiyorsa onuda pasife alalim

C cansu_tr =101
miyomim
M mer_4260 pasif
4 45blkr pasif
iki prensesin annesi =
Mathildamae =
plojovic =
durkan =
tuce_tuce = 100
A aselatilgan =
yumiti mazeretli
Hanimkoylununhanimi =

1001 Kevser okumasi
İki arkadaşı pasife aldım gelirlerse okuruz
@denizkaplan arkadaşımızda sıra .
Onun duasi hayırlısıyla evladını kucağına almak . Yine tekrar duasını isterse girdiğinde yazar ben 101 aldım
@tuce_tuce de herkes için 100 yazin gelince okucam demişti o yüzden kalan 800
Liste düzenlemesi konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Canim ya saol işin rast gelsin.ben başka nefesler olsun diye okumuyorum.oku mayan arkadaşlar okurlar diye beklemistim.hepsini sen almissin.nefesine sağlık. Kızlar hepinizin işi rast gelsin saolun

Bende bekledim ama kimse okumayınca uzatmıyım dedim. Rabbim kabul etsin inşallah

Evet canım Duam hayırlısıyla pazar günkü test sonucumu pozitif görebilmek. Dualarınız hürmetine

Kızlar C cansu_tr nun duasinda 100 tane eksik kaldı.yazmistim ama şimdi tekrar aklıma geldi,araya kaynamasin. 222.sayfaya bakın görürsünüz orda.grup dışı arkadaş 100 aldı ama okumadım dedi.
50 tanesini ben alıyorum.50 yi de biriniz alın

Deniz icinde 50 aldim❤

Canım onu ben okudum yazının altına yazdım ama görmedin galiba 200 almıştım sen onu yazınca 100 daha okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…