12000 ihlas .

Kızlar eşimin yanındayım perişan olmuş biraz ilgilenmem gerekiyor birde onunla çok çok zaman geçirip rahatlamak rahatlatmak istiyorum . O şimdi uyuyor bende bakıyım size dedim dönüşte eksiklerimi tamamlayıp listeyi geri alacağım herkesi öpüyorum kocaman

1001 KEVSER okuması
DUASI OKUNAN M mer_4260
C cansu_tr =
@miyomim=
@mer_4260=
@45blkr=
@denizkaplan=
@Mathildamae=
@plojovic=
@durkan=101
@tuce_tuce=
@aselatilgan=
@yumiti=
@Hanimkoylununhanimi=

Kalan : 900

Celal kızı Merve. Allah im yumitu kulunun evladına benim evladıma ve cümlesinin evlatlarına sağlık sıhhat ver. Bizleri çocuklarımızla sınama onlara akıl fikir beden ve ruh sağlığı nasip et. Kızımın Dünya ve ahiretini güzellestir. Ailemin ve sevdiklerimin gönülden geçen en güzel şeyleri hayırlısı ile nasip et. Dua kardeslerimin duasını da kabul et.

1001 KEVSER okuması mer_4260
DUASI Celal kızı Merve. Allah im yumitu kulunun evladına benim evladıma ve cümlesinin evlatlarına sağlık sıhhat ver. Bizleri çocuklarımızla sınama onlara akıl fikir beden ve ruh sağlığı nasip et. Kızımın Dünya veahiretini güzellestir. Ailemin ve sevdiklerimingönülden geçen en güzel şeyleri hayırlısı ilenasip et. Dua kardeslerimin duasını da kabul et
C cansu_tr = 100
@miyomim= 100
M mer_4260
4 45blkr 100
iki prensesin annesi
Mathildamae 100
plojovic
durkan 101
tuce_tuce
A aselatilgan
yumiti
Hanimkoylununhanimi 100
Kalan 400. Hanımlar banyoda düşüp ayağımı burktum siteye çok giremiyorum kusura bakmayın

Çok geçmiş olsun canım

100 tane aldım kalan 350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…