12000 ihlas .

LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

2 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

DUA SAHİBİ :PLOJOVİC
DUA:

C cansu_tr
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi 50
Mathildamae 100
plojovic 100
durkan mazeretli
tuce_tuce 101
A aselatilgan 100
yumiti 50
Hanimkoylununhanimi mazeretli
Kalan 100

Son düzenleme:
100 aldim kalan 100❤
Duam aynı tuce_tuce canım.Değisiklik yok simdilik :)
Olursa ozelden yazarim.Yazmadigim surece aynisi

durkan canım duanı yollar mısın Kızlar sırası gelmeden yollayın da hızlı okuyalım

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

DUA SAHİBİ :PLOJOVİC
DUA:

C cansu_tr
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi 150
Mathildamae 100
plojovic 100
durkan mazeretli
tuce_tuce 101
A aselatilgan 100
yumiti 50
Kalan 0
ALLAH KABUL ETSİN

DUA SAHİBİ :DURKAN
DUA: Allahım sen eşim ve bana birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip et. Evimize helal bol kazanç ver . Allahım sen afrin operasyonunun başarı ile kayıpsız olarak tamamlanmasına yardımcı ol. Allahım dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle amin.

C cansu_tr
miyomim
M mer_4260
4 45blkr
iki prensesin annesi
Mathildamae
plojovic
durkan mazeretli
tuce_tuce 101
A aselatilgan
yumiti
Kalan 900

tuce_tuce canım biz liste sonuna kadar herkes için 100alıyoruz sen her listede yazarmısın. okul çok yoğun sürekli giremiycem bu hafta dua yazıldıkça biz niyetlenip okuycaz

tuce_tuce canım biz liste sonuna kadar herkes için 100alıyoruz sen her listede yazarmısın. okul çok yoğun sürekli giremiycem bu hafta dua yazıldıkça biz niyetlenip okuycaz
Tabi tabi canım niyetleri okumanız yeter ben size yazıcam

DUA SAHİBİ :DURKAN
DUA: Allahım sen eşim ve bana birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip et. Evimize helal bol kazanç ver . Allahım sen afrin operasyonunun başarı ile kayıpsız olarak tamamlanmasına yardımcı ol. Allahım dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle amin.

C cansu_tr
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi
Mathildamae
plojovic
durkan mazeretli
tuce_tuce 101
A aselatilgan
yumiti 100
Kalan 500

50 aldim kalan 400❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…