12000 ihlas .

LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

2 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

DUA SAHİBİ :DURKAN
DUA: Allahım sen eşim ve bana birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip et. Evimize helal bol kazanç ver . Allahım sen afrin operasyonunun başarı ile kayıpsız olarak tamamlanmasına yardımcı ol. Allahım dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle amin.

C cansu_tr 100
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi 50
Mathildamae 100
plojovic 50
durkan mazeretli
tuce_tuce 101
A aselatilgan 100
yumiti 100
Hanimkoylununhanimi mazeretli
Kalan 100

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

DUA SAHİBİ :DURKAN
DUA: Allahım sen eşim ve bana birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip et. Evimize helal bol kazanç ver . Allahım sen afrin operasyonunun başarı ile kayıpsız olarak tamamlanmasına yardımcı ol. Allahım dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle amin.

C cansu_tr 100
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi 50
Mathildamae 100
plojovic 50
durkan mazeretli
tuce_tuce 101
A aselatilgan 100
yumiti 200
Kalan 0
LİSTE TAMAMLANDI ALLAH KABUL ETSİN

DUA SAHİBİ : TUĞÇE
DUA: Allahım sen eşim ve bana birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip et. Evimize helal bol kazanç ver . Allahım sen afrin operasyonunun başarı ile kayıpsız şekilde biran önce bitmesine yardımcı ol eşim sağlıkla evimize geri dönsün eski huzurlu günlerimize geri dönelim. Allahım sen tayin işimiz hayırlı ise nasip et. Allahım bana hayırlı bir rızık kapısı ver . Allahım dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle amin.

C cansu_tr
miyomim
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi
Mathildamae
plojovic
durkan mazeretli
tuce_tuce 51
A aselatilgan
yumiti
Kalan 750

Kızlar ağzınıza yüreğinize sağlık, allah razı olsun hakkınızı helal edin .

50 aldim kalan 350❤

DUA SAHİBİ : TUĞÇE
DUA: Allahım sen eşim ve bana birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip et. Evimize helal bol kazanç ver . Allahım sen afrin operasyonunun başarı ile kayıpsız şekilde biran önce bitmesine yardımcı ol eşim sağlıkla evimize geri dönsün eski huzurlu günlerimize geri dönelim. Allahım sen tayin işimiz hayırlı ise nasip et. Allahım bana hayırlı bir rızık kapısı ver . Allahım dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle amin.

C cansu_tr
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi 50
Mathildamae 100
plojovic 50
durkan mazeretli
tuce_tuce 51
A aselatilgan 100
yumiti 50
Kalan 200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…